tiistai 25. syyskuuta 2012

The more I try to look away the more I'm staring

Seuraava pari uunista ulos!
Sori kun bloggaamisessa on kestänyt, aloitin juuri maanantaina työt ja oon vieläkin vähän whatta faak mutta kivaa on ollut. Jippijaijei.

*** Malli / model : minä/me, kuvat / photos : Aileen M., kuvien muokkaus / edited by : minä/me. ***

Mulla on joku fiksaatio Mikki Hiiri-henkisiin shortseihin. En tiedä miksi, mutta rakastan semmoisia!! Enkä kyllä tykkää Mikki Hiirestää :D
Oli ne sitten suht 'normaalista' kankaasta, nahkasta, pvc:stä tai latexista. Tykkään myös 50's tyylisistä jutuista vaikka ne ei varsinaisesti oma juttu olekkaan.

Cries in Vain - shortsit / shorts :Suunnittelu, kaavoitus ja valmistus : minä.
Designed and made by : me.
No copycats please ;)

Nämä yllä olevat kuvat on otettu joskus toukokuussa ... tai huhtikuussa. Joskus silloin :D
Tykkään shortseista paljon, ne vaan on vähän isohkot at the moment.

Shortsit on tehty punaisesta, hieman joustavasta puuvillasta.
Shortseista löytyy: vyötärö-osa jossa kiinnityksenä toimii kahdeksan mustaa nappia sekä paljon saumoja joissa on koriste/tehoste-ompeleet. Itse housu-osa on yksinkertainen ja saumoista löytyvät myös koriste/tehoste-ompeleet.

Kiinnitys tapahtuu tosiaan nappien avulla, ja kyllä, se on joskus kiireessä hyvinkin hmm vituttavaa :D
Koska mulla on epämääräinen vartalo, kapea vyötärö ( vaikkakin se on semi kadoksissa tällä hetkellä, löytynee Elixian avulla pikimmiten ;D ) ja leveä lantio ja kaupan päälle notko selkä, oli shortsien "ylä-osaa" muokattava paljonkin että sain siitä istuvan ... omaan makuuni hehs.
Tuon läpän avulla sain myös istuvuutta lisää, poistin sen avulla ylimääräistä ja kun tuohon läppään laitoin tukikangasta niin se pysyy hyvin paikoillaankin. Kunnon panssari :D No ei ...

Seuraavaksi vähän studio-kuvia joulukuulta 2011 ta tammikuun alusta 2012 :


Rakas ystävämme kamelinvarvas.
Suunnittelussa ei sen kummempaa, oon suunnitellu moisia shortseja siitä asti kun olin pieni ja viaton ( = KAUAN sitten! ) joten päätin lopultakin ne toteuttaa käytännössä.
Malli on hyvä ja istuva, sopii tämmöiselle oikukkaalle vartalolle jossa joka osa on vähän eri paria hah hah.

Inspiraatio : 50's, latex-vaatteet, vartalon eri mittasuhteet ja niiden hyödyntäminen/'muuttaminen' eli illuusion luominen erilaisilla leikkauksilla jne, Bullet For My Valentine, Stone Sour ja Papa Roach.

Shemmosta!! ^___^

Jos on jotain kysymyksiä miten olisi mahdollista saada samanlainen hame, kommentoi tätä postausta tai laita sähköpostia skeletonsinthecloset90@gmail.com ja katsotaan mitä on tehtävissä ;)

Hot or Not ?

Translation ;

Next shit out of stock: Cries In Vain-shorts!

These shorts are made of red cotton with a bit of spandex in it! Very nice and comfortable to wear.
There's a well fitting waist/'up'-part and then the rest of shorts are very simple pants-part. There's a eight black buttons in it, it's the thing in these shorts but also the way how to wear them/keep on.
It's sometimes pretty fucking annoying to wear/put on, because of those buttons but sometimes life's a bitch and c'amoon, it looks good so ... no can do haha!!

About designing, I have design these kind of shorts/pants a loooong time, since I was last time kind and innocent ... which was like few ( hundred ) years ago ... haha.
So I finally decided to made them in reality and see how it works and I think it turn out pretty nice way! ^__^

Inspiration : 50's, latex-clothing, different shapes and figures of body and how to make different illusions with different cuts and so on, Bullet For My Valentine, Stone Sour and Papa Roach.

If you have some questions or you wanna know how to get a skirt like this, please comment to this post or send me a email skeletonsinthecloset90@gmail.com and let's see what I can do for you ;)


Hot or not?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!