perjantai 21. syyskuuta 2012

Graspop Metal Meeting, 22.-24.6.2012, Dessel, BEL - Day 1 (21.6.) !

Kesän festari-kausi jatkui reilun kahden viikon päästä Kivenlahti Rockista Belgian Graspop Metal Meetingiin!

Jo perinteeksi muodostuneesta festarista on tullut ehdoton kesän kohokohta!!
Festarin ajankohta on viime vuosina ajoittunut aina Juhannuksen kohdalle joka tarkoittaa sitä etten ole vielä tähän päiväänkään mennessä päässyt tutustumaan Nummirockiin :D No, ehkä joku päivä!

Tavarat melkein pakattuna. Yeah!
My stuff ... ready to go!

Tällä kertaa menossa oli mukana minä, Suski, Ira ja Väpä. Me tosin matkustettiin erikseen, oltiin meinaa Suskin kanssa ostettu liput ja lennot jo aaaaaikoja sitten. Perillä meitä sitten odotti meidän britti-vahvistukset :)
Ensi vuodelle ollaan jo sovittu britti-vahvistuksien kanssa leirintä-paikkakin :'D Paras jengi!!

Ira ja Väpä oli jo semi aikaisin perillä Belgiassa ja festari-alueella, me Suskin kanssa lähdettiin myös semi aikaisin Helsinki-Vantaalta, mutta meillä oli lento Tallinnan kautta ja jumitettiin siellä kentällä tovi.
Toinen tovi sitten Brysselissä kun missattiin meidän juna. Noo ... ei siinä mutta oli kova kiire päästä bailaamaan ja tapaamaan ystäviä! x)

Aikaa kulutettiin myös Helsinki-Vantaalla meidän uusien bestisten ja mun poikaystävän kanssa ;)

Met my boyfriend at the airport.

Moooooooooomin!!!

More mooooomin and Suski :)

Lento Helsinki-Vantaalta Tallinnaan kesti suurin piirtein ylös nousun ja laskun ajan haha.
Sitten meillä oli tosiaan MONTA tuntia aikaa lorvailla kentällä ... päätettiin käyttää se johonkin hyödylliseen kuten syömiseen ja juomiseen. Hei, Tallinnan R-kioskista saa Breezeriä. Suht halpaa. Punaista!!
Mehän oltiin aivan into piukeina ;D

Suskin aamupala.
Suski's breakfast.

Simban aamupala :P
Simba's breakfast.

Love.

Lopulta päästiin Brysseliin asti jossa muutaman kommervenkin ansiosta missattiin meidän juna. Perkele!!
Ja nämä kommervenkit olivat kuitenkin varsin tärkeä asia: käytiin ostamassa laukut täyteen viinaa :D 10 isoa pulloa Breezereitä, bisseä, iso pullo vodkaa jne. Ettei vain jano pääsisi yllättämään!! Ai niin, taidettiin me jotain ruokaakin ostaa. Pääosin alkoholia. En muuten juonut paljoa mitään muuta koko festarin aikana  ... ja hei, join bisseä joka päivä ; minä, the ultimate bissen vihaaja. Se oli punaista ja hyvää kun oli tarpeeksi sekaisin joten - let's drink that shit!! Siitä lisää myöhemmin ;)

Se on hauskaa Brysselissä, kun tulee sieltä miljoonien käytävien päästä itse hengailu-alueelle, siinä on aina jotakuta vastassa kunnon seurue. En voi ikinä vastustaa kiusausta heilutella kaikille kuin kuninkaallinen :'D

Junan missauksen seurauksena päätettiin kuluttaa se reilu tunti meikkaamiseen, hiusten laittamiseen, juomiseen ja Ryanin kanssa puhelimessa puhumiseen. Kiva kuulla just kun olet kammannut hiuksesi ja naamasi kuntoon että hei, siellä sataa kuin Esterin kuuluisasta berberasta.


Legendary train- and ticket-photos ;)


Our lovers - Breeezer!

Shut up and drink! Part 1

Shut up and drink! Part 2

Hevi-naamio/hevilasit \,,/ Legenda!
Heavymetal-mask/glasses \,,/

Graspopissa on se hieno puoli, että 3-päivän festari-lippu sisältää myös leirinnän ja juna-matkat Belgian sisällä. Ja tosiaan, leirintään pääsee jo torstaina neljältä iltapäivällä vaikka itse festarihan alkaa vasta perjantaina!

Junista riippuen minkä valitsee, pääsee Brysselistä kahdella tai kolmella vaihdolla Mollin asemalle, josta on bussi-yhteydet festari-alueelle. Tänä vuonna tosin me onnistuttiin valitsemaan bussi joka jätti 'isolta' tieltä kääntyvälle toiselle tielle, joka vie itse festari-alueelle, päähän ja jouduttiin kävelemään se helvetin matka.
Ei siinä muuten mitään mutta kun sun laukkus on täynnä mm. kaikkea ja etenkin lasi-pulloja ( viunaaaaa!!! ) ja sulla on muutama irto nyssykkä ( koppalakin kanssa ei voi ottaa riskiä että se ryttyyntyisi! ) niin se ei ole kovin kivaa :D

Lopulta me selvittiin perille ja ahh kuinka ihanaa huomatakkaan että sateen ansiosta alue on jo ennen ensimmäistä varsinaista festari-päivää suht mutainen.
Ei ole kivaa raahata jääääätti-laukkua semmoisessa, varsinkaan kun se kallistuu koko ajan toiselle puolelle, pyörät jumaa ja painaa kuin pahempikin syntipukki.

Ensimmäisenä on rannekkeen vaihto mökki pahasessa jonka jälkeen suunnataan taas vähän matkaa lisää ruoho/mutapaskaa porteille jotka vie leirintä-alueelle.
Sitten otetaan enkelimäisin ja viattomin ilme naamalle ettei järkkärit tajua sun laukussas olevan baaria ja kävelet sisään.
Sitten taas vähän lisää ruoho/mutapaskaa omalle teltta-paikalle, jota tosiaan Ira ja Väpä oli meille pitänyt. Jotkut italialaiset tms. jäbät eivät olleet siitä kuulemma tykänneet ja alkoivat heittelemään papatteja tyttöjen päälle joten ne siirty vielä kauemmas ruoho/mutapaskassa. ARGH!!
Onneksi Ira ja Väpä auttoi meitä kantamaan niitä laukkuja koska ne pyörät teki kaikkea muuta kuin pyöri siinä säässä :D

Ryan ja kumppanit olivat sitten onnistuneesti ehtineet rikkoa jo puhelimensa ensimmäisenä iltana joten yritettiin niitä kovasti paikantaa siinä samalla, ja vastaan käveli melkein heti muitakin tuttuja; Bram, ihka aito belgialainen tuttuni!! Mulla ei ole hajuakaan miten me viime vuonna tutustuttiin koska viime vuonna( kin ) festari meni aika nestepitoisesti, mutta ei siinä mitään, hauska ja komea tyyppi haha ;)

Lopulta me saatiin teltta pystyyn, ilmapatja täyteen ja tavarat sisälle ja korkit auki!!
Siis paljon palvontaa Suskia kohtaan, se ruoja oli mennyt ja ostanut meille semmosen valtavan ja valtavan paksun ilmapatjan. Vaikka sen täyttäminen ja pois kasaaminen oli lievää tuskaa, niin oli se sen kaiken arvoista!
En oo koskaan festareilla nukkunut niin hyvin tai ollut niin virkeä vaikka olisin ehtinyt nukkua vaan muutaman tunnin, se tunne kun sai sammua ihanalle, pehmeälle patjalle oli maailman paras.
Harmi vaan että se vei suurimman osan meidän teltasta ja laukut mahtu just ja just sinne, silti se oli parhautta!

Vaihdettiin siinä vaatteita ja päätettiin suunnata muutaman drinksun jälkeen Metaldomeen bileisiin!!
Ira ja Väpä jäi teltalle, en enää muista miksi mutta me oltiin vasta pääsemässä vauhtiin joten rai rai rai ja jalalla koreasti!
Metaldome on semmoinen iso teltta jossa on paljon "baari"tiskejä, joista voi ostaa lähinnä vaan bisseä ja Jägermaisteria ja kai sieltä limuakin sai :D Siellä on myös joka päivä official after partyt.
Lisäksi siellä on semi-iso lava sekä iso screeni, josta näkyy DJ:n soittaessa biisien musa-videot.
Bileet oli jo täydessä vauhdissa meidän saapuessa ja sinne sekaan mentiin ja laitettiin jalalla ja päällä ( = mosh mosh ) koreasti! Oli huippu kivaa!

Omien juomien loppuessa ( huuups! ) oli lähdettävä hakemaan jotain kostuketta tiskiltä.
Siinä sitten oltiin miettimässä että mitäs helvettiä me otetaan kun joku koputti meitä selkään. "Marcohan" se siinä!! :'D"Heeyyyy tytöt Suomesta!" "Miten sä voit muistaa että me ollaan Suomesta?!" "Ei teitä voi unohtaa!! Mahtavaa että ootte täällä, kai tuutte taas päälavalle kattoo bändejä?!"

"Marco" on siis meidän suosikki-järkkäri jo vuodesta 2009 asti :---D
Ei mitään käsitystäkään mikä sen oikea nimi on mutta se näyttää Marco Hietalalta joten sanotaan sitä "Marcoksi", ovelaa eikö?
On muuten ihan huippu tyyppi, unohtamatta sitä että se viime vuonna kuvasi videota meidän tisseistä kun sen piti ottaa kuva meidän naamoista ja ei antanut meille vettä ( kauheesti ) vaikka oltiin yhtä kuivia kuin hiekka aavikolla. Toisaalta, se näki meidän litkivän ( monesti ... ) omia juomia ennen alueelle menoa/piilottaen ne paikkaan x/alueella/eturivissä/jne eikä sanonut mitään muuta kuin että tytöillä taitaa olla vähän jano :D

"Marco" on paras!! Ja parhaimman näköinen niistä järkkäreistä, ja ehdottomasti mukavin. Tosin, yhtä pervo kuin ne kaikki muut :(
Niin, yksi ja ainut miinus Graspopissa on ne järkkärit, erityisesti ne jotka on päälavalla. Ja ilmeisesti puskaradio toimii ja olen semi kuuluisa järkkärien keskuudessa koska jopa Marquee-lavojen järkkärit tiesi meidät/mut ja halusi vielä ottaa yhteis-kuvia!! En kestä :D

Noissa kuvissa "Marcon" kanssa näkyykin epämääräistä litkua jota ostettiin vain sen takia että luultiin sen olevan jotain siideriä ja hyvää koska se oli punaista.
Noh, se oli bisseä .... daaaaaamn!! :D
Rose-nimistä bisseä, en tiedä sitten onko se kirsikka-bisseä vai mitä, mutta kyllä se alas meni. Seuraavana päivänä kyllä tutustuttiin tohon uudestaan koska unohdettiin että oltiin edes juotu sitä!
Mutta ensi vuotta ajatellen on hyvä tietää että voi ostaa leirintään Breezereitä niin paljon kuin riittää eli kauppa tyhjäksi ( kuten tänä vuonna kävi ahaha ), vodkaa yms viinoja JA roseeta! Perfection!
Niin ja noista Breezereistä sen verran että noi isot pullot maksaa tosiaan sen about 4,50€ ... miettikää mitä pieni tuommoinen maksaa Suomessa, joten toihan on melkein ilmasta. Parasta!!

Ei mitään käsitystäkään koska me ollaan lähdetty bilettämästä pois, me törmättiin Bramiin ja kaikkiin randomeihin tanssi-kavereihin ja lopulta ollaan onneksi päädytty omaan telttaan koska ahh ilmapatja.
Tosin heräsin semmoisesta asennosta että voi päätellä mun suoraa sinne vain rojahtaneen ovesta sisään astuessani :D
Seuraavana päivänä oli kyllä hyvät olot ... ei kun Breezeriä aamupalaksi niin johan lähti päivä käyntiin!

Translation ;

Ohoy!!
Our 'first' day in Graspop Metal Meeting! On our way at thursday 21. of june. We had a flight from Helsinki-Vantaa to Tallinn, then waiting there for hoooouuurs, and then to Bryssel.
In Bryssel we missed our train 'cause we were buying alcohol ( and some food ) from the shop haha so we needed to wait another hour at the airport for the next train.

We used it to putting make-up on, hair in shape and drinking!
Finally we were in the train and our way to the festival, and as you can see from the photos, we started partying already in the train.
Finally we found ourselves from Mol, the nearest train-stop of Graspop and we took a festival-bus to the area.

When we got to the area we first walked to "cottage" to change our tickets to wristbands, and then we walked a bit more to the gates where you get in to the camping-area.
We met our finnish friends who helped us to carry our bags and then we made our camp ready and finally we had time to start the p-a-r-t-y-i-n-g! :P

We went later to Metaldome official pre-party to dance, mosh and drink some rose-beer which was actually really good - specially when I usually don't like beer at all ...
There we met lots of friends, like Bram and this guy who's with us in the final photos and some randoms!
Btw that guy is one security-guy from the mainstage and he's the best!! Cheers!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!