keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

We live and breath - Though we've fallen from grace

Oho! Plikkahan shoppailee!

Haha, juu, tullut ostettua vähän sitä sun tätä viime aikoina. Eilen ostin H&M:ltä erään mekon jota olin kuolannut iät ja ajat mutta sovittaessani sitä kotona totesin jälleen kerran, että tietyt trendi-villitys mallit eivät vain sovi minulle. Harmi sinänsä :D

Joskus helmikuun alussa sain itseni raahattua pitkästä aikaa Helsingin keskustaan, käytiin maistelemassa Milka-suklaata Iran kanssa sekä syömässä. Oli mun ensimmäinen ( ja viimeinen, haha ) viikonloppu-vapaa, ja otin semi rennosti. Oli ihanaa vaan olla ja nauttia kaikesta :D
Sen jälkeen lähdin nopsaa, tunnissa, kiertämään UFFin ja vähän Kamppia. Pari juttua tarttui mukaan ...


Punainen, mitä luultavammin tekonahkainen laukku UFFista. Juuri täydellisen kokoinen, ei liian pieni eikä liian iso ja vielä extra-taskuilla. Ja värinä täydellinen punainen eikä mikään erikoisempi ja kamala miksaus.
Tällä oli hintaa 5€ :)Joku on varmasti halunnut ampua nuolen jos toisenkin minuun ja taas on aika tullut vähän ammuskella, kaboom kaboom.
Niin paljon kuin olen tekonahka-kengistä marmattanut menin semmoiset ostamaan DinSkosta ahahaha. DinSkon kenkä-alet pitäisi aina kiertää hyvin kaukaa pakkopaidassa mutta aina ei voi siinäkään onnistua ... No jos kympillä saa tyylikkäät saapikkaat niin c'amoon, voiko sanoa ei? No ei voi. Sopivat mm. kaiken kanssa ja ansaitsevat tärkeän luottamus-tehtävän rymy kenkinä baarissa. Eipähän tarvia itkeä, kovin paljon, että kalliiden kenkien hidasta tuhoutumista muahahaha.


DinSkosta tarttui mukaan myös kenkien huolto-juttuja :)
Suosittelen pitämään hyvää huolta kengistä, materiaalista huolimatta, sillä saa hyvin paljon lisä-ikää kengille.

Olen ylpeä itsestäni että olen viime aikoina ostanut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta pelkkää second handia, 'oikeasti tarvittavia juttuja' sekä vain ale-tuotteita. Way to go ... etenkin lompakko kiittää!
Onko teidän haaviin tarttunut jotain spesiaaleja löytöjä viime aikoina? :)

Translation ;

Some of my latest sale-shoppings from january :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!