tiistai 19. toukokuuta 2015

We're killing strangers, so we don't kill the ones that we love

Olen mun huoneeni sisustamisen suhteen vielä suht alkutekijöissä, tässä kuitenkin vähän kuvia missä mennään. :)
Mitään sen suurempaa en ole ajatellut ostaa/hankkia, koska en tiedä minne tie tässä seuraavan vuoden aikana vie. Pitkään pidin huonettani ihan hujan hajan ja en tehnyt sille mitään, se kuvasti erittäin hyvin silloista mielentilaa - olin sekaisin eikä mikään tai missään tuntunut kodilta. En viihtynyt mitenkään päin, mutta en tehnyt asialle kuitenkaan mitään. Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa huoneen kivaksi, ehkäpä se toisi paremman fiiliksen ja kotoisemman olon.

Siivosin huoneeni lattiasta kattoon, heitin muutaman jätesäkillisen kamaa pois ja pari laatikollista vanhoja vaatteita/asusteita myyntiin. Se jos mikä oli vapauttavaa!Itsessään tämä hyllykkö on karmaisevan värinen, ja suunnitelmissa on maalata se kesällä rapistuneen mustan väriseksi. En keksinyt mitään muutakaan termiä sitä kuvaamaan! Haluan hyllyjen/kalusteiden olevan joko vampyyri-tyylistä tummaa puuta tai sitten sellaista vanhaa linna-meininkiä rapistuneen mustalla värillä. Se ei saa olla kiiltävää, muovisen oloista mustaa, vaan elämää ja salaisuuksia sisällään pitävää mustaa.
Myös tämän hyllyn sisältöä odottaa muutto, koska hyllylle on toinen paikka kunhan saan sen maalattua ja se joutaa pois erään toisen kalusteen tieltä.

Tässä hyllykössä on hyllyn päällä kaikki koppalakkini, nuo päällimmäiset on uusimpia. 15€ yhteensä kirppikseltä, ei paha! :) Toinen on kyllä tuunaus-projektiin, tuon vasemman puoleisen ajattelin pitää sellaisenaan.
Sen alla olevalla hyllyllä Sopor Aeternuksen kauniita kuvia, naamioita, jättimäinen muotokuvan tapainen kynttilä, korviksia, Mansonilta saatu pala Raamattua. Sieltä löytyy myös punaiset hienot vampyyrimäiset lasit. Mulla on joku käsittämätön fiksaatio punaiseen / mustaan / lilaan lasiin ; pikareihin, maljakoihin, laseihin yms. En niitä edes raaskisi käyttää mutta ne on vaan niin hienoja!
Seuraava hylly on vähän hätäiseen kyhätty, päätin kehystää pari kuvaa Black Milkin Battle of the Kings-malliston lookbookista kun ne on minusta kovin kauniita, kallo on Englannista, en tiedä miksi olen varastoinut tuohon höyhenkorviksiani taikka tuon mariskoolin ... :D
Siitä seuraava hylly on vielä enemmän random, sieltä kun löytyy kulhoa ja kippoa, korviksia, osa DVD elokuvista ja jopa VHS elokuvia kolme kappaletta! Oi nostalgia. Tämän hyllyn alla on vielä sellainen taso ja siitä sitten kolme laatikostoa. Tasolla ja laatikoissa on meikit ja hius-jutut!
Etsinnässä on peilipöytä, joka tulee tämän hyllyn tilalle, kunhan sellaisen kivan ja hienon jostain vain löydän.

Tästä hyllystä oikealle avautuu aika massiivinen näky.


Neljä vaatekaappia, näin vaatimattomasti!
Kaappien yläpuolella on aika tyylikäs jakauma, vähän kuin istuisi piru vasemmalla ja enkeli oikealla. :D Oikealta löytyy lapsuuden suosikki-leluja ja vasemmalta aikuisuuden suosikki juttuja eli kenkiä, rumpukapuloita ja viinapulloja. Rappiolla on hyvä olla hei! Suomen liput / pompomit kertoo syvästä rakkaudestani etenkin Suomen jääkiekkomaajoukkuetta = Leijonia kohtaan, ja löytyypi yhdestä lipusta parin pelaajan nimmaritkin.
Julisteista sen verran että oon vielä niin teini, että rakastan niitä ja pidän esillä! Sorry not sorry. Jack Sparrow, Deathstars ja Slipknot tosin lentää joku kaunis päivä kuuseen kun saan hankittua parit Hobitti tai TSH aiheiset julisteet. Molemmat Hobitti-aiheiset julisteet on muuten raahattu kotiin Hobittilasta! Ei sen kauempaa, haha.
Kaapin sisällöt vasemmalta oikealle : vaatteita ; henkari-kaappi jossa vaatteita ( no shit sherlock! ) ja kuusi paria kenkiä ; kotivaatteita, urheilu-vaatteet, alusvaatteet ja bikinit, sukkahousuja, huiveja, vöitä ja kolme paria kenkiä ; kankaat järjestettynä materiaalin mukaan.
Sellaisia aarteita nuo pitävät sisällään, oletan että Legolas ja kumppanit pitää huolta ettei kukaan vohki niitä julmasti mukaansa!

Kaapeista oikealle avautuu seuraava hylly ...


Tässä oli ennen joka hyllyllä kenkiä, niistä osa on myyty tai laitettu kaappiin piiloon. Kaksi ekaa hyllyä enää kengille, sitä seuraava hylly omistettu keikalta saaduille jutuille / keikka-jutuille, mutta oon tässä miettinyt että ei ne tavarat millään mahdu tuohon yhteen hyllyyn. Hups. No aina voi yrittää jotain väkertää!
Siitä seuraavalla hyllyllä on pari Ikea laatikkoa, cassett åhåå, täynnä sekalaista sorttia tärkeistä tavaroista epätärkeisiin. Sen jälkeen ei olekaan hyllyä, vaan lattian ja viimeisen hyllyn pohjan väli on tällä hetkellä muutaman kenkälaatikon varassa. Jotain järkevää pitäisi siihen kehitellä ...
Hyllyistähän on toki aina kiva laittaa roikkumaan kaikenlaista sälää kuten laukkuja, bäkkäri-passeja ja verisiä ruusuja. Tuo epämääräinen ufo-alusta muistuttava esine kenkien takana ylimmällä hyllyllä ei suinkaan ole avaruusalus vaan Bullet For My Valentinen rumpukalvo ( tai miksi sitä ikinä kutsutaankaan :D ) nimmareilla, kiitos tyypit vielä Ruotsin keikasta ja tästä lahjasta!


Ja tästä hienosti matka jatkuu eteenpäin ... onhan tuo oranssin punainen seinä ihan kaunis, mutta olen ollut laiska enkä ole jaksanut tapetoida sitä piiloon vielä. Sen ei tosiaan ole tarkoitus näyttää noin tyhjältä!
Rob Zombien jättimäinen juliste siksi koska ne on mm. parhaita ja mä näyn tossa myös. Hohohoo.
Alla näkyykin pala ruikunruskeaa pöytää, jonka tilalle tulee kyllä toivottavasti jossain vaiheessa kunnon kirjoituspöytä. Toi on ruma ja matala ja ollut mulla vuodesta 1666 asti. Se on tosin mun äidille tosi rakas ja se on kernaasti sen mulle lainannut käyttöön, joten jos satut tätä lukemaan niin kyllähän sä nyt oot aina tiennyt ettei ruskea ole mun väri. Pöydällä ei suinkaan ole tarkoitus pitää mitään Wednesday 13:n palvonta-alttaria vaikka se siltä ehkä näyttääkin, tykkään tosta kuvasta ja se saa nyt väliaikaisesti heilua tuossa! Sekalaisesta seurakunnasta purkkia ja purnukkaa löytyy kaikki tykötarpeet piirtämiseen ja kaavoittamiseen. Voi hörppiä näkymätöntä kokista pullosta siinä samalla - en tiedä mikä fiksaatio mulla on vanhanaikaisiin kokis-pulloihin, tykkään kerätä niitäkin. Niin kuin myös isoja, vanhanaikaisia herätyskelloja. Mulla on niitäkin pari kappaletta, eikä ne edes toimi! Mutta ai että ne on vaan niin upeita.

Tästä jatkuu matka taas vaihteeksi hyllykköä kohden ...


Edellisessä kuvassa näkyneen kirjoituspöydän ja tämän hyllyn välissä on parin metrin tila, johon mahtuu seinälle tuo super kaunis mosaiikki-kuva Legolaksesta sekä myrkynvihreä vitriini ( ei näy kuvassa ) jossa on mun palkintoja ajalta jolloin olin vielä suhteellisen erinomainen yleisurheilussa ja hiihdossa. Pitäisi sekin vitriini heivata joku päivä jonnekin muualle tai edes maalata, minä ja vihreä ei sovita yhteen. Sitten tuleekin tämä silmiä kirvelevän valkoinen hylly!
Kaipaa myöskin käsittelyä ja rapistuneen mustan värin pintaansa. Ajattelin kesällä tehdä isäni avustuksella arkun muotoisen kirjahyllyn, tosin tulen silti tarvitsemaan tätäkin ... vai tekisikö kaksi arkun muotoista kirjahyllyä?
Hyllyn päältä löytyy vino pino söpöjä ja kauniita kenkälaatikoita ja ostoskasseja ( hei ei kukaan heitä Drop Deadin pussia pois! ).Hylly on sisältä ja ulkoa vuorattu enemmän ja vähemmän TSH ja Hobitti aiheisilla kuvilla / jutuilla. Epämääräinen putkilo kuvassa on Keski-Maan kartta ja pitäisi seKIN saada seinälle ... eheehee, musta ei olisi ehkä sisustajaksi tällä etana vauhdilla.
Kaksi ylintä hyllyä on täynnä Tolkienin kirjoja, TSH ja Hobitti leffoja, löytyy kaikenlaisia aarteita mitä toin kotiin Uudesta-Seelannista kuten mm. pala aitoa filmiä yli kymmenen vuoden takaa ( Sormuksen Ritareista, kiitti Roxy Theater! ), piirrustuksia ja kortteja hobitti-kavereilta, passeja ja sen semmoista. Tarvisin tosin oman hyllyn pelkästään mun Keski-Maa jutuille ... hmm ...
Seuraavilta hyllyiltä löytyy kirjoja, panosvyö, laatikoita ja vielä vähän lisää kirjoja. Olenkohan kasvanut edes jotenkuten aikuiseksi, kun mun kirjahyllystä löytyy ihan kirjoja eikä pelkästään kenkiä? Ai että rakastan kirjoja. Ne on ehkä siistein asia ikinä. Vielä joku päivä mulla on joku 57 000 tuhatta kirjaa ja kirjoista tehtyjä vuoria pitkin kämppää.

Sängyssä ja sen sellaisessa ei mitään mainitsemisen arvoista. Sydämeni halajaa sellaista Ikean rautaista koukerosänkyä, yhyyyyy haluan! Tai sitten sellaisen todella viktoriaanis-henkisen vampyyrin lemmenpesä sängyn. Ensimmäinen vaihtoehto aka Ikea lienee se realistisempi, ellen nai tässä joku päivä rikasta näyttelijää / muusikkoa / jääkiekkoilijaa tai jonkun käsistään kätevän puusepän.

------------------------------------------------------------

Mua ei ole koskaan sisustaminen kiinnostanut ihan hirveästi, kaikki paikat missä oon asunut niin en ole koskaan sen kummemin sisustanut. En oikein tiedä miksi, mulle on silloin riittänyt vain sellainen kotoinen sekamelska koti. Mutta eipähän riitä enää.
Sisustuksessa en voi sietää yli valkoista tai metallista pelkistettyä tyyliä, hyi apua kuvotus viekää se kauas minusta. Tai muutenkaan mitään valkoista tai väritöntä tai liian siistiä meininkiä.

Oon sottapytty, mutta en kuitenkaan ihan pahimmasta päästä. Järjestystä pitää olla ja olen joidenkin asioiden suhteen lähes neuroottinen siitä kuinka niiden pitää olla tietyssä järjestyksessä ja jos ne ei ole niin arghhh ei pysty keskittymään mihinkään. Sottapytyllä tarkoitan sellaista kotoisaa sotkua, you know?
Mulle ympäristö vaikuttaa todella paljon mielialaan, sen pitää olla hallittu kaaos jonka keskellä on levollista ja rentouttavaa olla mutta kuitenkin paikka jossa kaikki tavarat ovat paikoillaan. Kaaos rentouttaa mua, liian siisti tila saa mut vaan paniikkiin ja paranoidiksi.

Tykkään kotoisasta fiiliksestä, viktoriaanisesta tyylistä ( tosin enemmän sellaisilla vampyyri viboilla kuin ihan mega-gootti meiningillä ), antiikista ja sellaisesta todella boheemista hengestä. Sisustustyyli, joka on lähinnä sydäntä ja ehdottomasti eniten mua, on sellainen kuin Adamilla Only Lovers Left Alive-elokuvassa. Se hänen talonsa on aivan upea. Henkäisin yhtä lujaa ihastuksesta ääneen sen talon sisustuksen suhteen kuin nähdessäni Tom Hiddlestonin siinä elokuvassa paidattomana, joten se jos mikä sisustus on niin upea kuin olla ja voi.
Seuraava koti-kolonen ( missä se ikinä tuleekaan olemaan ) sellaiselta tuleekin sitten näyttämään! Olen vuosikaudet seilannut tympääntyneenä kämpästä toiseen, kun en ole jotenkin osannut pukea sisustus-tyyliäni mitenkään ulos pääni sisältä, kiitoksia vain että joku sai sen idea-oksennuksen toteutettua Adamin talona.
Sellainen hallittu taitelija-renttu vampyyrin boheeminen kaaos! That's how I like it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!