perjantai 29. toukokuuta 2015

Party ain't over 'til we say so!

Kohta onkin aika korkata festari-kausi! Ensi viikolla aion julkaista festareiden selviytymis-oppaan, jos nyt on jotain kysymyksiä liittyen niin kotimaan kuin ulkomaidenkin festareihin niin kysy ihmeessä änyyteenyt kommentti-boksissa!


Kuvituksena festari-fiiliksiä vuosien varrelta!

Tänä vuonna omat festarini vietän ulkomailla, Suomen festareita ei näillä näkymin tule käytyä läpi laisinkaan. Tuskan jatko-klubeilta voi tosin bongata minut, muutan niille haha.
Graspop Metal Meeting, Wacken Open Air ja Getaway Rock Festival on näillä näkymin suunnitteilla. Getawayssa tulee tosin pyörähdettyä vain yhtenä päivänä, muuten bailataan viikko putkeen per festari!
Eniten innoissani olen siitä, että pitkästä aikaa tulee nähtyä bändejä joita ei ole nähnyt koskaan aiemmin ( mikä on aika harvinaista nykyään, kun lähes kaikki on tullut nähtyä! ) : Butcher Babies, Combichrist ja erityisesti Motionless in Whitea odotan innolla! Myös pitkästä aikaa on kiva nähdä Avatar, In Flames ja itse God of Fuck eli Marilyn Manson. :P
Selkää kolottaa jo valmiiksi, mutta ei anneta sen estää hauskanpitoa.

Mitä festaria odotat itse eniten ja miksi?


Translation ;

I'm making a post about festivals aka festival survival kit and if you have any questions about Finnish festivals or European festivals, ask away NOW!

Here are photos from the last few years from here and there in European festivals. :) Ahh all the memories!

This year I'm not doing any Finnish festivals, only Tuska Open Air after party-clubs. I focus to do / use all my money in Graspop Metal Meeting, Wacken Open Air and Getaway Rock Festival! I'm super excited about these festivals, as there will be few bands what I haven't ever see before ( which is quite rare as I have seen most of the bands what I have wanted to see! ) : Butcher Babies, Motionless in White, Combichrist ... also seeing Avatar, In Flames and Marilyn Manson after a long time will be awesome!

Which festival(s) you're going to?
What are you waiting / looking for the most?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!