torstai 7. maaliskuuta 2013

Get your Grave on!

Saatoin tyydyttää tuossa joku aika sitten mustien hiuksien halua vielä toisella mustalla peruukilla. Tämä vastaa ehkä enemmän omia mieltymyksiäni, ihanan pitkät, laineikkaat ja tuuheat hiukset! Ostin peruukin Goottikirppikseltä, voi damn että sieltä tekee aina löytöjä.

Eilinen 14 tuntinen työpäivä, vuoro 14.00-04.00 oli ... mielenkiintoinen. Palkittiin itsemme aamulla lentokentän Cafe Picnicissä, otettiin jättimäiset kaakaot kermavaahdolla, rockslide brownie-kakkupalat ( rokki-kakkua rokkareille, daa ) sekä patongit; mä otin mango-kanan ja se oli järrrkyttävän hyvää. Pieni herkuttelu arjen ja järjen ylittävän työvuoron keskellä piristää kummasti päivää :) Ollaan niin parhaita vaimon kanssa ja ansaittu se Lontoon reissu ... me yövytään Camdenissa ( !!!!!!!! ) eräässä hostellissa, toivottavasti se rotanloukku on okei ... kunhan on katto pään päällä ja edes pehmoinen lattia missä nukkua niin se on hyvä alku. Wednesday 13:n uusi levy, The Dixie Dead, on muuten ulkona NYT! Oletteko ehtineet kuunnella? Musta se on ihan järkyttävän hyvä, jopa hieman maukkaampi ja mehevämpi kuin mago-kana-patonkini ja se on paljon sanottu se. Blood Sucker ja Get your grave on potkii ensi kuulemalta sopivasti zombie-berberaani, muutenkin oikein svengaavaa menoa. Eli kipin kapin sitä kuuntelemaan ja veri-bileisiin Nosturiin 15.3.!

Nappasin joskus aikoja sitten helmikuun puolella nopeat kuvat peruukista kera Van Helsing-hattuni, naamassa ei ole meikkiä lainkaan joten saatan näyttää tavallista kiltimmältä Simbalta hehe.
Omasta mielestäni tämä malli istuu itselleni paremmin, entäs teidän mielestä? :)
Tai no ... lievät Alanis Morrisette-vibat ... vai oisko se vain tuo hattu?

Translation ;

My new hat in action with my new WIG! Like I have told many times before, I have a crush on black hair but would not dye to black anymore ever again ( never say never ... ) my real hair so I have start to collect black haired wigs haha. I like this one more than the emo-one, it's more the model what I like - long, well shaped hair with nice fringe :)
Or ... is there something Alanis Morrisette ... ewww. Maybe it's just the hat :P

2 kommenttia:

 1. Peruukit on parasta. Kannattaa muuten heittää talkkia siihen jos tuntuu et se kiiltää liikaa, kuten noilla muovihiuksilla on tapana. VINKVINK!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos vinkistä :)
   Peruukit on kyllä mukavia, sopivasti lieventää mustien hiuksien himoa kun ei niitä viitsi itselle värjätä :D

   Poista

Scream for me!