tiistai 12. maaliskuuta 2013

"A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn an uben tanatha le faelas!"

Vielä muutama kuva vanhalla, kulahtaneella mylittlepony-lookilla. Otin nämä hetki ennen sitä kun lähdin postilaatikolle ja hypin sieltä takaisin kotiin koska mun Black Milkin paketti oli saapunut!!!


"Give me nylon or give me death."

Mun naapurit varmasti arvosti, sekä Niina, kun kiljuin täyttä häkää kun avasin paketin. Ja sieltä paljastui Legolas, se maailman ihanin mekko. Halle-motherfucking-lujaa, se on luonnossa niin paljon upeampi kuin kuvissa!


Koska mulla ei ole ketään kuvaajaa täällä koirankopissa ja valoisa aika rajoittuu aika lailla siihen kun olen töissä tai en jaksa laittaa itseäni kauniiksi haltia-prinsessaksi, niin joudutte tyytymään näihin sneak peak-shotteihin ennen kuin saatte kuvaa päällä. Eikä mua haittaa, eikä varmaan teitäkään, jos siihen mennessä mun wannabe vauva-maha ja jenkkakahvat ois lähtenyt kävelemään, vai mitä?!
Btw, en ole tietääkseni lihonnut mutta mun rinnat ei oo pienentynyt, melkein päinvastoin. Vaikka muualta on senttejä alkanut lähtemään ... no samapa se, voin olla oman elämäni boobiemonster, koska nämä EI venyttäneet Legsun naamaa muodottomaksi sammakoksi. Hihii, oon niin onnellinen tästä mekosta! Se roikkuu mun vaatekaapin ulkopuolella hengarista niin, että nään sen aina ensimmäisenä kun herään jos pää on sinne suuntaan. Jos mun pää on toiseen suuntaan, nään jättimäisen Manson-seinälipun. Voisi mennä huonomminkin! :P
Mekon todellinen väri muistuttaa mielestäni tuota toista kuvaa ... sitä on oikeasti todella hankala saada kuvattua :D


Ja nämä Piggy D:tkin oli aika helvetin upeat luonnossa!! Ne on tosin pelottavan näyttävät, ovat semi pienet ja lyhyet mutta venyvät ja paukkuvat oikein nätisti, ilman että saumat tai printti rumasti venyy.

Kangas näissä on sitä kuuluisaa Black Milkin nylonia, ja verrattuna kaiken maailman trikoo/nylon-rytkyihin mitä matkan varrella on tullut koettua, on nämä materiaaliltaan valioluokkaa. Materiaali on tarpeeksi paksua tehdäkseen siitä muodossa pysyvän mutta silti tarpeeksi joustavan ollakseen mukava päällä. Suosittelen! :)
Black Milkillä on myös ilmainen toimitus maaliskuun loppuun asti ... joten ... shop shop ;)

Ahhh Kili. My love. Ooops sorry Legolas, you didn't see that ...
Pls make a dress about him ... I would love to have him on me at day and night. I wouldn't get enough of him ever ... haha ...


Nyt mulla on taas hyvä syy tunkasta hauskoja giffejä tähän postaukseen mauahauahuahuaa.

Translation ;

Sneak peak-shots of my Black Milk-goodies. I LOVE THEM!!! They're so beautiful in real life, a lot more than in photos. Awesomeness, a lot more awesome than I except even I knew these will be something way different than other leggings and so on ...

The quality is very good. Will stretch a LOT but not ruin the print or so! :)
Black Milk is having free shipping until the end of march so ... shop shop ;)

4 kommenttia:

 1. Minkälainen mitoitus noissa BMC:n legginsseissä on? Riittääkö lahkeissa mitta kilometrikoiville? Himoitsen meinaan keski-maapäntsejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä riittää. Niinalla on pitkät jalat ja sille passaa mainiosti nuo. Ja kyllä ne itselläkin toimii :D

   Poista
 2. Hihii, ihana mekko! ♥ Mie edelleen mietin, että raaskinko tilata Legolas- tai Arwen-mekkoa, ois kyllä niin siisti. :) Ja ihana. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä upea :)
   Kannatan tilaamista, onhan nuo nyt upeita!

   Poista

Scream for me!