perjantai 11. helmikuuta 2011

Faster, Harder, Louder!

Voi tätä riemun määrää! *zingzingzing*
Sain viime viikon perjantaina itselleni kätösiin ja hellään huomaani kesän ensimmäisen festari-lipun.

Parasta tässä on se, että seuraavana päivänä (jos oikein muistan) julkaistiin lemppari-bändini CRASHFUCKINGDÏET kyseiselle festarille!
Ei voi olla parempi tuuri, jiiiihaa!
Hihii, kuka tietää mikä on kyseinen festivaali jonne suuntaan? ;)
Vihje ; ei suomalainen!

p.s. Oon niin pähkinöinä tästä.

Tänä kesänä Suomen festarit eivät anniltaan oikein sen suuremmin mua liikuta - Tuskassa ei ole kerta kaikkiaan mitään mielenkiintoista (ole ollut sitten since 2008, koska 2009 BFMV peruutti keikkansa. Siis semmoista ulkomaista/suomalaista aktia jota ei missään muualla näkisi), eikä paljon kohutussa Provinssisakaan mitään erikoista ole. Muihin festareihin tunnutaan julkistavan myöskin niitä iänikuisia festari-bändejä, eihän siinä kun porukka tykkää, mutta itse kaipaisin jotain piristystä, JOTAIN, ja en usko että olen ainut. Apulanta, Volbeat, Mokoma, Sonata Arctica, Stam1na, aina vaan samoja naamoja. Kyllähän se muutaman kerran toimii mutta pidemmän päälle alkaa tympiä, varsinkin kun yleisesti ottaen toimivat paremmin klubeilla. Ainakin viime kesänä noihin nimiin, ja erityisesti 2009 Volbeattiin, sai törmätä valehtelematta joka toisella festarilla. EVVK.
Sonispherekään ei paljoa kiinnosta, en ole ikinä diggaillut sen kummemmin Metallicaa, Slayeria, Megadethiä, Anthraxia, näitä "neljää suurta" (ja sitä paitsi mun mielestä ne on aivan yli arvostettuja), joita siellä useimmiten esiintyy, ja muutkin kuten Linkin Park on vaan sitä radiossa puhki kulutettua shaissea.
Jos Slipknot kehtaakin tulla Sonisphereen ja se on samaan aikaan kuin tässä postauksessa esittelemäni lipun festari, niin kyllä tulee vuodatettua katkeria kyyneliä.
Whitesnake olisi tulossa Suomeen, mutta just nyt en kuolemaksenikaan muista minne festarille ... Ehkä ensimmäinen bändi joka oikeasti herätti kiinnostuksen.
Tänä kesänä aionkin mennä Lumoukseen, en ole siellä ennen ollut ja se näyttää tarjoavan suomalaisista festareista eniten sitä jotain ja olisi jo korkea aika käydä kurkkaamassa mitä se pitää sisällään!

Mutta tiedossa on myös muutamia mielenkiintoisia kiertueita muutamalta hyvältä bändiltä, eli jotain eksotiikkaa tulossa kesällä! En sen enempää voi paljastaa mutta trust me, niitä naamoja ei täällä ole ennemmin paljoa nähty ;)
Ainut nyt jo julkaistu 'ei-festari'-keikka joka kiinnostaa on Foo Fighters. Missasin niiden Provinssi-vedon pari vuotta sitten ja nyt ois kyllä kiva nähdä.
COB toki tekee tänä vuonna ainakin viisi festari-keikkaa Suomessa, joten joissain peräkylien latotansseissa on pakko rundata, ja toivotaan että sinne sattuisi samoille päiville hyviä esiintyjiä!

Ei edes aleta puhumaan ulkomaisista festareista. Niiden bändi anti on 99% parempi kuin Suomessa (ainakin tällä hetkellä) ja hinta-laatu suhde Suomeen verrattuna on ... ööö, paljon parempi. Käsittämätöntä miten kehdataan pyytää järjettömiä hintoja lipuista ja sitten festareilla mm. MIKÄÄN ei toimi. Täyttä kuraa sanojen varsinaisessa merkityksessä. On se kumma, kun ulkomaiset festarit, useimmiten PIENEMMILLÄ lippu-hinnoilla mutta suuruudeltaan monenkertaisemmat toimivat HUOMATTAVASTI paremmin kuin täällä.
Joillain festareilla Suomessa saa kissojen ja koirien kanssa etsiä esimerkiksi VESI-PISTETTÄ. Ei näin.
Luulisi olevan jo itse festareiden järjestäjille kaksin verroin helpompaa jos asiat toimisivat ja sujuisivat mutta kai se on liikaa vaadittu.
Ja ei toki unohdeta suomalaisia känni-ääliöitä. Mikäs sen ihanampaa ...

3 kommenttia:

 1. Provinssis on Avenged :<
  Soniphereen on kaavailtu kans Papa ROachia :D

  VastaaPoista
 2. Oletpas sä katkera xD No kyllä mullaki taitaa jäädä tän kesän festarit kyllä väliin, ei oikeen mitään kivaa.. ainakaan et viittis maksaa. Eikä saa ees vied omia juomiakaan enää mihkää sisälle huoohhh

  VastaaPoista
 3. Nani Vengeance : Niin on :/ Muuta hyvää ei sitten olekkaan :D
  Ai niin, unohdin ton PR:n! Saa nähä, kovastihan ne lupailivat tulevansa tänne ja ainakin niillä on Ruotsissa yks festari, varmistunut semmoinen!

  Leena : No olen! :D Jotenkin kun käy ulkomailla ja huomaa siellä että homma toimii ihan samoilla rahoilla niin rupeaa ärsyttämään se että me maksetaan myös muusta kuin bändeistä, siitä että homma toimii, mutta ei saada rahoille vastinetta!
  Sepä se ... Harvemmin saa viedä edes muoci-pulloja nykypäivänä sisälle, mikä on musta tosi typerää, koska festari-alueella kiskotaan semmosia hintoja juomista että huh huh ...

  VastaaPoista

Scream for me!