sunnuntai 24. toukokuuta 2015

This girl is Poison

Tässä asua eiliseltä. Tykkäsin sen verran että otin jopa kuvia!

Perjantaina olin Helsingissä tapaamassa ystäviä ja hengailemassa Musiikkitalon nurmella, eilen olin tapaamassa Annea Espoossa. Molempina päivinä oli sama asu, sillä erotuksella että perjantaina oli paitana Wednesday 13:n bändipaita. Halusin päästä ulkoiluttamaan uusia Black Milkin alesta tilaamiani Webtacular sukkahousuja, vaikka muistutankin jonkin verran joulukinkkua.Peruukki / wig : Second hand
Aurinkolasit / sunglasses : Seppälä
Huppari / hoodie : New Yorker
Paita / shirt : Gina Tricot
Ylin vyö / 1st belt : Second Hand
Alempi vyö / 2nd belt : Saksasta / From Germany
Hame / skirt : H&M
Sukkahousut / tights : Black Milk Clothing
Kengät / shoes : Vagabond


Sukkahousut on ihanat ja tuo verkko-osa on ihan huikea!
Sitä voi vilauttaa vähemmän tai enemmän, kelpaa myös shortsien kanssa. Vilauttelu vaaraa ei ole, koska sukkahousujen ylöosa on samaa materiaalia kuin musta sukkaosa ja se on shortsien muodossa ... eli verkko-osa ei siis jatku ylös asti. :)

Päähän iskin jälleen kerran mustan peruukkini, sain tällä reissulla aikaiseksi ostettua vaalennusvärin ja toivottavasti ensi viikolla hiusvärit.


Oli kivaa olla ihmisten ilmoilla ja nähdä ystäviä, vaikka välillä suuret ihmismäärät ahdistikin. Parempi alkaa tottua, alle kuukausi niin korkataan festari-kausi!


Translation ;

My outfit for friday and saturday. :)
Though I wore on friday Wednesday 13 band shirt, otherwise the same. I wanted to try on and wear my new Webtacular tights from Black Milk! I bought them from BM -30% sale and I might look like a Xmas ham in these but I still love them a lot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!