tiistai 20. syyskuuta 2011

You're my favorite toy ...

Lady Grotesca listasi omat päiväunien kohteensa ja nyt mäkin voisin listata omani!

Tää tulee olee ihan super vaikeeta, ja pelkästään näitä riviä kirjottaessa mun päässä varmaan miljoona jäbää heruttelee puolalastonta vartaloaan ja huutaa kilpaa "Valitse mut! Mä tiiän että sä lovetat mua!". Koska tämähän on life style-blogi niin ne joita ei kiinnosta ihkutus niin painakaa sitä ruutua siellä oikeassa yläkulmassa ( = sulkee välilehden ) :)

Tässä on siis mun top 15 unelma-miestä! Huolisin ne kaikki vaikka nyt heti itselleni, tänne vaan ;)
Ei ole missään paremmuus-järjestyksessä tai mitään sellaista. Tehdään tämmöinen vaikka uusiks puolen vuoden kuluttua, niin katsotaan pääseekö top 15:sta myös joku tällä kertaa rannalle jääneistä ruikuttajista ;D

Näihin top 15:n miehiin ei kuulu siis ketään muita kuin "julkkiksia" eli muusikoita, näyttelijöitä ... ym.
En kehtaa laittaa omia kavereitani etteivät vain saisi salaisuuksia selville ;)
Tuttujahan siellä on mutta ne tuskin ( toivottavasti! ) koskaan eksyvät tähän postaukseen!

Translation ; Lady Grotesca made her own list ( ages ago ) about her dream men, and I wanna do my own!

This was super hard 'cause there's A LOT of men who I like. I just couldn't make a decision of 10 men so there's 15, heh.
There's no any number one so they're not in order. I can do this again after six month so we can see if there have happen any changes! ;)


These top 15-men is not including any men of my friends, 'cause a secret must stay in a secret ;)
More like musician, actors and so on.
Okay, I know some of these guys but I don't think that they will see this or even care about a shit of this so I will take a risk, heh.

Matthew Setzer ( London After Midnight )

Matthew on amerikkalaisen London After Midnightin basisti/kiippari sekä soittaa muutamissa muissakin kokoonpanoissa ja tekee erilaisia show'ta.
Täyttää kaikki ulkoiset vaatimukseni sekä on vielä sen lisäksi ihan supersuper mukava!
Pitkät miehet on vaan super ihania sekä Matthew käyttää myös plattareita eli mulla ei ois mitään ongelmaa käyttää 20cm korkokenkiä eikä tarvis hetkeäkään pelätä että mies ois lyhyempi ku mä :P
Mun silmää miellyttää enemmän kuin paljon naamavärkki ja etenkin noi silmät, noi silmät!!! RAAAH!

Marilyn Manson

Marilyn Mansonissa on paljon salaperäisyyttä joka kiehtoo vuosi toisensa jälkeen.
Monien mielestä Mansonin kulta-aika on jo ohitse mutta itse en menisi sitä allekirjoittamaan. Uusi biisi ja uusi tuleminen näyttää varsin valoisalta, jos valoisasta voi tässä asian yhteydessä edes puhua.
Siinä mielessä pidän Mansonin vanhoista tyyleistä enemmän koska ei ikinä tiennyt varmaksi mitä on tulossa ( muuta kuin jotain takuu varmasti shokeeraavaa ) mutta nykyinen elegantti herrasmies-tyyli ( niin kuin mä sitä kutsun ) on myös ihan okei. Kaipaan kuitenkin kulmakarvattomia aikoja :D
Mitä friikimpi, sen parempi.

Mikko Koivu ( Minnesota Wild, kapteeni, # 9 )

Voin uskoa että moni on ihan WTF kun Koivu on tällä listalla ja etenkin heti Mansonin perään. Ai mikä kontrasti?! :D
Vaikka mua yleisesti ottaen kiehtoo pahat pojat ja pahisten näköiset pojat niin silti on muutama tämmöinen 'kunnon poika' joka laittaa sukat pyörimään jaloissa.
Johtajuus ja tiimi-pelaajan roolit vain vetoaa puhumattakaan siitä asenteesta jota kentällä näkyy - tunti turpaan jos tulet mulle ryttyilemään! :D
Musta tuntuu että tän tyyppisen miehen mun äiti haluaisi mulle - että joku saisi mut aisoihin mutta epäilen että en kuitenkaan pystyisi seurustelemaan tämän tyyppisen ihmisen kanssa.
Tarvin rinnalleni ihmisen joka ymmärtää mun kiinnostuksen kohteita eli mm. keikoilla juoksemista eikä kyseenalaista sitä sen enempää, heh.

Nikki Sixx ( Mötley Crüe, Sixx AM )

No siis tarvisko tätä edes sen enempää selitellä?!
Miehessä pitää olla asennetta ja sitä ei todellakaan Nikkistä puutu. Plus että Nikki on yksi niistä jotka on säilyneet hyvin tähän päivään asti! Silmät, tauoinnit, makeet hiukset ja coolit kuteet on ne jotka on erityisesti mieleen ;)

Sebastian Bach ( Skid Row, Sebastian Bach )

Ehkä maailman kaunein mies. For real, kun näin ensimmäisen kerran Seban kuvan kun mun serkku näytti sen mulle niin hyvä ettei mun leuka jäänyt niille sijoilleen.
Meen vieläkin enemmän kuin usein sanattomaksi katsoessani herran keikkoja taikka vanhoja Skid Row-videoita. Tässä miehessä jos kenessä on karismaa isolla K:lla!
Ja onko kukaan tietoinen miltä Seba näyttää vuonna 2011?! Siis oikeasti, OMG, ei kukaan voi vaan olla niiiiiiiiin mahtava!
+ Sebakin on aivan yli mukava ja fani-ystävällinen vaikka jotkut ilkeät kielet toista väittävät. Oikein sydämellinen tyyppi!

Niko Kapanen ( # 39 )

Niko Kapanen on toinen mun pisimpään fanittamimmista jääkiekkoilijoista - toinen on Petteri Nummelin! En osannut päättää kumman tähän listaan otan mutta päätin ottaa Nikon koska, noh Niko.
Grrrr mikä leijona! Luonteeltaan ja ulkoiselta olemukseltaan aika samaa kastia kuin Koivu ja samalla eroaa listan muista miehistä kuin yö päivästä :D
Muhun vetosi jo pikku tyttönä toi parta-tupsu ( joka on mun suosikki 'parta'-tyyli miehillä :D ) ja ne iiiihanat silmät!

Swan Hellion ( BlackRain )

Nyt päästään jo asiaan! Lähimmäs tän hetkistä himotus-tyyliäni. Haha!
Rrrrakastan räyheää rokki-tyyliä yhdistettynä deathrocker-tyylin palasiin, siitä ei voi seurata mitään muuta kuin super seksikäs mies :D
Puhumattakaan jos kyseiset miehet omistaa rutkasti asennetta ja hullun luonteen niin nehän sopii kuin nenä päähän mulle! Ja tollaiset ihanat silmät, joissa piilee pieni vaara ja hullun kiilto. Simba likes!

Rikki Riot ( SISTER )

Olenko koskaan maininnut että rakastan ruotsalaisia miehiä? Mustia rokki-tukkia? Puoli alastomia miehiä? Tatuointeja? Tollaisia isoja venytys-rengas korviksia miehillä? SUONIA?! Tiukkoja, revittyjä farkkuja niittivyöllä ja panosvyöllä?
No nyt olen. Ai niin, ja jos tähän päälle vielä lätkästään namu naama ja pituutta rutkasti niin saadaan Rikki Riot. Voi miauuuuu!!!
Ja joo, kuvana on mun ottama kuva mutta toi nyt on vaan aika guuma guva.
Kaikki SISTERIN jätkät on laittoman kuumia mutta tasapuolisuuden nimissä muita kohtaan otettakoon tälle listalle vain yksi niistä ;)

Corey Taylor ( SlipKnoT, Stone Sour )

Kukaan tuskin on tietämätön siitä kuka on Corey Taylor, mutta jos, niin mainittakoon että vaikuttaa mm. yhtyeissä SlipKnoT ja Stone Sour.
Coreyssa on kaikki pahan pojan elkeet, asenne ja ulkonäkö mutta silti siellä pinnan alla on se herkkä puoli joka on saanut mut arvostamaan herraa enemmän. On ihan okei että miehetkin näyttää herkän puolensa ja tunteensa julkisesti!
Ja rrrrrrakastan tuota virnettä ja niitä kaula-suonia. Simba goes vampyyri, once again :P

Andy Six ( Black Veil Brides )

Okei, nyt päästään mun paheeseeni. Oon vuosia nauranut kaikille skene- ja emo-tyypeille mutta kuinkas ollakkaan olen päätynyt itse niitä kuolaamaan ja juuri viimeksi tänä viikonloppuna tulostanut yli 25 sivua kuumien emo-miesten ( ehkä pitäis vain puhua pojista? ) kuvia :D
Saatan kuulostaa nyt hyvinkin sairaalta, mutta mua kiehtoo niin paljon nää emo-pojat koska ne näyttää ulkoisesti niin viattomilta mutta niiden silmät viestii salaisuuksia ja sen että ne ovat valmiita tekemään syntiä kanssasi vaikka muu olemus muuta puhuukin. Se jos mikä on äärimmäisen puoleensa vetävää, varsinkin kun sen kertoo vain toinen silmä kun toinen on kuontalon takana piilossa ... aijaijaijaijai!
Nykäänhän BVB:n tyyli on enemmän rock kuin aikaisemmin, semmoinen rock/deathrock/emo ja musta se on parempi kuin aikaisempi. On vain siistiä kun ihmiset maalaa ihoaan maalilla sillai jännästi mustaks ... öljyiseks ... if you know what I mean.

Jacoby Shaddix ( Papa Roach )

Cobysta en oo ihan hirveän kauan diggaillut ns. ulkoisesti, kuuntelin pitkään Papa Roachia nuorena, tuli tauko, sitten näin ne Graspopissa 2009 ja rupesin kuuntelemaan taas!
Coby oli kokenut myös pienen muodon muutoksen ja katsoin monttu auki sitä mustaa duracell-pupua lavalla.
Lyhyt rokki-tukka, kajalia, tatskoja ( PALJON! ), t-paita/liivi-yhdistelmä, mustat pillifarkut, tennarit ja kirsikkana kakun päällä läjä ketjuja/koruja siellä sun täällä.
Ei voi vaan mennä vikaan! Ja se samainen hullu kiilto silmissä ja söpö virne huulilla ... aijaijaijaijai!

Aragorn ( The Lord Of The Rings )

Suuret pahoittelut ja nöyrät anteeksipyynnöt Legolasille - sä oot kanssa tosi ihana mutta nyt vain Aragornille on tilaa listalla!
Mun mielestä Aragorn on seksikkäimmillään likaisena, rasvaisena, verisenä ja hikisenä. Damn, mikä äijä! :P
En ymmärrä mitä sille tapahtuu Kuninkaan Paluun lopussa - musta tommoinen pieni sänki ja suttaiset hiukset sopii parhaiten mutta eiiii, kingin pitää olla niin puhtoinen. Phah sanon minä!
Niin ja ne kädet ... halleluja!

Jocke & Adde ( Hardcore Superstar )

Kaikkihan on mun kanssa samaa mieltä siitä, että "en löytänyt" Jockesta hyvää kuvaa yksinään niin mun piti ottaa sitten yhden sijasta kaksi ruotsalaista namua? Okei? :P
Täällä blogissa on saatu jo iät ja ajat lueskella mun fetissistä Jocken käsiin, mutta en tiedä mitään seksikkäämpää kuin treenatut kädet, tatuointeja ja SUONIA. Voi elämä oikeesti. Saan vielä joku kaunis päivä sydärin noiden keikalla :D
Niin ja mustat hiukset. Suoristetut, pitkät, seksikkäästi ilmavirroissa hulmuavat. Eikä lainkaan unohdeta tota nenärengasta taikka kajalia. Oon niin helppo nakki tuommoisten suhteen ettei mitään rajaa :D
Noihin kaikkiin yhdistettynä mukava luonne + se että on PITKÄ niin ... oh well, oh well. Sisäinen villikissani tulee esiin :'D
Eikä siinä Jocken emo-tyylissäkään mitään pahaa ollut. Sais ottaa tosin nykypäivänä oppia Addesta ja olla useammin ilman paitaa! Joku roti täytyy nyt tässä hommassa olla ...

Matt Tuck ( Bullet For My Valentine )

Tää ei liene kenellekkään yllätys. Ja mulle se lienee yllätys ellei joku Mattia diggais, edes salaa. Siis ... oikeesti. Mä menetin sydämeni tälle matamille ( inside-läppä ) vuoooosia, vuooosia sitten kun olin vielä yks typerä tytön hupakko. Ne silmät, ne silmät, siitä se kaikki tais lähteä yhdistettynä hyvään laulu-äääneen.
Viimeisen näkö-havainnon mukaan Mattilla oli semmoiset muutaman blondaus-operaation jälkeisen väriset ruskea/keltaiset hiukset mutta musta Mattille sopii parhaiten kiiltävät, mustat hiukset. Ne on vaan niin seksikkäät yhdistettynä siihen tiettyyn katseeseen, korviksiin, ketju-kaulakoruun ja leveään haara-asentoon. No sori, se vain on! :D
Vastoin yleisiä käsityksiä, sekä omia käsityksiäni, kyseessä on vallan leppoisa kaveri.

Piggy D ( Rob Zombie, Piggy D )
Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä - Piggy D !!!
Piggy D, oikealta nimeltään Matt, vei multa niin lujaa jalat alta Graspopissa tänä vuonna että moni kaveri on joutunut kuuntelemaan kyllästymiseen asti mun jankutuksia siitä.
Voi lääh ja puuh sentään! Vaikka onkin suht' pieni varreltaan, niin asennetta ja puhumattakaan tyylistä, ei tästä miehestä puutu!
Mustat hiukset - check! Tatuointeja - check! Kajalia - check! Toi parta - check! Coolit kuteet - CHECK!
Kuinka yllättävää :D
Rob Zombien myötä olen kiinnostunut entistä enemmän zombie/deathrock-tyylistä ja etenkin tyylille uskolliset bändit ja niiden jäsenet hivelee näköaistejani kuin kuuma kerma kissaa. Ööö ... toi oli olevinaan joku oikein hieno vertauskuva!
Niin, ja musta ei ole mitään pahaa jos miehellä on pilkettä silmä kulmassa ;)

***********

Joten, voimmeko päätellä tämän listan avulla jotain?
 
Ensimmäisenä verkkokalvoni kiinnittävät huomion tummanpuhuviin rokkareihin, oh yes, suurimmaksi osaksi ruotsalaisiin ( :DDD No sori! Älkää mua syyttäkö ... minä olen vain uhri! ) tai sitten vaihtoehtoisesti joihinkin jotka ovat jotain emon ja rokkarin väliltä. Ei elävät kuolletkaan mitenkään varsinaista oksennus-refleksiä aiheuta ( check out Rob Zombie, Murderdolls etc.! ) ;D
Kuitenkin se suurin asia johon miehessä kiinnitän huomiota, ovat silmät. Jos niissä ei ole sitä jotain, maagisuutta, ei kyllä nappaa sitten millään.
Asia, joka saa ehkä jalkani veteliksi 100% varmasti on maagiset silmät + suttu-kajalit. Sen helpommaksi ei mun iskeminen voi mennä :D
Lisäksi pidän jos miehellä on lävistyksiä ( EI liikaa! ), tatuointeja, coolit vaatteet, kivat hiukset jne.
Lävistykset - Tykkään lävistyksistä paljon! Mun tän hetkisiä suosikkeja miehillä on nenärengas sekä perus huuli-läväri, ne on vaan jotenkin niin grr.
Saattaa olla outoa kuulla mun suusta ettei lävistyksiä saa olla liikaa, mutta tällä tarkoitankin sitä että joko se naamataulu on täynnä niitä taikka lävistykset 'ei sovi yhteen'.
Tatuointeja - Jos multa kysytään niin musta tauoinnit on miehen paras asuste. Turha sitä paitaa on päällä pitää jos on tatskoja, ne käy ihan hyvin paidasta ;)
Vaatteet - Sillä nyt ei ole mitään väliä mistä ne vaatteet on, kunhan ne on makeet ja niissä on asennetta. Nahkatakki + mustat farkut ketjuilla, vöillä + yms. krääsällä vie jo aika pitkälle, heh.
Eikä sekään nyt varsinaisesti väärin ole jos ei ole vaatteita ollenkaan.
Ja puhutaampa hetki hiuksista. 80's tyyliset kasari-letit on okei mutta yksi seksikkäin hius-tyyli on ehdottomasti mustat pitkät hiukset, sileät ja kiiltävät. En tajua mikä siinä on. Syyttäkäämme HCSS:n Jockea :D
Musta on myös kiva jos jätkä on pitkä. Oon itse pitkä naiseksi ja siksi en kaipaa mitään puutarhatonttua rinnalleni, koska valitettavan usein näillä ei ole tarpeeksi rohkeutta edes omata pidempää tyttöystävää!
Musta on ihanaa jos jätkä on pidempi ja jos vielä semmoinen lykky kävis että ois pidempi vaikka vetäisin korkkarit jalkaan niin voisimpa melkein vannoa tanssivani voiton tanssin sen kunniaksi! :'D

Tietenkään sillä ei ole mitään väliä onko maapallon kuumin kolli jos persoona on sieltä Esterin kuuluisasta perseestä.
En pysty kuvittelevani seurustelemaan kenenkään kanssa jonka kanssa ei ole yhteyttä, vaan on sen kanssa lähemmäs vain sen takia että se näyttää hyvältä ja on "ihan okei kaveri".
Onneksi sitä useimmiten kiinnostuu ihmisistä joilla on samat kiinnostuksen kohteet :P
Mun mielestä on myös kivaa jos jätkä on JÄTKÄ, on vaan tiettyjä juttuja joissa mm. jätkän on tehtävä se ensimmäinen askel. Olen tietyllä tapaa vanhan koulukunnan tyttöjä, mutta that's me. Eihän niitä nyt voi liian helpolla päästää ;)
Eikä mun prinssini saa rakastaa Facebookkia enemmän kuin mua! :'D
Muita asioita jotka on plussaa jätkässä ; tykkää Mansonista ( ei saa ainakaan vihata 100%:sti! ), tykkää juhlia ja käydä keikoilla, haluaa tutustua mun kavereihin ( ei tietenkään liian hyvin :'D ), tukee mua ja mun hulluja ideoita, milloin missäkin asiassa ... eikä oo pahitteeksi jos tykkää raejuustosta. Koska raejuusto on rakkaus! :D
Ja tietenkin tykätä musta just tämmöisenä. En muuta itseäni kenenkään takia semmoiseksi mitä se joku toinen haluaisi mun olevan. Tämä on se mitä on saatavilla ja jos ei kiinnosta niin it's your problem.
Ota tai jätä :P

Same shit in english;
What we can infer about my 'likes' in men after this list?
 
First of all, I like the most of rockers, and the most of swedish rockers ( :DD Oops! But I'm just a victim! ) or emos, which are something between rockers and emos. And it's not a crime to look like a zombie ( check out for example Murderdolls or Rob Zombie's looks! ) ;D
But there's a one thing which I watch first and if it's not waking anything inside of me, then there's no changes. Rude, I know, but life is!
And the thing is the eyes. They need to be somehow ... magical, or something, there need to be something which make me wanna know more of this person. Easy way to get me is to have magic eyes + rock'n'roll make-up ( =kohl/kajal ) around them :P
I also like a lot of piercings ( Not too much! ), tattoos, cool clothes, nice hair and so on.
Piercings - Yes, I do like piercings and I think so that the one of the hottest piercings are in the nose or in the lip. Miau!
I don't like that they're too much but now I mean that the whole face is full of piercings or the piercings won't 'fit together', if you know what I mean.
Tattoos - I think this is the best accessory ever! Men should forget the shirts more often to home and come out without shirts and show some flesh :P Muahhahaha!
Cool clothes - I don't care if the clothes are from ''original'' stores, who cares where they're if they look damn good! My fav is leatherjacket and black ( skinny ) jeans with chains and belt(s) - you just can't do it in wrong way! Hehe.
Nice hair - I like a lot of 80's hair but also basic and simply like long hair, and atm my fav is the long, shiny black hair. Let's blame of this Jocke, from HCSS :D
And I also like if the guy is tall. I'm a tall girl and I hate that if I'm taller than the guy. Might sound pretty 'shallow' but I also like to use heels which means that I am seriously pretty tall. And there's not lots of men who have courage to be shorter than a girl ;)

Of course there's no lots of matter if you're the hottest guy in the Earth if your personality is from the ass of ... something or someone.
There's no sense ( for me ) to date with anyone who can't understand at all of my lifestyle or my personality, my passion for music etc. and my stupid jokes ... You need to have a connection! And now I don't mean the akward "ehheheh"-connection, the real connection. Well, usually you get intrested of people who like the same things like you, luckily :P
I also respect that if the guy are a GUY. There's just some things where a guy need to make the first step. I'm might sound a old school-girl, but that's me.
And my prince should also love me more than Facebook :'D
Some random things what I like in guy(s) ; like Marilyn Manson ( at least NOT HATE him ), like to party and going to gigs, like music/play music/etc, wanna get know my friends ( of course not too well :'D ), like support my stupid/crazy ideas ... and of course, like me just the way I am. I'm not changing myself because someone want me to be something else. This is what you get, and that's it.
Take it or leave it :P

6 kommenttia:

  1. hmm, listalla oli yllättäviäkin miehiä, esim aragorn ja andy six. :D

    VastaaPoista
  2. yes never change for a guy! good point!! i don't think your taste in guys is that bad either, he he. . . ;-)
    the pic of corey made me laugh, why didn't you choose one of the "corey's new style" pix?!
    i also share the opinion that the guy can do the first step, maybe because i'm tired of doing so. . .
    and no, the post is not too long. . .the more hotties the better, even thow not all of them are in my top list! ;-)

    VastaaPoista
  3. Sebastian Bach (nuorena vaan tosin), Nikki Sixx, Rikki Riot... NAM! :D

    Miesten todellakin kuuluu tehdä aloite. Ärsyttää tosi usein, jos on silmäpeliä jonkun jätkän kanssa, mutta se on liian ujo tullakseen puhumaan. Jossei sen verran oo karismaa ja rohkeutta ni antaa olla koko jätkä :D

    Pitkä kasariletti = <3

    :D Just hyvä toi "puutarhatonttu"- termi. Mulla ei yleensä oo tota pituusongelmaa miesten kanssa (ite oon 155 cm pätkä, koroilla korkeintaan 165 cm pitkä), mutta viime viikonloppuna joku mun pitunen jätkä tuli iskemään mua. Oli pakko sanoa, että se oli aivan liian lyhyt!

    VastaaPoista
  4. Emma ; Joskus pitää olla arvaamaton! ;D

    Tanja ; Yes! If he is not okay with that what you are, fuck him, it's his lost! :P
    No it's not, pretty good I would say ;)
    Well ... the point is to show guys who make me feel hot and so on, and those new looks ... they just don't make me feel hot, not at ALL xD
    Yes, it's boys job and they know it! SO ALL BOYS ; Dooo it. We're too lazy to do it, haha!
    Really ... but can you see Piggy D?! ;)

    VastaaPoista
  5. Wendy ; Hyvä, hyvä ;)

    Yep, toi on totta! Tai sitten kutsuu edes luokseen tms. selvästi eikä vain nyhjötä nurkassa ja myöhemmin itke perään. Jätkienkin täytyy tehdä jotain, c'amoon!

    Mulle usein jätkät on puutarhatonttuja. Ei sille vaan voi mtn xD
    Hui kamala, aika lyhyt sitten mieheksi!
    Saattaisin antaa puutarhatonttuuden anteeksi jos kyseessä olisi esim. Johnny Depp :D

    Lady Grotesca ; Kyllä, oi kyllä! Piggy D!!! <3

    VastaaPoista

Scream for me!