torstai 13. syyskuuta 2012

Kivenlahti Rock, 8.-9.6.2012, Espoo FIN

Me siis jatkoimme Rockin' Hellsingin jälkeen rokkailuja Espoon Kivenlahti Rockissa!
Itse voitin tapahtumaan liput, kiitos vain Mikko Koivu, ja Suskille saatiin ne jostain hommattua ja Luxin vahvistus Tanja oli myös tulossa. Ex tempore-reissun päätti myös Hannele ja Laia tehdä joten meillä oli hyvä ryhmä rämä kasassa :)

Karu totuus oli se että perjantaina ei ollut oikein mitään muuta katsottavaa kuin Apocalyptica joten sai ihan vapaasti hengailla ja kärsiä eturivissä kun mm. Chisu kiekui. Selvisin keikasta tuijottamalla naikkosen kenkiä, mitkäs muutkaan kuin Jeffrey Campbellin piikki-Litat jalassa!
Jos kerta laulaa ettei koti ole täällä niin miksi helvetissä on siellä festarilla esiintymässä ... hah hah haa, eniveis, se oli kuraa. Seura mahtavaa joten siitäkin selvittiin :D

Se erilainen kuonokoppa.


Sweet Tanja and I :)



Hiukset muistuttivat hiusten sijasta enemmän harakan pesää koska en jaksanut tehdä niille mitään edellisen päivän keikkailun jälkeen. Pari päivää pysyy ihan hyvin kuosissa!

Ennen Apocalypticaa mentiin anniskelu-alueelle hetkeksi hengailemaan meidän britti-vahvistusten kanssa :)

With my dear british girls!
Lynn, Kate, Sukey, I and Heidi :)

Sitten olikin aika päätyä takaisin eturiviin, posettamaan ennen kuin päivän odotus palkittaisiin. Oli muuten yllättävän kylmä mutta loppujen lopuksi älyttömän siistiä kun aurinko hiljalleen laski Apocalyptican tahdissa :)

Poooosiiiing ;)


Keikka oli mitä mahtavin, sai kuulla monet omat suosikit kuten esimerkiksi I'm not Jesus jne. :)
Tosin musta sen Metallican veivaamisen voisi jo lopettaa ... ei sillä etteivätkö osaisi soittaa mutta Metallica on niin BLAAH ja se toki kuulostaa paljon paremmalta Apocalyptican soittamana mutta silti kun bändiltä löytyy kuitenkin omaa materiaalia jonkun verran niin voisi heivata paska-biisit aka Metallican biist jonnekkin minne aurinko ei paista :P

Festareilta jatkettiin kuin jatkettiin matkaa Bäkkärille :P
Paljon tuli tuttuihin ja kavereihin törmättyä, en ole sata varma oliko siellä joku keikkakin.
Siellä seuraamme kuitenkin lyöttäytyi Rista ja bileet oli taas vaihteeksi kirjaimellisesti katossa!

... ja meidän uus jengiläinen: Bodomin Jaskan rumpu.

Photo by: Starla
Trying to fix my eyelashes on ... didn't happen. Luckily Suvi helped me :)


I, Suvi, Starla and in the front some random girl :D :)

Bäkkärin jälkeen suunnattiin jollain viiden aamu-bussilla kohti mun kämppää Suskin kanssa. Voin kertoa että se yksi jätti suuri ylämäki mikä tässä matkan varrella on tuntuu useimmiten ylitsepääsemättömältä kun tulee baarista kotiin ja bussilta kävellen.

Mutta lauantaina uusi päivä ja uudet bileet!
Tavattiin jälleen koko poppoon voimin Sellolla, josta suuntasimme festarin ulkopuolelle aloittelemaan. Kiitos Amoralin aikaisen soitto-ajan ( itsehän emme ole koskaan myöhässä krhm! ) tuli jälleen super-kiire juoda ällöttävät halpis-siiderit ja lonkerot sekä poseerata kameralle uuden ihanan koppalakkini kera :)

Captain Simba!
Jotenkin tykkään tästä kuvasta tosi paljon :) Kerrankin näytän suht ihmiseltä toisin sanoen ...

Captain Tanja! ;)

Amoralin keikka oli jossain Experience-teltassa joka oli ihan helvetin cool!! Ja paljon Jekkua ja Jekku-mainoksia aahh!
Vaikka Jekku tuleekin korvista jo ulos niin se kyllä aina menee jääkylmänä mmhh.

Bändi oli kivasti myöhässä joten meillä oli aikaa pitää nestetasapainosta huolta, sillä karulla sivuseikalla että olimme suht hyvässä tuiterissa keikan alettua. Minttuviina loves lonkero!
Ainut paska juttu oli se että laskettiin Stam1nan alkavan sopivasti Amoralin jälkeen mutta koska nämä olivat myöhässä, minä ja Suski nähtiin ehkä puolet Stam1nan keikasta. Hannele ja Tanja lähti sinne jo parin Amoralin biisin jälkeen odottelemaan :D

Hyvä keikka oli, saatiin jopa moshpitti aikaiseksi muutaman jätkän kanssa ja koppalakkikin säilyi hengissä.



Paparazzit yllättivät kesken kehittävän keskustelun.

Hmm ... alan harkita uudelleen sen SISTER-lippiksen ostamista pt. 1.
Ja hei, pitäähän nyt Lady Crewlla olla kuva Iso A:n kanssa d44!

Jubailtiin, kuten kuvista näkee, Amoralien muusikoiden kanssa tovi jonka jälkeen juostiin pää kolmantena jalkana ( hah hah haa ) katsomaan Stam1naa. Ja eikun koppalakki talteen ja moshpittiin!!
Oli ihan tajuttoman hyvä keikka, kuten aina, mitä nyt ne farmari-asut sai hetkeksi tämänkin country girlin hämmennyksiin. Seksiä tihkuivat miauu!! ;D

En ole koskaan sen kummemmin Eläkeläisistä välittänyt mutta kiitos kuningas Alkoholin ja rakkaiden ystävieni, humppasimme humppamadossa koko keikan ajan. Voin kertoa, että se tuntui kropassa ihan yhtä paljon kuin tunnin zumba ... huuh, mutta hauskaa oli!!

Sitten oli vuorossa Michael Monroe joka oli tietenkin ihan mahtava!! Oli pakko soluttautua eteenpäin ja lopulta löysinkin itseni jostain vasemmasta reunasta eturivistä, suht läheltä Dregeniä. Koska Dregen on rrrrrakkaus!! Sehän on myös ruotsalainen, jos ette tienneet. Toisilla on pakkomielle tai fetissi latexista tms., mulla se on ruotsalaiset miehet :D

Monroen keikan jälkeen saimme soluttauduttua eturiviin, tai no minä ja Hannele. Suski ja Tanja jäivät vähän siihen taka-alalle ... onneksi muuten soluttauduttiin!!
Vikana esiintyjänä oli siis Apulanta ja voi vitsit että Apulanta on vaan festari-lavojen kuningas. Täyttä parhautta koko keikka ja vaikka hypin, pompin ja leikin fööniä hiuksillani en olisi välittänyt vaikka se olisi kestänyt muutaman tunninkin.
Ehdottomasti yksi kesän parhaimmista festari-keikoista, pesi myös sen aiemmin nuristun Mötley Crüen! :D
Ja ne soitti Madon, voihan kultainen nuoruus. En pääse yli kuinka paras Apulanta on, toivottavasti ne ei koskaan lopeta. Ja onhan Toni, tuo teini rakkauteni vielä sangen ihana ;)

Jatkettiin jälleen luonnollisesti Bäkkärille, tosin tällä kertaa Tanja ei tullut mukaan. Me muut sinne mentiin ja tavattiin Rista ja laitettiin bileet pystyyn!
Tuli siellä myös tavattua monia kavereita niin kuin edellis iltanakin, tosin tällä kertaa näkökenttään osui myös Children Of Bodomin Henkka :D
"Heiiii sä oot se punapää!" ... älä nyt, ootko ihan varma? Etten vain sinipää? Haha!
Mun koppalakki oli jo kiertäny koko päivän ties kenen päässä, kuten Ari Koivusen ( omfg !!! ) joten Henkkakin halusi sitä lainata mutta aluiksi tyydyin vain lainaamaan puhelintani. Kyllä, puhelimestakin on hatuksi kuten voitte tästä kuvasta huomata:

Yes, you can use a phone as a hat - as you can see. Only 9,99€/per month!

... but in the end ... everyone want your real hat. Sad but true!

... tosin sitten multa vietiin hattu :C
Oli pakko laittaa tommoinen naama tohon, tuokin näyttää paremmalta kuin omani joka näytti lähinnä siltä kuin joku olisi istunut mun naaman päälle pariin otteeseen ... vähän kuin Piisamirotta Muumipeikko ja Pyrstötähti-leffassa :D

Ja taaaas ilta päättyi siihen että käveltiin ympäri ämpäri Helsingin keskustassa viiteen asti aamulla ilman korkkareita  kunnes otettiin bussi kohti omaa suloista koirankoppiani Suskin kanssa. Vatsalihakset kipeinä kun oltiin naurettu niin paljon ... mieluummin naurettu kuin itketty :D

Kivenlahti Rock oli itse festarina vähän kämäinen, anteeksi mutta rehellisyys kunniaan, mutta kuitenkin loppujen lopuksi oikein ratkiriemukas tapahtuma.
Niinhän se yleensä on että kaikista rupasimmat festarit on niitä parhaimpia. Kiiiiiitoooos!

Translation ;

Time for Kivenlahti Rock in Espoo after Rockin' Hellsinki!
Two days of enjoying gigs and partying at the festival area and later the best rockbar in Bäkkäri. Good times with good friends! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!