perjantai 8. toukokuuta 2015

I'm a dead girl making noise

Sattui ja tapahtui taannoisella Englannin reissullani. Meidän piti käydä ottamassa Kylien kanssa perjantaina 13. päivä tatuoinnit, mutta se suunnitelma meni mönkään koska mentiin Glasgown katsomaan Wednesday 13:n keikkaa. Joten tatuoinnin ottaminen sitten vähän jäi.

Oltiin pari päivää lepäilemässä Leicesterissä Kylien luona, ja tiistaina 17. päivä oli Lontooseen lähtö kun siellä olisi Sisterin keikka.Päätettiin sitten käydä ottamassa matkalla junalle tatskat! Kylie vähän selvitteli että mihin pääsee walk-in idealla sisään, siitä sitten lähdettiin kaupungille paikkoja katselemaan. Eka studio näytti vähän epäilyttävältä, mutta seuraava vaikutti ihan kivalta. Kyseessä oli Blue Ink Tattoo Studio. Henkilökunta vaikutti rennolta ja mukavalta! Mulla oli valmiina kämänen suunnitelma mitä haluan ja minne, ja pääsinkin suht pian penkkiin makaamaan ja tatuoitavaksi.

Tatuoinnin piti olla aluksi pienempi, mutta tatuoijani Bobby sanoi että ei voi tehdä niin pienellä tekstiä ja kun kyse on kaulasta, niin mitkään pikku riipiäiset ei ole niitä kauneimpia. Joten se sitten vähän kasvoi!
Tatuoin itseeni Sisterin logon ja lyriikat lemppari-biisistäni Too Bad For You. Sehän sopii mun suhteen kuin nenä päähän, haha.

Kuva / Photo by : Jamie

Itse tatuoiminen oli ohi aika äkkiä ja meni hetki tajuta että siinä se nyt ihan oikeasti on. Minusta se sattui vähemmän kuin kädessä oleva Amoral-logo, meinasin nukahtaa siihen penkille. Toki se saattoi johtua siitä että olin jossain nyt mä sen oikeesti otan-shokissa ja kun en yöllä nukkunut paljoa niin olin muutenkin väsynyt, mutta se tuntui sellaselta vähän inhalta raapimiselta. Ei sen kummempaa! Mikä on kiva juttu, koska aion niin tatuoida koko kaulan/niskan ympäri ämpäri. :P

Minusta tatuointi on oikein nätti ja juuri sellainen kuin haluankin sen olevan! Paljon nätimpi kuin kuvittelin siitä tulevan, tosin oma suunnitelmani ei ollutkaan mikään Mona Lisa. Vähän on korjailtavaa tosin, Bad-sanan D on vähän hailakka ja saatan haluta lisätä jonkunlaiset varjostukset tuohon logoon. Muuten fontti on oikein kaunis ja logo yhtä rosoinen kuin sen kuuluukin olla. :) Kuvan olen hävyttömästi Jamielta varastanut, tosin mun kaula se on, joten kai mulla jotkut oikeudet on.
Tatuointi otettu n. kaksi tuntia ennen keikkaa ja tässä kuvassa se on about tunti keikan jälkeen. Tuoretta lihaa ja inkkiä!

Jos nyt jotain huonoa tosta tatuoinnin ottamisesta pitää keksiä, niin se on se jäätävä tatuointi-kuume joka tulee. Ahhhhh tehkää lisää! Pitäisi ehkä jatkaa säästämistä, kun suunnitelmissa on tatuoida muutaman vuoden sisällä 80-90% kehosta. Mistäs sitä iskisi jonkun oikeen taiteellisen ja mun tyylillä tatuoivan tatuoijan ... lähettäkää ihmeessä spostia jos aviomies-tatuoijan pesti kiinnostaa.


Translation ;

My newest tattoo. I took it in Blue Ink Tattoo Studio in Leicester, UK. It's done by talented artist Bobby. :)

I designed it to be a lot smaller than this but then it just got a bit bigger. I took it a few hours before Sister gig in London and this photo is taken after the gig. Fressshhh! 
I love it, it look even better than I thought it would look. 
And I'm so surprised how less it hurt! Can't wait to tattoo the rest of my neck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!