maanantai 30. toukokuuta 2011

Don't wanna play your game, I'm too bad for you. One, two, fuck you!

Nyt uskallan jo paljastaa tän asian!
En uskalla ikinä mitää juttuja kertoo koska pelkään että ne menee tuhannen p*llun päreiksi eikä toteudu! Mutta kävi miten kävi, torstai aamuna hypätään laivaan ja keinutaan naapuriin, Ruåtsiin ja Tukholmaan!


Eikä me sinne millekkää risteilylle mennä vaan ... *rumpujen PÄRINÄÄ* ... kattoo SISTERiä!
SISTER on ruotsalainen sleaze/punk vaikutteilla maustettu metal/rock bändi :)
3.6., perjantaina on heidän debyytti-albumin, HATED, julkaisu-bileet Harry B. James nimisessä baarissa.
Siellä on myynnissä levyjä, paitoja yms ... Mua vähän pelottaa. Meinataan myös käydä kaupungilla perjantaina ja mun pitäs tehdä täsmä isku yhteen putiikkiin ja kähveltää pari Lip Servicen hametta alennuksesta, muhahaha. Onneks suomessa pystyy liftaamaan festareille :D
Vähän ehkä pelottaa miten jotkut suhtautuu jos sanoo olevansa Suomesta - tiedä sitten kaiveleeko niitä tää MM-voitto kuinka paljon.
"Jos ruotsalainen kysyy paljonko kello on niin vastaus on 6 yli 1.'' Hahhaha :D Pitää kokeilla tätä!


Tutustukaa ihmeessä kaikki SISTERiin, mm. tältä sivulta voi ilmaiseksi kuunnella. Jos tuo linkki ei mene suoraa sille sivulle niin ota valikosta vasemmalta "music" ja sitten vain klikkaat biisiä ja laitat beban pyörimään!

Ja siis kattokaa tota jätkien tyyliä! Aivan mahtavaa, rakastan tätä death punk/rock-tyyliä ( siksi minä sitä kutsun ) yli kaiken, siis eihän sille mitää voi että ruotsalaiset tekee tän(kin) paremmin ku me suomalaiset. Uskalletaan kunnolla olla sitä mitä ollaan!
Mulla on tullu uskomaton hinku hankkia panosvyö ( mistä semmoisia kannattaisi metsästää? ) ja kaikkea muuta siistiä. Itsehän olen boikotoinut panosvöitä ( onko sen oikea nimi edes panosvyö? kerrassaan hupaisa nimi hahhahhaa! ) monta vuotta mutta pikku hiljaa olen alkanut niille lämpenemään. Haluaisin myös toiselle puolelle undercutin, mutta oon nyt kasvattanu tätä toista puolta 1,5 vuotta niin mihis mä sitten laittasin mun hiuslisäkkeet kiinni? Toisaalta, hiuksethan kasvaa aina.

Muita SISTER-faneja siellä lukijoissa? :P

Koitan laittaa jotain postauksia ajastuksella. Meillä lähtee laiva vasta lauantaina takas eli palaillaan täällä sitten sunnuntaina/maanantaina :)
Huomisen meinaan käytän hiusten värjäämiseen ja pakkaamiseen ... keskiviikkona sitten vika työpäivä ja nokka kohti Helsinkiä -> Inkoo. Turkuun to-aamuna, ai että kuinka mä vihaankaan aikaisia aamuja! No, pakkohan se on :P

I'm a living disease, too hard to please,

a lovesick junkie, down on my knees.


Can't stand your voice,
I'm a deadboy making noise,
driving you insane,
So get rid of the pain.Damn! You're back, like a heartattack,
living on the edge and my mind is black.

You're all so fine,
But I fuck up all the time,
driving you insane.
So get rid of the pain
!
"

SISTER - Too Bad For You

2 kommenttia:

Scream for me!