tiistai 15. helmikuuta 2011

Bad sneakers and a Piña Colada

Torstaina ja perjantaina (3.-4.2.) oli vuorossa ne kauan odotetut keikat! Nimittäin Hardcore Superstar x 2 !
Itse ostin lipun perjantain keikalle heti kun tulivat myyntiin ja onneksi ostin, koska keikkahan oli loppuunmyyty! Torstain keikalla ei ollut läheskään yhtä paljon porukkaa, mutta ainakin meillä oli fiilis katossa :)
Meidän jengiin kuului muutama, pääosin se koostui seuraavista, minä, Ira, Inga, Ivi, Reetta, Suski, Mirva, Martta, Maiju, ja Chrisu. Toki ennen keikkaa, keikan jälkeen, ja baarissa tuli hengattua muidenkin kaverien kanssa mutta, sori nyt vaan, sitä listaa en jaksa alkaa kirjoittamaan :D

Koska emme mitä ilmeisimmin olleet paikalla kun aivoja jaettiin (sori, kaverit!), niin menimme muutamaksi tunniksi jonottamaan. Siinä tulikin tuntien kuluessa ja viinan virratessa tavattua bändin pojat, olihan se vähän noloa, varsinkin kun seisoo siinä lumiräntäpaskasateessa sen muutaman tunnin ja ne mokomat vielä tunnistaa meidät hullut suomalaiset. Adde (rummut) oli ihana ja kyseli meiltä päästiinkö turvallisesti takaisin Suomeen SR-cruiselta ja miten meni loppu-risteily. Se sanoi arvostavansa meitä kovasti kun kerrottiin että takaisin tulo-matka nukuttiin portaiden alla koska meillä ei ollut rahaa hyttiin :'D Ahh, on se sitten ihana mies. Marry me, please.
Eturivi oli nyt tottakai itsestäänselvyys, ja musta jonottaminen on kivaa ja eipähän tarvi yrittää kyynerpäätekniikalla survoa tietään eturiviin.
(Terveisiä vaan niille idiooteille jotka sitä yrittää, että ollaan semmosia möhkäleitä (sori kaverit!) ja pidetään puolemme, että itseasiassa on ihan turha edes yrittää! Ja minähän en sairaala-laskujanne maksa. Tyhmästä päästänne kärsii koko kroppa, eli jos alat mulle niin otat vastaan sen mitä sieltä tulee. Se joka leikkiin lähteen niin leikin kestäköön, turha vinkua ja vikistä :D Piste.)
Itse puhuin puhelimessa kun lopulta ovet saliin avattiin ja juoksin vaan päättömänä suoraan eteenpäin ja löysin itseni eturivistä keskeltä, Iran ja Reetan välistä. Ei paha paikka laisinkaan! ;)
Itse en ottanut jonotuksista/eturivistä/yms kuvia torstaina, vaan pelkästään keikoista.
(Luvat kuvien julkaisuun on myönnetty kaikilta kuvissa esiintyviltä henkilöiltä.)

Löydettiin noin viikkoa ennen keikkoja MicMacista tämmöiset hienot lasit, ja ajateltiin niiden sopivan kuin nenä päähän HCSS:n Last Call FoR Alcohol-biisiin ja toki järjen jättiläisinä pidettiin niitä kyseisen biisin aikana.

Simba, Reetta & Ira.

Ira, Simba, Inga & Reetta.

Split your Lip!-kädet, on on, vaikka läheltä emo-kättä liippaakin ;D

Noista ylläolevista kuvista näkeekin päivän asua.
Mulla oli GTn aleista löytynyt ihanaihanaihana leo-mekko, GTn viime vuoden aleista löytynyt pvc-solki-vyö sekä Vilan tekonahkaleggarit ja helvetisti koruja kaulassa! Ja jalassa maiharit.
Aluksi suunnittelin laittavani sukkahousut ja blaablaa, mutta lumiräntäpaskasateessa sitä yllättäen ei innostu vaihtamaan leggareita sukkiksiin. Oli joo vähän kylmä. Ja onneksi HCSS:n jäbät ei silloin tulleet kun vaihdoin vaatteet siinä Tavastian edessä :D Ei ollut eka, eikä varmasti viimeinen kerta.
Sitten olikin aika siirtyä Tavastian sisäpuolelle odottamaan, tunniksi. Voi sitä odotuksen määrää, alkaa ennemmin tai myöhemmin kyllästyttämään, heh. Siinä oli hyvin aikaa posetella Ingan kanssa :)

Piis änd lööv.

Inga kaunis, Simba leikkii kohtalotarta. Tai sit vaan bongasin yhden hottiksen ;)

Eturivissä päätettiin ottaa kuva-todiste, kuinka "järkeviltä" näytämme ne lasit päässä. Ignooratkaa toki vammaava käteni, joka ei ehtinyt posetus-asentoon!

LAST CALL FOR ALCOHOL, BITCHES!

Ja ettei meidän naamat ala liikaa kaunistamaan verkkokalvojanne, vähän mieskomeutta tähän väliin! Eli keikka-kuvia, olkaa hyvä! Lisää näitä löytynee sitten pian tuolta toisen blogin puolelta :)
Kuvat löytyy myös Facebookista eli ketkä siellä on kavereita ja janoaa lisää, käykää kurkkimassa siellä!

"Scream for me!"

Vic Zino

Tästä tulee jotenkin mieleen tosi paljon Beg For It:n kansi :DHere comes that Sick Bitch oli aivan järkky upea kuulla akustisena *_*

Noi kädet. NOI KÄDET. Noi kädet. Voi hyvä Jumala sentään *___*
Ja ahh, kun Jocke tuli keikan aikana lauleskelemaaan eturiviin ja kättelee yms, niin sain sivellä sen suonia! Mun unelmani toteutui. Olin kuolla silkasta mielihyvästä ja onnesta. Ja se ei edes katsonut mua toruvasti hieman ihmetellen vai. Muut kättelee ja toi punapää vaan sivelee mun käsiä ... ?!
No anteeks nyt vaan, mutta mulla on Jocke sun käsiä kohtaan suuren luokan fetissi :'D (Älkää kertoko sille!)Vic ja Martin

You wanna know about the sadistic girls?

Keikan jälkeen suuntasimme aikamme hengailtua Tavastialla Bar Bäkkäriin, ylläri ylläri. Kaikki muut paitsi Jocke saapuivat paikalle, (en kyllä yhtään ihmettele miksei se tullut ... mä oisin ainakin ollut siinä kiinni ja kehrännyt kuin kermaa saanut kissa! Miau!) ja tuli juteltua sitä sun tätä niiden kanssa, vähän ... hämärät muistikuvat. Krhm. Lopulta, ja onneksi, päädyttiin Reetalle nukkumaan (kiitos muru yöpaikasta!) ja mentiin nukkumaan aikamme hehkutettua keikkaa ja poikia ja sitä erästä hottista. Meillä kans mikään päässä pelaa, seuraavana päivänä pitäs mennä jonottamaan ja nukkuakin pitäs mutta me vaan jutellaan ja jutellaan. No, kai me joskus kuuden seitsemän aikoihin nukahdettiin. Ja noustiin jo kellon ollessa 11, oltiin liian malttamattomia nukkumaan :'D
Naaman ja tukan kampaus ja nokka kohti Tavastiaa. Okei, sitä ennen käytiin syömässä ja poimittiin matkalla Ira ja Suski joukkoon riemukkaaseemme. Tavastialla meitä odotti Mirva ja siinä sitä sitten pidettiin itsemme lämpiminä kera Ouzon (oi rakkaus) ja puhumalla kaikesta maan ja taivaan välillä.
Osa tytöistä lähti Alkoon ja niiden saavuttua takaisin alkoi pikku hiljaa valua bändiläisiä paikalle. Viciltä kesti vaikka kuinka kauan tajuta että me aiotaan siinä seistä se muutama tunti lipittäen muuta kuin vettä, mutta kai se lopulta ymmärsi, heh. Jocken näkeminen oli aivan äärettömän noloa koska mulla oli vielä siinä vaiheessa verkkarit jalassa. Mutta siellä oli kylmä! Martinissa ei edellis illan juomat paljoa näkyneet, vaikka taisi herra hieman heikossa hapessa olla ;)
Lopulta Ingakin ja Ivi valuivat paikalle ja olimme valmiita rokkaamaan!

Simba, Mirva, Ira, Inga, Ivi ja Reetta. Kameran takana Suski!

Karjala, Reetta, Chrisu ja Simba.

Vihdoin ja viimein oli taas aika päästä sisälle, onneksi, ja odottamaan vähän lisää. Inga nappasi musta kuvan odotellessa.

Posé vol miljoona kera emo-käden

Siitä näkeekin vähän päivän asua.
Päällä oli Backstreetin alesta ostettu Lip Servicen fishnet-toppi (johon keikan aikana joku huorrrrrrra teki rei'än! Helppohan se on korjata mutta fuck you silti!), se tsiljoona kertaa nähty punainen leo-minari, sukkahousut+verkkosukkahousut sekä maiharit. Vyötä, koruja ja ketjuja taas löyti kilo kaupalla.

Sitten oli taas aika juosta eturiviin. Paikka jälleen eturivistä keskeltä, tällä kertaa Suskin ja Iran välistä. Ei valittamista ;)
Tässä vähän eturivi-herutuksia!

Simba, emokäsi, Suski, hevimerkki ja Mirva.

Simba, hevimerkki, Suski ja Mirva.

Ihana Ira ja Simba.

Mirva :)

Simba, Salmari (ehm ;D), Suski ja Mirva.

Inga, Reetta ja tissit (no sori! :D)

Ja sitten lätkästään perjantain keikka-kuvat. En jaksanut paljon kuvailla kun vaan riehuin minkä jaksoin! Sama meininki itseasiassa torstainakin. Kamalasti en kuvia ottanut, tosin Jocken käsistä on varmaan miljoona kuvaa joka kulmasta :'D

Grr. Kattokaa nyt tota kättä. Ja suonta. Ahh ja uhh.

Warning! Warning! Ruotsalainen rokkari ilman paitaa!

Martinin mielestä taidettiin haista pahalle ja Jocke myötäilee ...

Housut tippuu ?!? Ei se mua haittas. Ei kun siis ...

Tahdon, kyllä tahdon kanssasi naimisiin Jocke.

Ihana Adde ^^

Martin fiilistelee

Vicillä menee lujaa, Jocke ei osaa päättää joisko snapsin vai kaljaa ja jauhaa siinä samalla jotain shaibaa ja Martin säätää. Voimme olettaa Adden juovan Jocken takana kaljaa ...

No kattokaa nyt. Ymmärrättekö jo mua?!

Wuhuu!

WARNING! PUOLI ALASTOMIA RUOTSALAISIA ROKKAREITA!
Katsominen omalla vastuulla. Minä sen sijaan voisin katsoa joka päivä ...

Vic, Jocke, Adde ja Martin.

Ne paidat nyt päälle tai koko Suomi hautautuu mun kuolan alle ...

Jälleen kerran jatkoimme keikan jälkeen Bäkkärille. Harmittaa etten ottanut kuvia Maijun ja Martan kanssa. Ens kerralla sitten! ;)

Setti-listat oli erilaiset molempina päivinä, mutta 50/50 suhteessa kuultiin niin biisejä uudelta kuin vanhoilta levyiltä. Ainakin itse sain kuulla kaikki lempparini ^^
Someone Specialin aikana kyllä meinasin haljeta kappaleiksi silkasta onnesta ja liikutuksesta ... ja taas We Don't Celebrate On Sundaysin aikana teki mieli räjähtää kappaleiksi kun nuo kaksi päivää olivat vaan yhtiä elämäni parhaita!
Noi siis tuli peräkkäin, viimeisinä kappaleina, ja yks jos toinenkin oli haljeta kappaleiks :D

Kiitos tytöt ja pojat ja Hardcore Superstar että teitte ensimmäistä kertaa tämän vuoden aikana viikonlopustani ikimuistoisen *paljon sydämiä* !
Ruotsia odotellessa ... ;)

Keikalta tarttui haaviin kolme plekua lisää. Nyt mulla on niitä HCSS:ltä vain kymmenen :'D
Mietin että voisin ehkä uhrata niistä kaksi korviksiksi ...

... ja tässä tämän hetkistä pleku-kokoelmaa.

Mukana ei ole nuo kolme uusinta, yritän ahtaa niille paikan tuosta :'D
Tuossa epämääräisessä kasassa ovat ne vähän 'rumemmat' plekut, näin ilkeästi sanottuna. Kyllä ne silti rakkaita ovat! Mutta niissä ei oo hienoja kuvia/tekstejä.
Btw, tuo nais-kuvalla (from Halestorm) varustetun plekun vieressä oleva keltainen pleku on itse Marilyn Mansonin ;) Tuolla puolella lukee "You're Fuckin Out". No se kyllä sopii mulle kuin nenä päähän :'D Se on ehdottomasti yksi arvokkaimmista ja rakkaimmista plekuista.
Myös satuin olemaan backstagella keikan jälkeen niin tuli saatua Lacuna Coilin tyypeiltä kourallinen plekuja :'D Luovutin niistä puolet rakkaalle Niinalleni.
Samaisella reissulla tuli saatua Bullet For My Valentinen pojilta plekuja, ja tuo tuossa BFMVn plekujen keskellä oleva oranssi pleku on Mattilta (tuleva aviomieheni). Tyyppi heitti sen suoraan mun tisseihini. Thänks hei! Ja tarttuipa haaviin kanssa mm. Provinssissa niitä ... Nekin on siis todella rakkaita ja niihin liittyy paljon, paljon muistoja ...
Erityis maininnat saavat myös kaksi Nikki Sixxin plekua, jotka ahmaailmanihaninmies heitti mulle Sauna Open Airissa 09 ja Graspopissa 09. ÄÄÄ! Ja vaikka Nikki kuinka koitti Wackenissa heittää niin en kiinni saanut. FAIL.
Myös Slipknotin Jamesilta siunaantui plekuja kaksin kappalein Ruisrockissa 09. Olin viikkoa aikaisemmin ollut katsomassa niitä Graspopissa ja sain vaikka kuinka monta plekua Jamesilta mutta aina tiputin ne maahan ja järkkärit vei ne. Ruississa sitten toisen sain jopa kiinni kun herra sen heitti ja toisen James antoi niiden omalle järkkärille joka toi sen varta vasten mulle *____*
Myös COBn Allun plekuja löytyy kaksin kappalein ja huomasin viikon päästä kiertueesta että se ruoja oli viskonut niitä mun laukkuun :'D Niitä on vaikee saada kiinni kun ne on niin pieniä.
Ja tietenkin rakkaimmista löytyy mulle (ja Iralle oma) varta vasten annetut Crashdïetin Peterin plekut. Voi että, sydän ihan pakahtuu! Ei kauaa että ne näkee!
Myös ulkoreunalla näkyvä tavallinen musta pleku on erityisen rakas. Eihän siinä mennyt kuin vajaat viisi vuotta että Ben (Amoral) antoi mulle plekun. Jo oli aikakin, oonhan mä ne yli 30 kertaa nähnyt :'D

Siinäpä ne 'tärkeimmät', toki ne kaikki rakkaita ovat, mutta osalla on ihan erityis merkitys :)

7 kommenttia:

 1. Me oltiin muru vasta kuudelta kotona joten mentiin nukkumaan vasta kahdiksalta ;) nii ja kiitos tisseistä xD<3

  VastaaPoista
 2. Vähä hienoja bändikuvia <3 Ja oon kyl kade noist plekuist, varsinki lacuna coilin..=( <3

  VastaaPoista
 3. Rebell ; Aijaa, nooo ... kaks tuntia sinne tai tänne :'D
  Ole hyvä! ;D <3

  Leena ; Kiitti ^^ <3
  Noo, ens kerralla sitten kun Suomeen tulevat ... ;)

  VastaaPoista
 4. No muuten ehkä, mutten ole ikinä saanut mitään kiinni ku ne heittää ja en ole ikinä päässyt mihkää päkkäreille ja nimmareitakin mun tuurilla on jopa vaikea saada, saati yhteiskuvia.. siis yleisesti millään keikoilla!

  VastaaPoista
 5. Leena ; No höh ... tule joku kerta mun kanssa :'D

  VastaaPoista
 6. Hihii joo!! Oisit muutenki kyl ehdottomasti mun keikallemukaanihminenlistalla!

  VastaaPoista

Scream for me!