torstai 5. toukokuuta 2011

Livin' a Dream

Voisin tässä ruuan teon lomassa kertoa vähän enemmän siitä taannoisesta Ruotsin matkasta. Ruuan teon, syönnin ja jälki-ähkyn lomassa siis.

Pakkausta ... perjantai-aamu!

Anyway, me lähdettiin perjantaina ( 15.4. ) Ruotsiin 'ilta'-laivalla Helsingistä.
Itsehän menin ensin töihin ja sieltä suoraan Helsinkiin.


Meidän hytti oli autokannen alapuolella, kannella 2. Vähän pelotti mutta ... ainakaan en kuolis yksin.

Me oltiin päätetty että bileet alkaa jo meno-matkalla laivalla ja käytiin heti TaxFreen auettua hakemassa tarvittavat ilolitkut sun muut. Tosin, rupes samantien ärsyttämään ( heti reissun alussa ... argh ) kun TaxFreessä ei ollut punaista Breezeriä, ja sehän oli koko matkan paras osa ... ( mutta oli sitä kun tultiin takaisin! AHH! )Päivän asu ( perjantai ) :
Pilotti-lasit / pilot-glasses ; Seppälä
Neuletakki / cardigan ; Citymarket
Vyö / Belt ; Saksasta / from Germany ( Wacken 2010 )
Legginsit / leggins ; H&M
Trikoo-minari / mini-skirt ; H&M
Bootsit / boots ; UFF ( second hand-shop )
Korut / jewellery ; Random, H&M

Bileet, jee jee!


Hytti-bileet, jee jee. Tässähän vaiheessa olemme vielä suht edustavia. Jossain vaiheessa joku venäläinen hupakko tuli huutamaan ( kera 2v. lapsensa kanssa ) kuinka ''lopettakaa bilettäminen/ei täällä saa bilettää koska minun lapseni täytyy nukkua!". Hei, perjantai-ilta. 2. kansi. Mitä muuta voi siltä kannelta odottaa kuin bileitä? Kuka sinne tulee jonkun kaksi vuotiaan kakaran kanssa? Joku järki päähän sille naiselle.
( Ja nyt kaikkia kiinnostaa lopetettiinko biletys? Ei. Meillä on ihan samat oikeudet kuin sillä helvetin yli-ison egon omaavalla nirppanokalla viettää laiva-aikamme kuten halutaan, oli se sitten nukkumista tai biletystä. )

Hannibal :D

Miss Suomi-ehdokkaat :D

Jossain vaiheessa vaihdettiin Kylien kanssa vaatteet ja lähdettiin discoon, jossa oltiin ehkä huimat puol tuntia / tunti. Laimea meno. Disco täynnä fruittareita tai vaihtoehtoisesti liikaa alkoholia nauttineita keski-ikäisiä pöhöttyneitä ukkoja, no thanks. Ira sammui enne discoon lähtöä ( voi voi :D ) ja Maiju halusi nukkua.

Lauantaina ( 16.4. ) oli sitten the day. Ei tosin ehditty meikkaamaan yms. ennen laivasta lähtöä ( "äkkiä TaxFreehen ostaa illaks viinat!!!!" ) joten mentiin terminaalin vessaan ehostautumaan.

Kylie meikkaa :)

Puudeli-Ira!

" ... today in flames ... "


Vessassa oli tollainen ihan sika hieno seinä ja nimettiin se Juicy Jacuzzi-seinäksi, koska se toi mieleen sen nimisen kappaleen glitter-poitsuilta ( = The Pleasures ).


'' ... let's fool around ... " *sing*


Sää ennuste oli lauantaille "pilvistä ja sadetta" mutta meitä odottikin Ruotsin maalla aurinko ja LÄMPÖ. Ei kylmä, ei sadetta. Kelpaako? No totta helvetis!

Selitystä ...


Päivän asu ( lauantai ) ;
Pilotti-lasit / pilot-glasses ; Seppälä
Korut / jewellery ; DIY, H&M, Lindex, nelly.com
Toppi / top ; Crashdïet
Vyö / belt ; Saksasta / from Germany ( Wacken 2010 )
Trikoo-minari / mini-skirt ; H&M
Legginsit / leggins ; Robinhood
Bootsit / boots ; UFF ( second hand-shop )
Kenkä-korut / shoe-jewellery ; Skobox

Raha-naisia ...


Päätettiin kävellä terminaalilta keskustaa ( näki vähän vanhaakin kaupunkia siinä samalla ) kohti ( -> syömään! ). Siinä matkalla tuli sitten linnakin vastaan. Ihan kuninkaan linna oikein. Tosin perspuoli vain :(

Älä nuku, hey dude!

Turistit :D

Jonkun kivan aukion läpi käveltiin ja siellä oli ihania leijona-patsaita! Narnia-fanina oli pakko ottaa kuvia Aslanin kanssa. Rrrauhh!

Leijonan kesyttäjät!

Sitten käytiin TÄYDESSÄ Mäkkärissä ( oikeasti, en ole koskaan nähnyt niin paljon ihmisiä Mäkissä ) ja otettiin nokka kohti Club Cirkusta. Sinne piti mennä ratikalla, oli sen verta kaukana.
Jonotuksesta ei ole kuvia, siellä oli yllättävän paljon jonottajia ( no okei, keikka oli k-13 ... huoh ), alaikäisiä pääosin.
Ei keikka-paikasta sen enempää kuin että järjestelyt kusi ihan kiitettävästi. Informaation tiedotus - fail, ovien avaus - fail ( siellä oli kolmet eri ovet, joista piti kulkea ennen kuin pääsi edes itse kentälle. Ja jokaisella ovella joku kusi. ), tiedotus onko narikkaa ja missä -fail ... jne.
Koska ollaan oikeutemme tuntevia suomalaisia niin kyllähän me päästiin eturiviin, keskelle. Huomautuksena semmoinen että ruotsalaiset on outoja jonottajia ; ne ei välitä, suurin osa, jos joku ohittelee jonossa mutta vinkuvat sitten kun eivät päässeet eturiviin. Ööö ... mikä meni pieleen?

The 69 Eyes

Tukholamssa oli bändeillä eri soitto-järjestys kuin yleensä, mikä tarkoitti sitä että The 69 Eyes olisi ensimmäinen, sitten Crashdïet ja viimeisenä Hardcore Superstar. Tää kävi mulle paremmin kuin hyvin, koska en oikein odottanut The 69 Eyesiltä sen kummempaa showta. Mutta ne vetikin ihan tosi hyvin! Olin tosi yllättynyt!
Keikka-kuvia ;

Setissä oli aika paljon uusia biisejä mutta myös vanhoja hittejä. Toisaalta, jos soitto-aikaa on 30 minuuttia, en ehkä settiin laittaisi Sister Of Charitya, se jotenkin latisti tunnelmaa, vaikka kaunis biisi onkin.

Crashdïet

Vihdoin ja viimein oli Crashdïetin vuoro!
Me pelättiin Iran kanssa että pojat ei muistais meitä ( nähtiin ne viimeksi syyskuussa 2010 ) , mutta onneksi se pelko osoittautui turhaksi! Ainakin se Martinin kielen näyttö-episodi oli vallan hauska ja kiinnostava ...
Keikka-kuvia ;
Setissä oli aika paljon vain uusia biisejä, toki vanhat super-hitit kuten Riot In Everyone. Vanhoista biiseistä tällä kertaa oli jätetty In The Raw pois ja tilalla oli Queen Obscene. Uudelta levyltä oli otettu uutena mukaan Beautiful Pain, joka oli ihan älyttömän kaunis livenä!

Hardcore Superstar


Split your lip!-ilmeet ;)

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä oli vuorossa Hardcore Superstar!


Tunnelma tiivistyi ihan kaikkialla, erityisesti yleisössä, hyvä kun ennen keikkaa ei ollut ilmat pihalla. Mutta tiukassa tunnelmassa on ihan jees olla.
Bändin jäsenet hengaili hetken aikaa verhon takana kiusaamassa yleisöä ja kun se verho lopulta tippui niin tuntui että kohta koko paikka ratkeais liitoksistaan. Huutomyrsky oli ihan äänekäs, ois varmaan desibeli-mittari menny rikki :D
Jocke on edelleenkin joku maailman kuumin, siis oh my .... Kun se tuli heruttelemaan siihen meidän eteen ni jos ei ois ollu semmosta tunogsta ni ois kyllä jalat menny alta. Tai silloin kun Adde tuli siihen hengailemaan. Kuolapussi, tänne, nyt, heti!
Keikka-kuvia ;


Jocke ja Jocken leikki-kitara :D

Last call for alcohol pt. 1 ...

... last call for alcohol pt. 2!
Adde muuten ainakin laittoi vähäksi aikaa tän kuvan profiilikuvaksi Fabossa ;)

Eikä Ruotsissa rokkareilla ole lainkaan hassumman näköisiä pyrstöjä ;

Jocken äässi ;)

Setissä oli hittejä tasapuolisesti uudelta ja vanhoilta levyiltä ja hyvin jaoteltu, koska setti oli pitkä mutta silti ei tullut missään vaiheessa kyllästymistä.
Vikan biisin loppuessa ( We Don't Celebrate On Sundays ) lavalle käveli kaikki kiertueella olleiden bändien jäsenet ja taas vaihteeksi tuntui että koko helvetin Club Cirkus räjähtää kappaleiksi.
Me ( ainakin minä ) huusin ja nauroin samaan aikaan ja kun Peter ( Crashdïet ) tuli kiittämään meitä siihen lavan reunalle niin nous kyyneleet silmiin. Ei ehkä epäilystäkään kuka sulatti mun ja Iran sydämen ( jälleen ). Toki muutenkin, se oli yksi onnellisimmasta hetkistä mun elämässä. Tunsin että hei, miksi ihmeessä mä murehtisin jostain paskasta, miksi mä murehtisin siitä että en saa töitä just tän näkösenä - mitä väliä, se on sen yrityksen vika, mä olen paras just tämmösenä ku olen.

Keikan jälkeen hengailtiin hetki Club Circuksen pihalla ja moikattiin bändiläisiä. Etenkin Dïeetit oli pakko nähdä!


Monesta suunnasta olen kuullut kuinka paskamainen Jyrki on faneja kohtaan. Tiedä sitten totuutta mutta ainakin Tukholmassa hän oli ihan ok meitä kohtaan ...


Sitten törmättiin Martiniin!
Oltiin jotenkin tosi jäässä eikä osattu sanoa mitään järkevää joten tuttuun tapaan jauhettiin jotain paskaa :D
Sitten pyysin Martinia poseeraamaan mun kameralle mutta ... se ei ole ihan Martinin vahvin laji :D

Simon tuli astetta haparoivemmin askelin muutaman minuutin päästä!

Joujou :D

Meillä oli pakkonähdäPeter-missio ja lopulta nähtiin joku Peterin näkönen jannu ja mä tunnistin sen kengistä Peteriks :D En tajua, taas selitettiin jotain outoa ja mulla meni sanat sekasin ja kaikkea mahollista ... oi oi, se oli hauskaa!


Club Cirkuksesta suunnattiin kohti ROCKSia joka osoittautui oikein mukavaksi baariksi! Siellä törmäsin myös saksalaiseen ystävääni Iviin, joka oli myös ollut keikalla :)

Ivi & Ssimba :)

ROCKSista vielä päädyttiin johonkin toiseen baariin ( en muista nimeä ) ja sieltä nukkumaan.
Seuraavan päivänä lähdettiin kävelemään takaisin kohti terminaalia ja otettiin siinä samalla muutamia kuvia ;

"Kattokaa, ruumisauto!" "Apua!" "Ei se onki Halloween-auto" "Melkee sama asia hei ... !"


Krapula-ruokaa! McDonald's - pelastajani!


Sitten oltiinkiin jo hyvää vauhtia menossa laivaan. Onnellisina mutta hyvin väsyneinä!
Ilma oli todella kaunis ja lämmin ja mentiin Maijun kanssa ottamaan kuvia kannelle. Siellä oli todella kaunista!Päivän asu ( sunnuntai ) ;
Pilotti-lasit / Pilot-glasses ; Seppälä
Korut ; DIY, nelly.com, Lindex, Morticia
Toppi / top ; Gina Tricot
Vyö / belt ; Saksasta / From Germany ( Wacken 2010 )
Trikoo-minari / miniskirt ; H&M
Legginsit / leggins ; Gina Tricot
Bootsit / boots ; UFF ( second hand-shop )
Laukku / bag ; H&M

Leijonaki ottaa vähän ...

Rakkauteni!

Kotimatkalla :(

Reissu oli aivan ihana ja todellakin tuli tarpeeseen! Kunnon hengähdys-hetki kaiken paskan keskelle.
Kiitos kaikille mukana olleille ja toivottavasti pääsisi taas pian näkemään upeita bändejä ja Ruotsiin :P

4 kommenttia:

 1. Yksi lause: Sun fleda on aivan mahtava! <3

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa varsin rokkaavalta reissulta! \,,/ Hittovie neidit, mä kyllä lyöttäydyn joskus teidän messiin ;)!

  VastaaPoista
 3. Ooo sä olet niin upea! Ja vitun kähee keesi ollu!

  VastaaPoista
 4. Grotesca ; Kiitos! <3

  NanB ; Sitä se olikin ;D
  Olet enemmän kuin tervetullut mukaan! <3

  Leena ; Ääh, itse olet! Mutta kiitos <3
  Meinasin jättää sen keesiksi mutta en mä sitten jaksanut :P

  VastaaPoista

Scream for me!