tiistai 8. helmikuuta 2011

The Versatile Blogger

Parista blogista on mun pahaiselle babylleni myönnetty tämmöinen palkinto.
Tarkoitus on paljastaa itsestään seitsemän asiaa ja sen jälkeen laittaa tunnustus eteenpäin seitsemälle muulle blogille!

Koska mun kaikki suosikki-blogit on jo listattu, niin en jaksa alkaa niitä enää tähän laittamaan, shame on me, I KNOW.


1. Vaikka ulkonäöstäni olisi vaikea päätellä, niin olen ujo. Tosin se riippuu asiasta. Jos kyseessä on nämä sydämen asiat niin eiköhän meistä jokainen ole aika ujo, itse oon ihan super ujo (vaikka hehkutankin siellä sun täällä unelma-miehiäni mutta nyt puhutaankin TOSI tilanteista) mutta muuten olen kyllä aikamoinen rämäpää.

2. Pelkään ihan tajuttomasti hämähäkkejä. Ihan sama onko niiden halkaisia 0,5mm vai 0,5m, yhtä kuvottavia kaikki :D

3. Tykkään rinnoistani. Olen 'treenannut' niitä, ja niistä on tullut paljon paremman muotoiset ja 'kimmokkaammat'. Lol.

4. Näen hyvin, hyvin outoja unia. Unethan tulee alitajunnasta, ja joskus mietinkin, että pitäisköhän mun oikeasti hankkiutua valkotakkisten puheille. Njaah, mitä turhia ;)

5. Aion isona perustaa yrityksen, jossa on parturi-kampaamo sekä vaatekauppa/ateljé/show room samassa, joka tarjoaa myös maskeeruas-palveluita. Sen 'nimissä' haluaisin stailata esim lehtiin/telkkariin/yms. Kaikki kolme alaa ovat kiinnostaneet mua ihan pienestä asti ja tiedän että voin saavuttaa unelmani, jos vain haluan.

6. Rakastan poikia/miehiä, jotka käyttävät kajalia. Siis, jos sen tekevät oikein. Ei semmoinen typerä viiva ... itseasiassa, on ihan sama käyttääkö kajalia sekä ylhäällä että alhaalla, pääasia on se, että se levitetään semmoiseksi vähän eilisen illan jäännös-meikiksi, semmoseksi sutuksi. "Heräsin just hotlasta vanhat meikis naamassa kun jatkettiin vähä afterpartyja pikkutunneille asti". Nii :D
Olen myös huomannut haksahtavani entistä enemmän ruskea-silmäisiin. Katson yleisestikin ottaen ihmisessä ensimmäiseksi silmiä. Ja jos vastakkaisen sukupuolen edustajan silmissä ei ole sitä jotain, maagisuutta/salaperäisyyttä/pilkettä/yms, niin ei kiinnosta, sori vaan.
(+ unohtamatta suonia käsissä. Kurrrrnau.)

7. En voi oikeen sietää ''<3''-merkkiä. Musta se näyttää ihan jäätelö-tötteröltä eikä sydämeltä. Enkä ymmärrä ihmisiä, varsinkaan teinejä, jotka kirjoittaa esim. vessan seinään ''Pepe on ni ihku ! <3'' siis tekee sydämen noin eikä PIIRRÄ NORMAALIA SYDÄNTÄ. ARGH, mikään ei voi olla ärsyttävämpää.

3 kommenttia:

 1. Saako kysyä milä liikkeillä treenaat tissejäsi? :D Ite oon ihan normi polvipunnerruksillaki saanu näihin lapasiin muotoa, mut toki otan vinkkejä vastaan!

  VastaaPoista
 2. Hahaa oot ihku! <3 *kauheaa käkätystä*

  VastaaPoista
 3. Ms little black riding hood : Juu saa toki! :D
  Huomasin vasta parin kuukauden jälkeen, kun olin käynyt bodypumpis, että siellä tehtävä rintalihas-liike oikeasti näkyy. Eli siinä ollaan selällään laudan päällä ja nostetaan tankoa ylöspäin. En osaa oikein selittää, kai se on lähellä penkkipunnerrusta ellei se ole se :D Kotona teen rintalihas-liikkeen painoilla niin, että olen selällänii maassa ja kädet ylhäällä ja lasken ne hitaasti sivuille yhtä aikaa, erikseen. Myös siten että toinen käsi ensin, sitten toinen ja molemmat yhtä aikaa ylös. Toivottavasti tosta jotain selkoa sai! Itse teen useimmiten nuo liikkeet 5-7kg/per käsi ^^

  Leena : Hihii kiitos! :D <3

  VastaaPoista

Scream for me!