perjantai 27. toukokuuta 2011

Please run away with me to Hell

Arvatkaa mikä on ihan perseestä?
Se, että on joku pahemman sortin kenkä-holisti :D

Näiden 'underground' kenkä-merkkien/kauppojen selailun ohessa tykkään selailla ihan 'perus' kauppojen tarjontaa, jos sieltä löytyis sopu hintaan jotain erikoisempaa. Nelly.comin olen itse todennut oikein potentiaaliseksi kaupaksi!
Hyviä, erikoisempia malleja monilla eri väreillä. Kannatan.

Itse olen tilannut muutaman parin kenkiä Nellyltä ( krhm ... ) ja olen ollut tyytyväinen laatuun ja palveluun! Etenkin toimitus on nopeaa. Vaatteita olen muutaman tilannut, samoin koruja. Siellä kuitenkin on aika perus merkkejä, Onlya, Vero Modaa, Vilaa yms. niin yleensä ostan noita ihan omista liikkeistään.
Nythän Nellyllä on kampanja jossa kaikki postikulut/palautukset ovat ilmaisia koko kesän. Iskekää siis kiinni mutta pitäkää näppinne erossa koon 41 kengistä, KIITOS :D
Voisin vaikkapa huomenna esitellä kahden Nelly.comin pakettien sisällöt. Toisessa oli kenkiä kolme ( !!! ) paria ja toisessa vain yksi pari. Tuosta toisesta paketista palautin kahdet kengät, toiset niistä olivat enemmän oranssit kuin punaiset ja toiset olivat jo valmiiksi rikki :( Ei voi mitään, mutta onneksi muut kaksi paria olivat oikein makoisia.

Tässä onkin seuraavat kengät jotka ovat must have-listallani!
( En tosiaan ymmärrä miksi näistä suurin osa on wedgejä ... hmm. Se ei varsinaisesti imartele tätä valas-vartta mutta sellaista se elämä on! )

1. Jeffrey Campbell - Zip it shoe


Jeffrey Campbellin kengissä on vain sitä jotain, mystiikkaa ja asennetta. Vaikka millaisia upeuksia löytyy hänen kokoelmistaan, mutta nämä olivat ainoat jotka miellytti eniten Nellyn sivuilla ( siellä ei kyllä ole valikoimaa kovin paljon ... ainakaan mun monolle :D )

2. Nelly Shoes - Matsumoto 3 ( musta )


Multahan löytyy yhdet Matsumotot jo, ja voin vaan suositella näitä! Todella mukavat jalassa koron korkeudesta riippuen. Mukavat jalassa ja kevyetkin vielä :)
Tykkään pelkistetystä tyylistä jossa on kuitenkin ripauksena täydellisen rouhea vetoketju. Rock rock!

3. Nelly Shoes - Matsumoto 3 ( punainen )


Samat perustelut kuin mustissakin Matsumotoissa. Ja suuren suuri plussa väristä! Olen nämä luonnossa nähnyt ja pakko sanoa että mun on pakko saada nämä. Aivan upeat ja ne tälläkin hetkellä huutaa mamia ( eli  mua! ). Rakas, kohta olet kotona mamin luona. I promise.

4. Sugarfree Shoes - May


Tykkään hopeasta ja tykkään paljeteista/kimalteesta ja nää blingit miellyttää mun silmää oikein kovasti. Peep toe-kärjestä ja koron muodosta plussaa!

5. Nelly Shoes - Lina


Seuraavissa kengissä ( nrot 5-6, 11 ) on hyvin Jeffree Campbellmainen korko, eli tolppaa ja paksua platoa.
Näissä viehittää geometrisuus ja remmit.

6. Nelly Shoes - Petra


Nämä olis oikein mukava piristys simppeliin asuun ja plussaa ois mikäli nauhan väriä saisi vaihdeltua. Esim. punaiset huulet, punainen paita, punaiset nyörit kengissä ja muuten musta asu - varmasti toimis :)

7. Nelly Shoes - New Dolores


Punaista. Kiiltonahkaa. Nyörejä. Wedge-malli.
Who need anything more?!

8. Nelly Shoes - Naomi


Kaunis koron muotoilu ja kivat soljet/remmit. Epäilen kuitenkin kenkien sopivan omaan jalkaani - en oikein tykkää kun päkiän kohtaa on tollasia aukkoja ...

9. Nelly Shoes - Renine


Ei ehkä tässä tuote-kuvassa parhaimmillaan mutta näyttää aivan upeilta jaloissa!
Rouhea sana on ehkä paras kuvailemaan tätä kenkää - asennetta ei tosiaankaan puutu!

10. Lundberg - Linnea Shoes


Naisellista ja mikä tärkeintä - punaista. Erittäin kaunis muotoilu. Piristys-kengät!

11. Sugarfree Shoes - Yvonne


Ja jälleen kerran nyöriä, solkia, niittiä ... ai miten niin musta tuntuu että toistan itteäni? :D
Jykevän näköiset nilkkurit jotka näyttää myös tukevilta ja mukavilta jalkaan. Pidän siitä että korkoa ei ole erotettu kärki-osassa vaan se jää päällisen 'alle'.

Siinäpä oli mun 11. suosikkia ;)
... Missäs se mun 8 miljoonaa viipyy ?!?! )

p.s. On kuin onkin tuuria ; kun on intoa/aikaa pitkästä aikaa bloggailla niin johan Blogger kusee. En ole päässyt päiviin Bloggeriin, ja tänään sitten en enää jaksanut vaan latasin Google Chromen koska kuulin ystävältä että sillä Blogger toimii. Ei toimi Explorerilla/Firefoxilla. Huoh ... :D
No ei sillä, tää Chrome on paaaaaljon nopeampi ja parempi *sydän*

3 kommenttia:

 1. tässä listassa on monet popot jotka voisin itekin huolia. Hyvä maku ;o kuulitkin varmaan jo, että nellyllä on joku "shoppaa yli 40 erssin eestä, tupsahtaa 20e alennus" - juttu? *wink wink*

  VastaaPoista
 2. Ihania! Mä tykkäsin eniten noista Petroista.. kelpais kyl moni muukin<3

  VastaaPoista
 3. Insanity ; Kiva kuulla että iskee muillekkin! Kiitos, kuin samoin hyvä maku ;)
  Juu kuulin. Valitettavasti ;D

  Leena ; Niin on :) Petrat on kyllä ihanat!

  VastaaPoista

Scream for me!