tiistai 8. helmikuuta 2011

Norm life baby "I'm just a sample of a soul made to look just like a human being."

Ciaoo!

Kävimpäs tänään lääkärissä tän kurkku kivun takia ja selvis, että mulla on angiina. "Jee". Ja lääkäri anto saikkua yhden päivän, eli tän päivän. Ööö? Wtf?
Ottaen huomioon, että noiden antibioottien ja särkylääkkeiden ansiosta mun pitäs olla jos jonkunlaisessa pössyssä, mua edelleen sattuu kurkkuun ihan sikana ja muutenkin tosi vetämätön olo. "Ei tämä estä työn/koulun käyntiä". Fuck you bitch, sori nyt vaan, sä et tiedä millaisisa kivuissa olen! Ärsyttävintä kipeenä olemisessa koulussa/töissä on se, että ei pysty keskittymään mihinkään. Siellä sitten istutaan kuin tulisilla hiilillä 6 h, najs ...
(Nyt voin päteä ja opettaa teille ruotsalaista slangia. Najs = kiva. Ruotsalaisten mitä ilmeisin versio sanasta nice. Tiedä sitten kuinka cool ja aito slangi sana se on, mutta näin mulle kerrottiin Ruåttin maalta :D)

Tuossa pari viikkoa sitten vai oliko se viikko, en muista, mua ilahdutti Nelly.comin paketti.
Nämä kengät on hankittava mustana ja punaisena (jahka niitä koossa 41 enää ikinä tulee :D) koska on supermukavat jalassa! Ja tyylikkäät jne jne jne. Ainut miinus siitä, että jalka näyttää kiilapohjan ansiosta aika miniltä.

Edestä ...

... sivusta ...

... sisä-sivu ...

... takaa.

Pintaa ;)

Kengät ovat Nelly Shoesin Matsumoto-sarjaa ja nämä ovat malliltaan Exclusive Matsumoto 3:t. Vetoketjut löytyy tosiaan molemmilta sivuilta ; sisäsivulta 'oikea' vetoketju (musta) ja sivulta koriste-vetoketju (hopea). Plato ja kiilakorko on piilotettu, eli sitä 'saumaa' ei näy. Väriltään nämä on mustat ja niissä on tuollaisia tumman harmaita leopardi-kuvioita, pinta on hieman karvainen, niin kuin tosta vikasta kuvasta näkee. Nyörityksellä ei sinällään tee mitään, saa sillä vähän säädettyä istuvuutta.
Lesti on yllättävänkin hyvä, ja uskon että noissa ei ihan helposti jalka rasitu vaikka korkoa on n. 14cm (jos oikein muistan). Lisä-miinusta (sen lisäksi että jalka näyttää semi-pineltä nuo jalassa :D) siitä että kengät haisivat aivan kamalilta. Onhan niissä oltava kaiken maailman suoja-aineita/tms mutta silti ...

Näitä Matsumoto-kenkiä löytyy muutamassa eri värissä ja 'leikkauksessa' Nelly.comilta vieläkin :)

Sitten, kun kävin silloin niitä loppu-aleja tsekkaamassa niin löysin Dinskosta yhdet ihanaiset kengät joita olen sillä silmällä katsellut vaikka kuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiinka kauan (nyt tuli joku flashback, en kai mä jo ole tästä kirjoittanut?! Oonko jo dementoitunut?!) ja niiden alkuperäinen hinta on ollut 69,90e mutta nyt, vihdoin ja viimein ne olivat 12,90e. Voi sitä riemun määrää ...

Ylhäältä ...

... edestä ...

 ... sivusta ...

... sisä-sivu ...

... takaa.

Mulla löytyy tämmöset saman malliset kengät, tosin ne on korkkarit eikä nilkkurit, ja ne on ihan sika-hyvät jalassa! Tosin kerran ne on mut pettänyt, viime vuoden Trash Festeillä, olin kävelly kaks päivää 15 sentin korkkareilla ja vikana iltana oli pakko vaihtaa noi korkkarit puolessa välissä iltaa toisiin :D
Mutta joo, noissa on semmoinen sisälle rakennettu plato ja lesti on oikein hyvä, ainakin mun jalkaan sopii erinomaisesti!

Että semmosta. Ostin yhden viikon aikana, tavallaan, viidet kengät. Lopettakaa jo se päänne pyörittely, ehe ehe ... :D

p.s. Postaus HCSS-reissusta tulee jahka saan kuvia kavereilta jonotuksista/eturivi-herutuksia/jne. Joten, give it to meeeee!

2 kommenttia:

Scream for me!