perjantai 15. toukokuuta 2015

In the end you will always kneel.

Menin tilaamaan ensimmäisen kerran Living Dead Clothingilta. LDC on myös australialainen leggingseihin, mekkoihin, uikkareihin yms. nyloniin erikoistunut yritys. Vähän kuin Black Milk, mutta ei sinne päinkään!

Olen jo pidempään katsenut LDC:n sivuja sillä silmällä, mutta nyt vasta uskaltauduin tilaamaan. LDC:lta on tullut tässä parin kuukauden ajan tasaisesti ulos erilaisia Marvel-mallistoja ; Captain America, Guardians of the Galaxy jne. ja nyt viimeisimpänä uusimman Avengers elokuvan tapaan Age of Ultron mallisto. Mallistot ovat lisensoitu ja tehty yhteistyössä Marvelin kanssa, joten sen puolesta asia ok myös.
Ensimmäisessä Mystery Mondayssa missasin kaikki Lokit, itkin kyllä lähes tulkoon kirjaimellisesti verta. Onneksi kysyntä oli kova ja nämä tuotteet tulivat takaisin myyntiin seuraavassa Mystery Mondayssa! Ensimmäisessä erässä oli crop top, hame, mekko, shooter ja leggingsit. Tässä toisessa tuli vain mekko ja leggingsit. Niitä näyttää olevan vieläkin verkkokaupassa myynnissä, mikäli kiinnostaa. :)


Printti on kirkas ja terävä, värit ovat syvät ja upeammat luonnossa kuin katalogi-kuvissa. Käytän BM:ltä M ja L kokoja leggingseissä, päätin ottaa varmuuden vuoksi L koon kun oli eka kerta kun tilasin.
Pituutta on mukavasti, vyötärökumppari on mukavan oloinen ja BM:n verrattuna tuntuu että pohkeessa on vähän enemmän tilaa näissä. Itseäni tämä ei haittaa, koska olen kunnon tukkijalka!
Olen vasta kerran näitä sovittanut joten sen enempää en osaa vielä laadusta sanoa, mutta näin vaikuttaa ainakin erittäin hyvältä. :)


Toisin kuin BM:llä, LDC:lla ei ole ilmaista postitusta ympäri maailman. Mikäli hintoja vertaillaan niin loppujen lopuksi ei ole paljon eroa. Esimerkiksi BM:n Middle Earth malliston leggingsit ovat 85 aussidollaria, kun taas LDC:n Marvel leggingsit ovat 70 aussidollaria johon tulee päälle vähän vajaat 15 dollarin postikulut. Eli samoissa hinnoissa mennään.
Maksu onnistuu Paypalilla ja luottokorteilla, sekä ihan Visa Electronilla.
Toimitus oli huomattavasti nopeampaa mitä BM:llä on ollut viime aikoina, osa syynä tosin se että nämä eivät pyörähtäneet tullin kautta, jolloin tulli + posti-sekoilua ei ollut. Tulivat reilussa viikossa Suomeen jonka jälkeen sain postissa kirjeen noudettavissa olevasta kirjatusta kirjeestä.

Tilaus oli mielestäni helppo tehdä, olen tyytyväinen palveluun ja tuotteeseen, joten voin suositella!
Itse aloitan shoppailu-lakon, mutta kun se päättyy toivon jatkossa tilaavani myös täältä lisää. :) Viime aikoina BM:ltä on tullut vähän blahh-mallistoja ja en perusta pastelli-oksennuksista, täältä löytyy vaatteita vähän erilaisella twistillä. Ja iso plussa Marvel-mallistoista!

Sinänsä huvittavaa että ostin vaatekappaleen jossa on juuri ne värit mistä en kamalasti perusta : vihreää ja kultaa, mutta sitten taas, Loki on yksi lemppari hahmoistani. :) Joten sillä se selittyy! Eiköhän nämä mustien vaatteiden ja asusteiden kanssa sovi kuin nenä päähän.

Kneeeeeeeeeeeeeeeeeeel bitches kneel!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!