torstai 21. maaliskuuta 2013

Skeletons in the Closet is going to tour !!!

Ihanaiset, aika on tullut lähteä vajaan kahden viikon kiertueelle. Ei, en ole perustanut bändiä tai mitään mutta koska en omista elämää olen päättänyt juosta ympäri Tukholmaa ja Suomea seuraavat kaksi viikkoa :D Senpä takia bloggaamiseni kuolee entisestään koska en usko että pääsen kovin paljon koneelle lojumaan, sorry.
Saa tulla moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia tai ihan mitä vaan jos samoille mestoille osutaan, rock on ja tehkää kaikkea mitä minäkin tekisin!

Ja jos siellä herää nyt jonkun aivoissa kysymys että miten tuolla ämmälle on rahaa, niin heitän vasta-kysymyksen ; ihan silkasta tekemisen ilostako tekisin 8-14 tunnin työpäiviä 6 päivänä viikossa? Niin, sitä minäkin ;)


Tänään / today off to Sweden!
22.3. Hardcore Superstar + Bonafide at Stockholm!
24.3. Bullet For My Valentine + Halestorm at Stockholm!
26.3. Halestorm at Nosturi, Helsinki!
27.3. Hardcore Superstar at Klubi, Turku!
29.3. Hardcore Superstar at Pakkahuone, Tampere!
30.3. Hardcore Superstar at Tavastia, Helsinki!

En ole vielä varma HCSS:n Joensuun keikasta, päädynkö sinne vai jäänkö matkan varrelle :D Mutta nyt ... mentävä on ... kiertue-bussi odottaa jo ... wruum wruum, see ya!

Translation ;

The time has come. My tour continue this week to Sweden and next week around Finland so I'm not able to blog anything ... sorry babes! Come to say hi or anything if you're around at the same places, rock on!

5 kommenttia:

Scream for me!