tiistai 5. maaliskuuta 2013

Some say we are the poison, I say we are the cure

Ruotsin-reissu meni oikein hyvin, sanotaanko näin että yksi parhaimmista keikka-reissuista everrr. Ihmettelen tosin sitä että mikä ihme boogie Ruotsilla nyt oikein on, kun joka kerta viime aikoina on joku asia ennen keikkaa ollut niin berberasta että on tehnyt mieli aloittaa massa-murha mutta sitten itse keikka ja tyypit on ollut niiin ihania että alkaa kuolan sijaan ( tai no lisäksi ) valua joka aukosta siirappia?! Oikeesti :D
Mutta on se nyt jo sanottava että oli yksi parhaimmista Crashdïetin keikoista mitä oon nähnyt ... kreiiiiiisiä menoa!!
Ja no muutenkin ... kombinaatio Toxic Rose, SISTER ja Crashdïet ei vaan voi muuta kuin toimia. Yhdessäkin vaiheessa olin vaan niin onnellinen kaikesta että mulla tuli kyyneleet silmiin! Ja nimenomaan silkasta hyvästä olosta ja onneasta kun olin siellä missä eniten haluaisinkin sillä hetkellä olla yhden parhaan ystäväni kanssa, eikä mistään angstisista tai padotuista tunteista.

Harmi sinänsä että reissun ainoa päivä/ilta/yö, joka venyi ihan mukavasti, sain mun hyvin mummoutuneen unirytmin ihan Plutoon asti muuttamaan. Se yhdistettynä 8-11h työpäiviin ei oo mikään maailman kivoin asia, voin kertoa :D Siksi oonkin ollut semi kuollut Simbukka viime aikoina ... tuohon yhdistettynä sali niin aijaijaijai, että tekee kutaa! Huominen megalomaaninen vuoro hirvittää jo valmiiksi mutta pitää psyykata itsensä hyvin. 16h töitä, siis oikeesti mitä me mentiin oikeen lupaamaan?!
No mutta, unelmien eteen täytyy tehdä paljon töitä ja unelmia saa toteutettua rahalla joten here we go again :D

Muutama sneak peak-kuva Ruotsin reissusta / few sneak peak-shots from our Sweden trip ;

Toxic Rose ...

... SISTER ...

... and Crashdïet! :)

Pitkästä aikaa myös valokuvaaminen kiinnosti, oon viime aikoina ollut semi lopen kyllästynyt koko hommaan koska mun kamerassa on edelleenkin se epämääräinen musta läntti enkä ole laiskuuksissani jaksanut tehdä asialle mitään ... silti se vie mun hermot :D
Nyt päätin kuitenkin yrittää kun tiesin että olisi kiva saada illasta ihan ''fyysisiä'' muistoja ja muutama kyllä näistä ihan hyvin onnistui :)
Toki muutama muukin kuin nämä mutta en vain jaksanut muokata yhtään enempää vielä haha.

Koska teen elämääkin hullumman vuoron ja muutenkin semi pitkiä päiviä niin eikö olisi ihan kohtuullista tilata yksi mekko Black Milkiltä? Vain yksi, semmoinen tosi kiva. Sydän sanoo joo mutta mitäs järki?

p.s. VIIKKO LONTOOSEEN. !!!!

Translation ;

Heeeeeyyyyyy sweeties!
I'm mostly alive after our Sweden-trip but have had so much work to do ( at work mostly ) that I haven't had any time to blog or so, just sleep, eat, gym, work. Haha, sounds pretty boring :P

Here's few sneak peak shots from the gig, we went to Stockholm, Sweden, to see some quality rock'n'roll. Scandinavian Hell Tour's almost last gig, which was just pure awesomeness. There were playing Toxic Rose, SISTER and Crashdïet. Can't go wrong with this line-up, hihi!!

p.s. ONE WEEK TO LONDON !!!

2 kommenttia:

 1. Jeeeee oot back! Jee Ruotsi ja jee LONTOO! Koita kestää duunit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeeeeeeee! :D <3
   Duunin jaksaa kunhan vain psyykkaa itsensä kunnolla :D

   Poista

Scream for me!