sunnuntai 30. syyskuuta 2012

So who are these bastards to rule and degrade in the end?

Väsynyt Simba täällä hei!

Tämä viikko on kyllä ollut yhtä suuren suurta hulabaloota, aloitin työt uudessa työpaikassa ja se informaatio-tulva ja kaikki on saaneet tämän Jylhäkallion kuningattaren sangen väsyneeksi mutta silti suht onnelliseksi. Hirttosilmukka kaulan ympärillä alka hellittämään, WOO-HOO!
Kivaa vain se loppujen lopuksi on vain kun on jotain tekemistä. Fyysisesti rankkaa työtä mutta eipähän pääse ( hope so! ) lihomaan ;D

Oltiin eilen katsomassa SISTER SINiä On the Rocksissa, olipahan muuten parasta taas pitkästä aikaa. Aiiii että!!!
Postausta TIETTY tulossa paremmin itse keikasta mutta ovatpahan vain kerta toisensa jälkeen upeita livenä. Ja ihan mahtavia ja parhaita tyyppejä :)
Hävetkää te, jotka ette jaksaneet raahata berberaanne paikalle, missasitte yhden parhaimmista rock-keikoista tänä syksynä! Vaikkakin encore jäi kuulematta, kiitokset vain ilmaisen viinan hahaha.


Surkeaa kännykkä-kuvaa, surkeasti Baarikärpäsen ( !!! ) vessasta. Katastrofin ainekset enemmän kuin vähän ilmassa siis ;D
Irtoripset vielä laukussa odottamassa + drinkki-liput tisseissä + semi kulahtaneet hiukset ( olen hattararararararaa ) + juomingeissa kulahtaneet huulet = CHECK.
En oo taas hetkeen värjännyt hiuksia niin ne on tämmöiset ihanan pinkit ... heh. En tajua miten mulla punainen hiusväri aina haalistuu kirkkaan pinkiksi ... melkein sama kuin länttäisin päähäni Flamingo Pinkiä sillä erotuksella että länttään päähäni Pillarboxia/Poppy Rediä ensin :D Ja siitä sitten söpösti haaleammaksi ...
No mutta, välillä on jees olla hattara. Vaikka olen vahvasti sitä mieltä ettei musta saa söpöä tekemälläkään.

Mentiin siis ensin Baarikärpäseen ilmaisille viinoille, boolia ja hanajuomia mielin määrin - kyllä kiitos.
Siitä sujuvasti sitten vain viereiseen baariin, jossa meitä nuo naapurimaan synnittäret jo kovasti kaipailivat ;)
Ja siitä sitten mukavasti iltavuoroon kahdeksaksi tunniksi ... ei sillä, aika meni loppujen lopuksi suht nopeasti ja olokin oli yllättävän hyvä vaikka kipusin Jylhäkallion kuninkaalliseen vuoteeseen n. kello viisi aamulla haha.

Asusta en tajunnut ottaa koko kuvaa - ääähhh ärsyttävää koska tykkäsin siitä tosi paljon! - mutta jotakin tuosta nyt saa selville.
Yläpää, kukapa nyt alapäällä mitään tekisi hah hah.

Koriste-korsetti / corset : Lip Service, second hand
Koppalakki / a hat : ???, second hand
Korut / jewelry : Gina Tricot, H&M, Lindex, Backstreet jne.
Tekonahka-hortsit ( ei näy kuvassa ) / fakeleather-shorts ( not in the pic ) : Gina Tricot
Leopardi-sukkahousut ei näy kuvassa ) / leopard-stockings (  not in the pic ) : H&M
Korkokengätei näy kuvassa ) / heels (  not in the pic ) : DinSko, second hand

Kiitokset vain jälleen kerran Goottikirppiksen puolelle, itseasiassa asun kengätkin olivat sieltä. Yhdet ultimate suosikki kengistäni löysin tuossa viikko tai kaksi sitten sieltä, 4€+postit ja aivan mahtavassa kunnossa! *rakkaus*
Nyt mulla on niitä kaksi paria, ja kunhan saan hankittua noihin omiin vanhempiini korkolaput niin voin rauhassa rymytä baareissa ja keikoilla sillä parilla mikä sattuu olemaan vähän enemmän asfalttia halaillut. Ihanaa!
Ja koppalakit. Voi rakkaus.
Ja onneksi mulla on ihana Andreas, basisti från Sverigeee, joka noukkii mun hatun Rocksin lattioilta kuin uljas prinssi konsanaan. Olen vahvasti sitä mieltä että mun pitäisi hankkia tuohon semmoinen urpo kuminauha-tsydeemi koska se on semisti liian iso mulle ja aina lentelee sinne sun tänne ... tai sitten sillä on oma tahto.
Who knows.

Ensi viikonloppua en jaksa odottaa, koko viikonloppu pe-su VAPAA ja : TRASH FEST V !!!
Kuka on tulossa?!
Time to party haaard!!!

Translation ;

My outfit, or more like half of it, at SISTER SIN's gig on yeasterday, friday 29th of september. Was fucking awesome show as always!!

Btw, who's coming to party her/his ass off on next weekend when it's time for TRASH FEST V here in Finland, Hellsinki?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!