lauantai 19. helmikuuta 2011

All hope is gone ...

... or then not!
Slipknotin tulevaisuudesta on ollut viime aikoina puhetta enemmän ja vähemmän. Corey (laulaja) on sanonut haastatteluissa olevansa edelleenkin tolallaan Paulin (basso) kuolemasta ja ei tiedä pystyykö jatkamaan enää bändissä ... Noh, Slipknot on julkaistu aika monen eri maan Sonisphereen sekä esimerkiksi Belgian Graspop-festarille.

Kuvat ; minä, Graspop 2009

... laatu :'D


Itse aion mennä ainakin Graspoppiin ja kai se on pakko Sonisphereenkin mennä, vaikka sinne varmaan trombi taas vaihteeksi iskee ja hintaakin mokomalla on "vain" 85 eur.
Vielä vähemmän kiinnostaa kun suomalaisia bändejä on Stam1na ja Sonata Arctica. Ihan kun ne ei esiintyis joka helvetin festarilla ...
En jaksa tässä alkaa tarinoimaan kuinka tärkeä bändi on mulle ja blaa blaa, kai sen nyt tyhmempikin tajuaa jos niitä ulkomaille asti lähtee katsomaan :'D
Ketään muita tulossa Sonisphereen / Graspoppiin ?
Voin kertoa että joka kerta kun olen Slipknotia ollut katsomassa (joka kerta eturivissä), niin on tullut otettua damagea enemmän tai vähemmän ja muutenkin tullut koettua kylkiluiden rusentumista ynnä muuta.
Mm. 2008 vuonna kun näillä oli kiertue Children Of Bodomin ja Machine Headin kanssa, niin olin eturivissä Jamesin puolella (tosin se eturivi liikkui "vähän" = lue ; liikuttiin oikealta puolelta vasemmalle puolelle) ja joku äijä surffasi tai pyörtyi ja se oli päästetty sisään kettinkien kanssa jotka oli semmosen kokoisia mitä käytetään talvisin mm. traktoreissa, ja voitte kuvitella kuinka ihanalta tuntuu kun sen kokoinen kettinki, joku kolme kappaletta, raapii sun yläselän. Oikein mukavaa :)
Mutta joo, siellä ei kyllä ihan heikko heiveröinen pärjää, se on vain karu totuus. Mä pärjään koska olen pläski ;D

Äää x miljoonatsiljoonabiljoonaa.
Marraskuu 2008. Ei siittä sen enempää mutta hienoa oli!
(Ignooratkaa toki mun hienoakin hienompi vihreä jonotus-villapaita. Tää on otettu keikan jälkeen ja heiluin siellä sun täällä marraskuussa vaan noilla vaatteilla. Järki tais jäädä kotiin sinä viikonloppuna!)

2 kommenttia:

  1. meikä oli kans tolla 2008 marraskuun keikalla, jumalauta et oli upee ! <3 toisen kerran näin slipslurpparit ruisrockissa 09 ja upeeta oli sieläkin, tunnelmaa laimensi vaan se että oli päivä ja valoisaa. meikä oli kaverin olkapäillä pää täynnä ja joku järjestysmies vaan "laske alas, voi sattua onnettomuus" oli siinäkin päivän naurut. :D slipknot on rakkaus.

    VastaaPoista
  2. Demonilesboankka ; Joo, se oli kyllä jotain upeinta! Kuljin varmaan monta viikkoa sen jälkeen ihan h-moilasena :D
    Joo, se oli kyllä vähän lame ... tyhmää kun Suomen kesä on ni valoisaa. Viikkoa aiemmin olin katsomassa niitä Graspopissa ja voit vaan arvata kuin upeeta se oli kun siellä oli ihan pimeetä ja wää ... semmoset "muutama" tuhat ihmistä vaan kattomassa :D

    VastaaPoista

Scream for me!