sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

That Bitch can eat her heart out!

Kenkä-armeijani sai vähän täydennystä ... taas. Members.comilla oli jälleen kerran Jeffrey Campbell-kampanja ja viime kerrasta jääneen ikävän muiston saattelemana päätin kokeilla onneani. Niin siis tämä kampanja oli jo joskus tammi, helmikuussa. Pohdin useiden Litojen perään ja muutaman muun mallin mutta totesin jälleen kerran luottaa vaistooni. Teki kyllä tiukkaa valita vain YHDET kun mieli teki valita noin neljät, viidet mutta lompakko oli aika lailla eri mieltä :D

Can't wait to kick the bitch's face with these.

Paketista kuoriutui tällä kertaa Jeffrey Campbellin Shadowt, materiaalinaan musta nahka. Pohdin hetken verran että ostaisinko nämä nahkaisena vai kiiltonaihkaisena mutta veikkaan että tämä perus nahka on enemmän mun juttu. Namsii! :P
Mallin nimi on tosiaan Shadow mutta koska mulla on tapana antaa kengilleni nimiä, nämä on varmaan Piggy D:t. Koska mä rakastan sitä, mä rakastan näitä ja se tulee mun mieleeni näistä piikeistä.






Näillä taisi olla alennuksen jälkeen hintaa vähän reilut 100€, olisiko 115-120€. Ei hullummin varsinkin kun sai turvallisesti tilattua läheltä ja omaa kokoakin oli. Ebaysta olen näitä myöskin katsellut mutta usein ei löydy kokoja 40 tai 41 :(
Tällä kertaa homma sujui Membersin kanssa paremmin kuin hyvin, luojan kiitos se edellinen fiasko oli vain ikävä häivähdys menneisyydestä haha.

First I was like: "OMG these are soooo damn cooliooo ..."
Btw. Kili. Love. That smile. Big, big love!

Then I was like: " ... ^  ... "

And finally I felt like this: " ^ " 

On paljon helpompaa kertoa mun fiiliksistä tämmöisillä erittäin hyvin reaktioitani kuvaavilla ihanilla gif-kuvilla. Uuu. In lööviööö.



Näistä löytyy se rapiat 14cm korkoa ja platoakin oikein mukavasti. En käsitä miten Campbell saa tämänkin näköisistä hevosen kavioista mukavat jalalle ja kävely kelpoiset, jotenkin se sen tekee ja ei voi kuin olla iloinen. Pitää kyllä vähän varoa olla laittamatta liikaa painoa kantapäille tai muuten vaan laukata takakenossa tai voi käydä todella hullusti :D

Oon ostanu viime aikoina todella paljon rotta-piikkisiä asioita. Nämä, ne toiset Campbellit, pari vyötä ... apua, alan siiliytyä! Sebaaastiaaaan!

P.s. : Piggy D. ... :

Hotter than the fucking lava in the volcano!

... and my reaction :
Hahahah just so damn true!!!

Translation ;

My new Jeffrey Campbell's, they're called by Shadow. But I might called them by Piggy D. cuz they remind me of him so, so much.
I got them from the sale, cost like something between 100-120€, can't remember haha, but half-price or something. Loving them so muchioo!

And some nice gif-photos ... again ... love them too :P

8 kommenttia:

Scream for me!