keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Put your Death Mask on! (Wednesday 13 @ Nosturi, Hki, 8.12.2011)

Welcome to the tourbus, long time no see but now we rock and roll again hahah!
Tarjoan shotin sille kuka jaksaa lukea koko postauksen, ei huijausta, tsaijaijai.

Eli, joulukuun alussa yksi pitkään odotetuimmista keikoista - Wednesday 13! Seurana viiletti oma Englannin tyttöni eli Kylie.
Itse en ole koskaan tätä ennen nähnyt W13:a tai Murderdollseja livenä, ja Kylie taas on nähnyt nuo molemmat ja ties kuinka monta kertaa. Yksi syy lisää muuttaa Englantiin - kaikki hyvät bändit tulee takuu varmasti sinne!

Kaiken muun hyväksi, mehän ei ostettu lippuja heti vaikka kuinka niin luvattiin tekevämme heh ... onneksi liput eivät olleet loppuunmyydyt ja kävipä semmoinenkin luojan lykky että saatiin keikalle ilmais-liput! Kuinka cool :)
Tosin, eipä paljoa lämmittänyt nuo ilmais-liput sen jälkeen kun oli jutellut W13:n kanssa, kiertueen kun ei ensin edes pitänyt ylettyä Ruotsiin ja Suomeen, mutta hän halusi tulla ja hän siis maksoi suurimman osan kuluista itse tänne tullessaan. Luvattiin sitten vastalahjaksi yrittää mahdollisimman paljon promota tms. koska sehän on nykypäivänä karu totuus, että jos jengiä ei kiinnosta niin ei artisti yleensä sitten tule semmoisiin paikkoihin ... joten, suomalaiset, mikä helvetti teitä vaivaa?! Wednesday Fucking 13! :D

Mutta takaisin aiheeseen. Oltiin luukutettu jo kuukausia putkeen W13:a ja yksi ehdottomista suosikeista onkin uusimmalta levyltä nimikko-biisi eli Calling All Corpses, keksittiin siihen todella typerä tanssikin ja kyllä, tanssittiin sitä keikallakin :'D Oh joy!

Alettiin valmistautumaan keikalle hyvissä ajoin, sekä juomaan vähän siinä samalla ja yllätys sinänsä että kiire tuli ja varsinkin kun piti ehtiä ennen keikkaa ja sulkemis-aikaa hakemaan liput eräästä liikkeestä. Mutta we did it! Sen jälkeen mentiinkin tuttuun tapaan Forumin Mäkin vessaan laittamaan hiukset. Sieltä voi meidät bongaa melkein mitä vain keikkaa ennen ja uskokaa tai älkää, ei syömästä vaan laittautumasta!
Uskon myös Mäkin asiakkaiden arvostaneen meidän kauniita tulkintoja W13:n kappaleista ;)

Girls girls girls!

Simba ja Kylie, ja hiuksetkin kuosissa. Vielä glitter-lakka ja menoksi ;)
Me and Kylie, and hair up too! Only the glitter-spray is missing and then we're ready ;)


Poseerausta vähän enemmän Mäkin vessassa :D
A bit more posing in the toilet of McDonald's oops!


En tiedä miksi näytän niin tylsistyneeltä vaikka meinasin haljeta jännityksestä!
Don't know why I'm looking so bored even I was so excited!

Ja halpa karpalo-lonkero toimii yhtä hyvin kuin aito ja alkuperäinen ;D
Cheap karpalo-lonkero works as well as the original one!


My sweeeeeeeeeet Kylie!

Me! Tämä on mielestäni varsin onnistunut kuva meistä :)
We! I really like this one!

Hahah she's just in FB with her phone, not doing anything nasty at the same time ;D

Lämppärinä oli ( jos en ihan väärin muista ) Suicide Love Boat, mutta ei jaksettu tällä kertaa lämppäriä katsoa ja saavuttiinkin paikalle vähän sen jälkeen kun olivat lopettaneet. Hengasimme aikamme ihmetellen maailman menoa jonka jälkeen mentiin vessaan ja siellä sitten pöntöllä kyykkiessä tajutaan että sehän on ihan oikeesti W13:n intro joka siellä soi ja kun pärähdetään kopeista pois ja koitetaan soheltaa itsemme ulos vessasta joten kuten nopeasti, pärähtää Calling All Corpses soimaan. Oi sitä euforian tilaa!
Vahvasti epäilen että ennemmin leijuttiin kuin juostiin ihmisjoukon keskelle ja löydettiinkin itsemme yhtäkkiä melkein eturivistä. Sopivasti oli siinä edessä jotain lyhkäisiä ihmisiä niin näki hyvin lavalle. Kuulemma ilmeeni olisi pitänyt ikuistaa koko keikan ajan, olin kuulemma Kylien mielestä hellyyttävällä tavalla sekopäisen psykootikon näköinen ... well thanks hahah!
Ja kun CAC:n perään pärähtää I Walked With A Zombie, niin meistä tuntui että me oikeesti ei enää kestetä, siis se fiilis oli jotain niin parasta, ei kaikki bändit edes saa noin euforista fiilistä aikaan vaikka ois kuinka hyviä. Yllättäen meidän ympärillä oli vähän tilaa niin siinä oli onneksi hyvin tilaa laittaa jalalla koreasti. Me varmaan, tai ainakin minä, näytin varmaan säälittävältä yrittäessäni riehua ja moshata lakka-pehkoni kanssa joka ei tunnetusti hätkähtäisi vaikka tiiliskivi putoaisi päähän kun se on kerran laitettu ja kunnolla, mutta vitut siitä, fiilis on tärkein!


Kurrrrrrrrnauuu!

Sanokaa mitä sanotte mutta tää mies on yksi maailman seksikkäimmistä!
You can think whatever you want but I must say he is one of the most hottest men in the damn world!

Keikan aikana lavan taka-seinää koristi iso Calling All Corpses-levyn kannen kuva seinälippuna tai pikemminkin lakanana ... whatever, ja muuten lavalla tuli nähtyä sitä sun tätä rekvisiittaa sekä muutama eri asu W13:llä!
Kun se otti tämän seuraavassa kuvassa näkyvän pääkallo-kepakon käteensä, ja alkoi tanssahdella ja ties mitä niin olin jo valmis heittämään tuon pääkallon ja menemään sen pääkallon tilalle keikkumaan.
Anteeksi kaikki alaikäiset lukijani, mutta toi mies ja etenkin ton pääkallon kanssa ketkuessa tihkui seksiä ja minä ja Kylie oltiin semmoisissa musiikki- ja W13-orgasmeissa yleisössä että hyvä kun ei leijuttu katossa olevaan Heartgrammiin ja jääty sinne ikuisiksi ajoiksi leijumaan :'D

Oooh! Ahhh! Uuuh! I wanna be the skeleton,and I wanna be it NOW!

Pakko sanoa jokunen mielipide tästä miehestä.
Aluksikin, rrrrrrakastan kaikkea tämän tyyppistä musaa, deathrockia vai mitä ikinä onkaan, se on vaan niin parasta. Samoin kaikki kauhu- ja zombie-aiheiset biisit ja lookit on ihan helvetin siistejä. Me likes a lot!
Ja sitten mitä tulee tyyliin ... tätä oli paljon Mansonillakin yhteen aikaan; liivi, kravatti, puvun takki jne. Damn kun mulla ei ole kuvaa siitä ekojen biisien aikana olleesta takista, se oli niiin seksiä kanssa että!
Puhumattakaan uniformu-tyylistä ja etenkin koppalakeista. Takuuvarma keino saada mut tukehtumaan omaan kuolaani :DScream Baby Scream oli setin 3. biisi ja me seottiin luonnollisesti siitä ja kaikista sen jälkeisistäkin biiseistä. Noin puolessa välissä settiä tuli Rambo ( alunperin Frankentein Drag Queens from planet 13:n biisi ) ja me taidettiin kiljua toisiltamme siinä vaiheessa kuulo ... voi että se oli hauskaa, siellä me oikein antaumuksella annettiin mennä ja ehkä kamalin hetki on se kun näytät varmasti hyvin mielenkiintoiselta eli toisin sanoen siltä että saat pian, on erittäin kiva avata silmät ja tajuta että W13 tuijottaa suoraa suhun. Hävytön kun olen niin edes hävennyt saatikka punastunut vaan jatkoin siitä mihin jäin! Hahah se oli niin mahtavaa! Sen jälkeen tuli vielä suoraan Put Your Death Mask On ja me vaikerrettiin, kiljuttiin ja huudettiin niin paljon kuin sielu sieti, se on vielä yks mun lemppari-biiseistä!

Myös jossain vaiheessa keikkaa aloin melkein itkemään kun tajusin että oikeasti oon siellä ( kyllä, me nipisteltiin toisiamme koska ei voitu uskoa sitä todeksi :D ) mutta onneksi se herkistyminen meni aika pian ohi ja löysinkin yhtäkkiä itseni keskeltä tappelua. Joku pariskunta oli päättänyt ottaa meidät silmätikukseen, tiedä sitten miksi ... jos tulet keikalle, ihmiset EIVÄT seiso siellä tumput suorina saatikka suu kiinni vaan täysin päinvastoin. Ja jos en itse ole kovin humalassa niin en voi sietää jotain känni-urpoilua, joten siinä otettiin vähän yhteen ja toivotettiin niille hyvää matkaa Helvettiin ja ihme kyllä, jättivät suht äkkiä rauhaan. Onneksi. En ole väkivaltainen ihminen mutta auta armias jos joku keikalla tulee tuolla tavalla urpoilemaan niin kyllä lätty lätisee :D

PYDMO:n jälkeen tuli I Want You ... Dead ja aloin sen aikana huomata että ääni alkaa olla aika hyvin kadoksissa joten se olin sitten minä, jos kuulitte jotain Alexi Laihomaiselta kuulostavan nais-äänen huutavan siellä.

Koppalakki, smokkimainen takki = Simba sai sydänkohtauksen. Grrrrrhhh!
Army-hat, a bit different black tie (?) = makes me to got heart attack! Grrnhh!


Seuraavat kaksi kuvaa on ihan parhaimpia omasta mielestäni, oon niin ylpeä että oon ottanu tommoset kuvat tuosta seksikkyyden multihuipentumasta ja etenkin siksi, että tuona hetkenä olen lähinnä koittanut olla tukehtumatta kuolaani/kiljumatta erittäin orgastisia huutoja, ja silti käsi ole pahemmin tärissy. Jauh! Nauttikaa;

Silitä mua vaan beibi.

Tosin, tämä kuva muistuttaa mun paria kaveria ... hahah, ne voi ottaa sitten paremman puutteessa!
In this one W13 reminds me of few hotties in Sweden ;)

Oooh, näen mielessäni tässä kuvassa W13:llä ruoskan kädessä ja minut siinä edessä perse pystyssä vastaanottamaan ihania iskuja latex-hameellani .... mmmmhh ... anteeksi, lopetan, ihan kohta! Ja kattokaa noita reisiä nuolevia housuja .... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnhhhhhhh *___*
It's too FUCKING H-O-T!!!

Scary Song ja 197666 oli viimeiset biisit ennen encorea, ja molemmat on mun ehdottomia lemppareitani ja oli kiva kuulla vähän ennalta odottamatonta materiaalia. Ja kun 197666 pärähti niin en oo vähään aikaan tuolloin huutanut tai no siis örissyt niin lujaa ... seottiin lopullisesti sen aikana, ja toivon totisesti että ne W13 kyyläilyt eivät kielineet siitä että sen mielestä tarvittaisiin pakkopaitaa vaan aivan jostain muusta. No mutta nnnnnnnnnnnngggggghhhhhhhh vittu 197666 on vaan niin vitun paras!Keikan encore sisälsi biisit Till Death Do Us Party, Bad Things ja Something Wicked This Way Comes. Nyt kun rupesin paremmin settiä miettimään niin etteivätkö vain olisi soittaneet I Love To Say Fuckin ... tai sitten se on jotain mun omaa kuvitelmaa, mikä on enemmän kuin mahdollista.
W13:n biisit on osa suht lyhyitä mutta muuten perus-settiä mielestäni ja settiin mahtui 14 kappaletta. Keikka oli kaikin puolin todella energinen ja kaikki rekvisiitta, asut ja hauskat väli-spiikit ( joita en valitettavasti enää muista :D ) tekivät show'sta yhden parhaimmista keikoista joita olen IKINÄ nähnyt! Kylie, joka on nähnyt nämä monta kertaa totesi myös että show oli aivan omaa luokkaansa verrattuna viimeisiin keikkoihin joita näki heiltä Lontoossa.
Yleisö oli myös todella hyvin messissä ja tunnelma oli katossa ja on kyllä ihme ettei me oltu siellä katossa ihan kirjaimellisesti :D
Siis en osaa oikein mitään järkevää sanoa tosta, jokaisen pitää nähdä ja kokea se itse koska se on maailman parasta! NIIIN! Tai tapahtuu jotain todella bad thingsejä sulle ;)

Keikan jälkeen meidät kaikki lopulta ajettiin ulos koko paikasta ja minä vinguin ja vikisin ja sain kuin sainkin Kylien jäämään kanssani venaamaan jätkiä keikan jälkeen Nosturin ulkopuolelle. Sateeseen. Mun hiukset oli niin isot että ne ei mahtunut mun hupun alle, joten siinä ne sitten rauhassa lässähti ja kihartu sateessa, että varmasti oisin maailman seksikkäin näky W13:n edessä, fuck yeah ... meidän oli pakko keretä vikaan yöbussiin ennen yö-maksua joten siinä oli ehkä joku 15min aikaa ennen kuin meidän piti alkaa käppäillä kohti Elielin aukiota ja sitten, sitten taivaan portit aukesivat ja koko poppoo käveli Nosturin roudaus-ovista ulos! Hahah!
Saatoin jopa alkaa itkemään kun W13 lopulta joukon viimeisenä sieltä ulostautui, jopa itse yllätyin voimakasta reaktiotani ja Kylie myös ja oltiin vaan niin vetelinä makaroneina siellä. Joku epämääräinen jono siinä oli W13:n luo ja me sitten juteltiin muiden bändiläisten kanssa jotka itseasiassa lupas ottaa meidät mukaan Englantiin jonne lensivät Suomesta, mutta miksi vitussa mä edelleen istun täällä kotonani Espoossa?! Nyt taisi mennä joku pieleen!
Erityisesti Ramonroman ( kumpi se sitten on, tuntui ettei itsekään tiennyt :'D ) oli todella hauska ja juttua riitti! Ihan mahtavia tyyppejä!


Ramonroman (hahah) and me.

Näytän muuten ihan vajakilta :'D
Ja sitten, tajuttiin yhtäkkiä että lähdön aika on pian ja todettiin että nyt on muiden aika tukkia turpansa ja meidän vuoro puhua W13:n kanssa. Muuten hyvä mutta jäädyin ihan totaalisesti :'D Luojan kiitos mulla oli Kylie mukana etten vaikuttanut ihan totaalisen törpöltä! Siitä sitten lopulta hieman sulaneena aloin jotain ( paskaa ) läppää puhumaan ja niitä näitä juttelemaan ja tietenkin ruikuttamaan että niiden pitää tulla Suomeen uudelleen, josta tuli puheeksi nuo asiat mitä kerroin postauksen alussa eli se että nykyään on aika paljon kiinni meistä faneista, tuleeko artisti keikalle vai ei, valitettavasti!
Mua oltiin varoiteltu että W13 on ruma ilman meikkiä ( öööh? :D so? senkö takia pitäs nitroja hankkia? are you fucking kidding me ... ) ja töykeä. En voi allekirjoittaa näistä kumpaakaan!
Ei todellakaan ollut mikään lähi-ojan rupisammakko, sinne päinkään eikä myöskään töykeä. Ehkä se johtuu siitä kuka sille puhuu, miten hän käyttäytyy ja mähän olen tunnetusti aivan ihana persoona ;) Ahah!
Tää kuvaa mua kuulemma hyvin kun pääsin halaamaan jne W13:sta; http://media.tumblr.com/tumblr_lw02znHIkL1qdloo0.gif !!!

Wednesday 13 and me, supersuperhappy me!

Siinä sitten nimmarit ja viimeiset puheet puhuttuamme lähdetään onnesta soikeena pomppien kohti yö-bussia ja kotia! Mulla oli seuraavana päivänä koulua, ja vaikka oltiin joskus kahden aikoihin kotona, luukutettiin W13:sta jonkun aikaa ja katseltiin kuvia jne ... ja huomattiin, että olen näemmä hikoillut hiusvärini poskilleni/ohimoilleni! Sovin siis hyvin teemaan, Sinna the Veripää 13! Sillä hetkellä mietin että sitä saattaa sittenkin olla mahdollista kuolla nauruun!

Keikka oli yksi parhaimmista vuonna 2011 ja yksi ikimuistoisimmista ikinä ja ehdottomasti yksi parhaimmista keikoista IKINÄ. Jos ja kun W13 eksyy Suomeen uudelleen ja sua edes vähän kiinnostais mennä katsomaan -> MENE! Et tule katumaan!

Tämän keikan muistelu ja kuvien katsominen saa mut edelleen todella hyvälle tuulelle ja onnelliseksi. Voihan rakkaus sentään, Kylie ja Wednesday 13! Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitos.
Menenkin tästä nukkumaan ja nauttimaan näistä kuumista mielikuvistani W13:sta miauh!
Settilista/Setlist;

Calling All Corpses 
I Walked With A Zombie 
Scream Baby Scream 
Home Sweet Homicide 
Silver Bullets 
From here to the hearse 
Väliaika/Intermission
Happily Ever Cadaver
Rambo
Put Your Death Mask On
I Want You...Dead
I Wanna Be Cremated
Väliaika/Intermission
House By The Cemetary
Scary Song
197666
Encore:
Till Death Do Us Party
Bad Things
Something Wicked This Way Comes

Ja arvatkaa kuka on menossa katsomaan W13:a Saksaan marraskuussa?! Alkaa S:llä ja loppuu A:n! Muahaha!
Translation;

Me and my baby, Kylie, gig-trip to see Wednesday 13!
One of the best shows in 2011, one of the most memorable gigs ever and one of the best gigs EVER!

I'm sure that the photos will tell more than 666 words, but yes, I fucking love it! Watching these photos, writing these memories up and just thinking of that gig makes me very happy!

I love Wednesday 13 and I love you Kylie. Mauh!

11 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. No kyl oli pakko lukee loppuu! :DD
  Oiskoha ollu samasen pariskunnan ukko joka tinttas mua turpaan jossaki vaiheessa ja sitte hyppi päälle...

  Sais joo tulla uudestaanki Suomeen herra ja sen kumppanit, toivottavasti nää täkäläiset oikeesti älyis että on muute hyvää musiikkia! :) Ja onhan se toki aika kuumaa kamaa koko mies että huhhuh O___o*kuolavaluupitkinpöytää*

  Ps. Jos sulla oli valahtanu hiusväri poskille ja ohimoille nii arvaa mul oli vähä lieviä ongelmia pitää mekko päällä... Siinäpä sitte mekko auki pompin ja kiljuin ja vaikka mitä... :"D Jack hymeksi mun pikku ongelmalle ku kävin nimmari/kuva pistäytymisellä ku siinäki oli tyylii navas asti jo menossa vetoketju :( :"D

  http://smokeandrevenge.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mahtavaa! :D
   Voi hyvinkin olla mahdollista ... jos haluaa tapella, menkööt johonkin Sorvankylän paikalliseen tms.!

   Jeps, nimenomaan! Saksa ja Englanti on aivan kuumaa kamaa mutta meistä suomalaisista ei sitten monikaan ymmärrä hyvän päälle :D
   NO ON, HERRANJUMALA SENTÄÄS MIKÄ ... PAKKAUS. Grrrrrhhhhnnnhh! :P

   Ahahaha ihanaa, kuulostaa hyvältä ;) Onneksi tuo mun veripäisyys ei pahasti (HOPE SO) loistanut kun tuolle puolelle laskeutuu otsis ...

   Täytyypä tsekata blogisi, kiitos linkistä!

   Poista
 3. Taisin just kuolla! Olipas outoa huomata kuinka pulssi nousi tekstiä lukiessa. :D Mutta ah, W13. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eläs nyt ;)
   Hahah sama mulla, ja etenkin sitä kirjoittaessa!!! Heh. Se on niiiiin <3

   Poista
 4. Jahas, se olisi sitten shotin verran velkaa meikäläiselle. :P

  Kuvien setä näyttää hassusti jonkin verran Deathstarsin Whiplasherilta, johtuu tosin ehkä tuosta samankaltaisesta tyylistä ja naamalla roikkuvasta letistä. Komea setä kumminkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohops ... too bad for me :P

   Haaa, sama kävi mielessä itsellänikin! Pakko kuitenkin se sanoa että on W13 paremman näköinen meikittömänä kuin Whip ... olen kamala ihminen :( :D

   Poista
 5. Oot shotin auki beibe! Itse asiassa aika monta ;D! Ja kuule näytät paljon viksummalle kun mä ikinä missään yhteiskuvissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouu daamn, mun laiha lompakko laihtuu entisestään! :D

   Phah, en edes. Järkyttävä virne naamalla ja näytän joltain pyskopaatilta :D

   Poista
 6. Ihan sattumalta törmäsin tänne (ah googletin W13:n kuvia) ja pakko kommentoida, että innostuin ihan pirusti tästä tekstistä! :D Itsekin olin keikalla ja tää nyt palautti koko sen päivän mieleen. Myös sen että taisin olla minä joka urpoili keikan jälkeen siinä teidän vieressä ja (sala)kuunteli, kun puhuitte W:n kanssa. :DD

  Anyways, vaikka keikalla oli porukkaa, tuntuu ettei missään ikinä kukaan jaksa hehkuttaa, tai ihan hirveesti edes puhua Wednesdaysta. Tai siis, kukaan suomalainen. Mutta ihana huomata, etten oo ainoo joka jaksaa tän kaliperin hehkutusta. :'D Ja koska mulla nyt ei tunnu olevan mitään järkevää sanottavaa, väsymyksen ja uuden keikan aiheuttaman melko hysteerisen mielentilan kanssa taidan siirtyä pois täältä häiriköimästä.

  Pointti oli siis; hieno selostus hienosta päivästä, kiitos muistojen verestämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on kiva kuulla!! :)
   Pientä hypetystä tulee aina laitettua keikka-postauksiin, etenkin niihin jotka on ollut super hyviä ... ei siinä mitään haittaa jos urpoili meidän lähettyvillä varsinkin kun itse tuli urpoiltua oikein urakalla! :'D

   Toi on aivan totta. En ymmärrä miten se on niin epätunnettu Suomessa, mikä ihmisiä vaivaa?!
   Juu et ole, mä aina tasaisin väliajoin (lue: tyyliin joka päivä) aiheutan itselleni tai muille sydänkohtauksia W13:n takia! Mutta kun se on niin PARAS.
   Eihän täällä kukaan häiriköi ... paitsi minä ;)
   Tavataan keikalla, mahtavaa että tulee uudestaan Suomeen!

   Kiitos paljon! :)

   Poista

Scream for me!