tiistai 19. maaliskuuta 2013

Would you love a Creature like me?

Ei tätä fiilistä vain voi sanoilla kuvailla, ei missään kielessä ole tarpeeksi ylistäviä sanoja!!!

Oon ihan out of words, ja niin kuin tiedätte, sitä ei kovinkaan usein tapahdu. Mistä mä aloittaisin tän sneek peakin kirjoittamisen?!
Lontoossa on aina ylikivaa, se tuntuu ihan yhtä kodilta kuin tämä Funlandikin. Vaikkakin äidin murkinat ei siellä kypsy, yhyy. Meidän kaksi ekaa iltaa meni ... tehden lähempää tuttavuutta Breezer Watermelon-nimisen himbulan kanssa sekä meidän ihanien ystävien! Siinä on pieni ongelma, btw, jos kaveri työskentelee baarissa. Voi tyhjentyä pullo jos toinenkin "golden shittiä" = kultahippu-vodkaa :D

Ja se keikka ... se keikka. Voi hyvä Luoja!! Mä olen tässä miettinyt pääni puhki mitä mä sanoisin siitä Lontoon SISTER + Wednesday 13 keikasta ja perjantaisesta W13:n keikasta mutta kun ei oikeasti millään meinaa löytyä sanoja.
Jonkun mielestä varmaan sanon joka keikasta näin mutta sanonpa taas kerran; oli yksi elämäni parhaimmista keikoista IKINÄ. Olen ollut viime päivät niin onnellinen että meinaan joka välistä itkeä onnesta ja tämä typerä virne ei vain katoa naamalta.

SISTER guys with Wednesday 13 guys. The best people!
Gotta love Cari's pants ... wait ... what pants ...

Molempien keikat Lontoossa oli yli-hyviä ja Wednesday 13:n keikat molemmat olivat ihan super-hyviä ja kirsikkana kakun päällä se että yksi mun lempi-bändeistäni viitsi jakaa ilosanomaa Lontoossa siitä että ollaan tultu Suomesta asti, ansaitaan vitusti rispektiä eli aplodit kehiin ja omistavat lopuksi yhden mun lemppari-biiseistä meille!!! Se jos mikä on maailman hienointa, ihan oikeasti. En vieläkään voi uskoa sitä todeksi!
Eikä sekään nyt varsinaisesti harmittanut kun Wed pyysi meitä esittelemään sille Hellsinkiä jne. ...

Oli myös maailman hienointa hengata ja bailata Sisterien kanssa, tavata kaikki jäsenet Wednesday 13:stä. Ne on ihan mahtavia ihmisiä ja toivon totisesti että monien muidenkin bändien jäsenet olivat samanlaisia. Rakastan niitä tyyppejä. Rakastan rakastan rakastan. Mun viime viikko oli yksi elämäni parhaista.


Paitsi ... kuvassa näkyvään lurikseen tuli reikä keskelle mahaa keikan aikana 02 Academy Islingtonissa. Buu :(

Translation ;

Last week was one of the best week's ever in my whole life, for fucking real.

Met again all the best swedish guys from SISTER, met the whole Wednesday 13 band, hang around and partied with them and all of our great friends in London and met a lot new nice ones. Perfection. Both gigs kicked asses and were one of the best what I have ever seen and W13's gig here in Hellsinki at friday was the same. Per-fucking-fection.

And they told the whole 02 Academy Islington that we're from Finland and came the all way to see them. They owned a song for us. That made my day. Fucking love these guys.

I'm just so HAPPY.

2 kommenttia:

Scream for me!