maanantai 3. syyskuuta 2012

Only fools don't fall once more

Ehh ... sori että on bloggaaminen vähän jäänyt. Jumituin eilenKIN katsomaan sarjaa Pretty Little Liars, se on vain niin hyvä vaikka onkin aika teini-hömppää :D
Ja sen seuraava jakso on taas latautumassa ja sitten otan suunnaksi taas Elixian ...

Mulla on ollut vuodesta 2008 asti samat talvi-kengät ; New Rockit, ne kaikilta löytyvät liekki-kengät sekä maiharit. Noo ... menin hajottamaan mun maiharit viime kesänä ja lopullisesti vetoketju sanoi itsensä irti joskus keväällä.
Nyt onkin etsinnässä ihan aidot, metalli-kärjelliset maiharit. Mustana, koska olen niin värikäs persoona hah hah haa. Haluaisin sekä ne lyhyemmät että pidemmät versiot. Mieluiten ilman vetoketjua mutta pääasia on se että niissä on metallikärjet ja ne ei ole mistään sen pahemmin rikki. Kulumat ei haittaa, eletty elämä näyttää aina hyvältä! Kun nuo perus versiot olen löytänyt, voin alkaa skeneilemään ja hommata Dr.Martensit kiiltonahkaisina - tietysti punaisena ja mustana ;)
Eli jos jollain on kaapissa lojumassa maihareita koossa 40 tai 41 niin laittakaa viestiä! :D

Maihareiden rinnalla olen myös etsinyt New Rockien rinnalle jonkunlaisia toisia talvikenkiä, koska ne New Rockit on kovin painavat ja rehellisesti sanottuna turhan miehiset mun nyky-makuun. Tämän hetkisellä budjetilla ei voi kuitenkaan katsella vähän naisellisempia malleja :/
Biker-saappaat ja bootsit ovat myös, yllätyyyys, houkutelleet. Bootsit tosin olen todennut tarpeeksi monta kertaa olevan suht itsetuhoinen valinta talvella ja liukkaalla säällä - sen verta monta kertaa on vedetty telemarkit kuin Janne Ahonen konsanaan parhaimpina päivinään!
Täydellisiä biker-saappaita on taas kamalan vaikea ollut löytää. Useimmiten niistä on puuttunut se jokin tai sitten on ollut solki, vetoketju tai joku muu koriste väärässä paikassa, malli tai pohja tyhmän muotoinen, väri tai materiaali outo ja väärä. Näitä riittää ... vain täydellinen malli kelpaa. Ja kyllä, se on hyvin tarkkaa!

Olen alkanut kiinnittää kengissä materiaaleihin huomiota ja yritän tästä lähin ostaa vain aidoista materiaaleista tehtyjä kenkiä ... pitää olla aika helvetin hienot kengät että suostun jotkut muovi-hilavitkuttimet ostamaan :D
Tähän asti myös kaikki biker-saappaat ovat olleet jo synteettisestä materiaalista tehtynä aivan totaalisen törkeän hintaisia tai sitten niiden aitonahkaisten hinnat on ollut sen verta pilvissä että ei tarvisi edes kauaa Amsterdamin Coffee Shopissa istua että olisi muukin kuin pää yhtä pilvessä.
Mutta odotus palkitaan ... muahahahahah >;)

Elloksen syyskuvaston ilmestyessä koin sen ihanan, pakahduttavan tunteen minkä rakastuminen teettää.
Harva mies sitä enää saa mussa tuntemaan ( kusipäitä kaikki t. katkeroitunut kissa-täti90 ) mutta onneksi kengät ... ne eivät ikinä tuota mielipahaa ( paitsi maksaessaan liikaa ).
Tämän rakkaus-tarinan alku oli kyllä tismalleen rakkautta ensi silmäyksellä! Jokaisen vuoden ja kiroilun arvoista mmmmhhhh ihanaa, jokaisen katkeran "täällä on vain saatana Gimlin kääpiö-kavereiden kokoja jäljellä"-fiiliksen aiheuttaman hetken arvoista. Kyllä joskus meitä Hessu Hopo-jalkaisiakin sitten ajatellaan ja hyvä niin. Olen saatanan kyllästynyt siihen että kaupoissa on joko myynnissä tai alennuksessa jäljellä HIENOJA kenkiä vain 37-39 jaloille ... hvooeh97ty3hog9e9 >___< Kyllä niitä rumia tarralenkkareita löytyy mutta hei c'amoon ...
Miltä kuulostaa : Värinä musta, kaksi solkea, nilkassa ja varren sivussa remmi jossa hopeat soljet, taottuja ( sanahirviö!! ) niittejä jotka ovat hopeata metallia sekä materiaalina aito nahka. Korkoa noin 3,5 cm eli sopivat päivittäiseen käyttöön arkena paremmin kuin hyvin. Sounds like a dream, right?
Hinta tosin kirpaisee ... näillä unelmien kenkä-rakkailla on hintaa 115,00€. Auts ... taisi juuri tulla tarvetta Tenoille.
Mutta kiitos Elloksen vian X joka oli netti-kaupassa myllännyt - Kaikki tuotteet uusimmasta syksy-kuvastosta olivat parin päivän ajan tarjouksella "jokaisen tilauksen kallein tuote -50%", 2.9. asti.
M-m-m-m-m-mii-mitä?!
Hetkeni oli vihdoin koittanut!!!



Siinä ne ovat, rakkaat kullannuppuni jotka kaiken toivon mukaan kolahtavat lähi-Siwaani marraskuussa. Pientä nurinaa ja narinaa myöhäisestä toimitus-ajankohdasta MUTTA uskon odotuksen olevan kaiken arvoista. Ja siihen mennessä olen toivottavasti kerännyt rapiat 60€ kasaan jotenkin.
Ja jos noi on super hyvät niin niitä pilata toiset ennen kuin loppuu valikoimasta että jos sattuu menemään rikki sadan vuoden päästä niin mulla on toiset seuraavalle sadalle vuodelle :D

Nyt näille jäi -50% alennuksen jälkeen hintaa tarkalleen ottaen 57,50€ joka ei ole paha hinta aito nahkaisista kengistä. Nykyään kun monet muovi-klopottimetkin maksaa enemmän.

Kiitos Elloksen Shoes by Ellos-bikereitten, pysyvät Hessu Hopo-jalkani lämpiminä ja näyttävät hyvältä tänä talvena sekä varmasti keväällä ja syksyllä koska ennustan näiden kenkien kohdalla syvää ja uskollista, jalkaan melkein kiinni syöpyvää rakkaus-suhdetta.
Amen!

Translation;

Here are the perfect biker-boots what I have been looking for aaageees.
Real leather, silvery details/studs and the heel which are enough low for daily use. And these lovely babies cost only 57,50€ after -50%-sale in Ellos.
I'm in love! *___*

6 kommenttia:

  1. Minunkin pitäisi löytää uudet talvikengät ja kyllä minä sellaiset löysinkin...hintaan 170e. Kengät jäivät kauppaan. Ja minulla on myös ongelma kokojen kanssa. En ikinä löydä sopivia kenkiä, vaan kaikki ovat lähes aina liian isoja. Yritäpä löytää 35-36 kokoa olevani kenkiä. Niitä tilataan aina ehkä kaksi paria, joten on selvää, että ne menevät heti.

    Nyt tarkoituksena on myydä 4-5 paria kenkiä pois ja ostaa tilalle yhdet hyvät kengät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuohan on siinä aina ongelmana että kun löytää ne hienot niin niillä on sitten taas hintaa ihan kivasri :/
      Mutta jos materiaalit on hyvät ja uskoo käyttävänsä niitä vuosia niin mikä ettei satsaisi niihin vähän enemmän kuin ostaisi joka talvi uudet :) Kengät kun hajoavat nykyään samoin kuin vaatteet yllättävän äkkiä ...
      Se on se kun ollaan näitä ääripäitä ... kuinka helppoa elämä olisikaan jos olisi se perus 38-39 jalka :/

      Se on hyvä idea, sama täälläkin meinaan sama homma! :)

      Poista
  2. Simbaa mulla on tyyliin 1-3kertaa käytetyt maiharit jota oon sulle ennenki yrittäny kaupustella!! Tektaa mulle niin kerron lisää! Terveisin ihana serkkuherkku tati ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.stuntman.fi/putiikki/product_info.php?products_id=704 niin ja ne on siis nää

      Poista
    2. Aiiiina ne unohtuu rakas Tati! :P
      Mutta onneksi ollaan päästy näistä jo hieromaan kauppoja ;)

      Poista
  3. http://www.tori.fi/etela-savo/Invader_maiharit_20_reikaiset_koko_42__uudet_4418341.htm?ca=13&w=1

    VastaaPoista

Scream for me!