tiistai 3. toukokuuta 2011

Party all the time ...

... at least when it's the fucking VAPPU!

Vietin Vappuni mitä parhaimmassa seurassa. Ensin mentiin Puotilan tyttöjen luo ( meitä oli semmoinen +/- 10 tytön jengi siellä koossa ) katsomaan lätkää ja tekemään lähempää tuttavuutta jälleen kerran rakkaan ystävämme Mr. Alkoholin kanssa.

Tunnelma nousi pelin edetessä ja etenkin Suomen saatua maaleja, ei voineet ainakaan naapurit olla kuulematta koska tuli maaleja. Käytiin myös jotain käsittämättömiä keskusteluja ( aiheet oli siis vallan käsittämättömiä ) ja tietty jauhettiin kaikista paskaa. Haha!
Lätkän jälkeen tartuttiin mikkien varteen ja laulaettiin Singstaria. Sinänsä huono homma jos ei edes erota sanoja siitä ruudusta ...
Lopulta lähdettiin joskus illalla kohti Bäkkäriä ( surprise ... ) ja siellä valloitettiin itsellemme nurkkaus sieltä ''ylä-tasanteelta'' ja meidän hallussa oli kolme munatuolia! Aah, rakastan niitä tuoleja *sydämiä*

Ja tässä vielä oma vappulookkini ;

Living dead army-girl


Hattu / Hat ; Varusteleka
Korut / Jewellery ; DIY, Lindex, H&M
mOBSCENE-outfit ; Made by me
Sukkahousut / Tights ; Lindex
Verkko-sukkahousut / Fisnet-tights ; second hand
Saappaat / Boots ; Demonia ( model ; Slush )

Mulla oli kyllä tekoverta mukana, mutta unohdin laittaa sitä ennen baariin lähtöä enkä sitten viitsinyt sitä enää siellä laittaa vaan päätin säästää sen ensi viikon Zombiewalkiin 8)

2 kommenttia:

  1. Nättinä oot ollut liikenteessä Vappuna, ihana asu :) Ihanat nuo saappaatkin, tahtoo! :D

    VastaaPoista
  2. Vivian ; Kiitos paljon :)
    Ne on kyllä hirmu hyvät jalassa, ei yhtään tehnyt kipeää!

    VastaaPoista

Scream for me!