maanantai 21. helmikuuta 2011

Sex will heal ...

... or at least new boots!

Mulla meni Autokoulun kirjalliset perjantaina (11.päivä) läpi ja viime torstaina (17. päivä) inssi läpi !!!
Hyvä minä! Olen paras! Ja korttini ansainnut, perkele.

Sekä uudet bootsit! Äiti päätti palkita taivaanranan maalari-lapsensa uusilla, ihanilla punaisilla bootseilla. Voihan rakkaus pakkaus sentään. Olen näitä kuolannut melkein puoli vuotta eräässä paikallisessa kenkä-kaupassa. Tällä hetkellä menossa on muuttomyynti ja kaikki kengät on vähintään -50%! (Harmittaako edes että Vagabondin Thelmoja ei ole enää jäljellä mun koossa, voi nyyh ...)
Voisin käydä nappaamassa mustatkin versiot, jahka niitä viikon päästä on vielä jäljellä ...

The boobs ... I mean boots.

Eihän nämä 'oikeat bootsit' ole, mutta jotain sinnepäin. Yleisesti ottaen mua ärsyttää kaiken maailman bootsi-kopiot, etenkin ne jotka eivät ole edes sinnepäinkään ... No, säännöt on tehty rikottaviksi ja ennen kaikkea, jotain surkeaa rap-laulajaa lainaten, nyt tehdään poikkeus sääntöön!
(Seuraavissa kuvissa bootsien väri on lähempänä totuutta kuin tuossa ekassa.)

Sivusta ...

... sisä-sivu ...

... edestä ...

... ja takaa.

Bootsit on merkiltään Pazzo, ja malli on jotain. Pitäisi varmaan hävetä tämmöisenä kenkä-friikkinä kun en jaksa mennä edes mallia tarkistamaan, mutta sori nyt vaan, täällä väsynyt bloggaaja! Kerron sen myöhemmin.
Värinä kulutettu punainen, jossa 'kuparin kultaisen' ja hopean värisiä niittejä. (Yleisesti ottaen inhoan kultaa, oli se missä muodossa tahansa vaatteissa/kengissä/koruissa/yms, mutta tällä kertaa kun väri ei ole selkeä kulta niin ollaan armollisia ... )
Kengistä löytyy myös vetoketju sisä-sivusta, sekä koriste-kuviointeja/tikkauksia. Materiaali on tekonahkaa (niin kuin olettaa saattaa kun kyseessä eivät ole 'oikeat' bootsit).Kesätyö-rahoilla (jos jokin semmoinen jostain kantautuisi ... ) aion ostaa ihka-aidot ja uudet boosit. Vieläpä suunnitella ne itse! Eli valita materiaalit jne. No, joku saattaa keksiä +/-300 eurolle parempaakin tekemistä, mutta tämä neito haluaa maailman hienoimmat ja Simbaisimmat bootsit! Ahh. Voisko jo olla kesän loppu ...
Aitoa nahkaa, oma valintaiset materiaalit, oman jalan mukaan muotoiltu lesti ja varsi, yms ... sounds like heaven, right? ;)

I heart You.

6 kommenttia:

 1. Näpsäkät töppöset!

  Neidillä tuntuu olevan samanmoisia suunnitelmia, kuin itsellänikin unelma bootsien suhteen ^_^ Haaveissa olisi mittatilata Boot Factoryltä uniikit bootsit, joita ei varmasti muilta löydy!

  Tosin ensin pitää saada säästettyä Berliinin reissua ja uutta leimaa varten. Tämän takia mulla ei koskaan säästy rahat, aina löytyy jtn ostettavaa :D Vaikka rahahan on luotu kiertämään!

  VastaaPoista
 2. aaaaah, aivan ihanat kengät! Mullekin tuollaiset :)
  Harmittaa pirusti, kun menin ja myin vanhat failbootsini pois. Tahtoo uudet.

  VastaaPoista
 3. Voi pirhana ku mittatilauskengät oiski ihanat!

  VastaaPoista
 4. Nanib ; Kiitos ^^
  Voi kyllä, sieltä mäkin ajattelin tilata! Onhan niitä varmaan monia muotakin mittatilaus-yrityksiä mutta ainakin toi on suomalainen ja toiveet ymmärretään :'D

  Joo vähän sama! Tarvisin jonkun laittamaan mun raha-asiat kuntoon :'D

  Lumira ; Kiitos! ^^
  Äh, miten voit olla noin julma! Mutta kirppareilta löytyy yleensä parhaimmat bootsit :)

  Leena ; No älä! Mun yhdellä kaverilla on mittatilaus-bootsit ja ne on ulkoisesti sika-hienot mutta se että ne vielä istuu yms ihan täydellisesti!
  Ja vielä parempi jos ovat aitoa nahkaa, niin varmasti oikean hoidon kanssa kestävät monia (kymmeniä) vuosia! Ja ainakin bootsit vain paranee käytössä >:)

  VastaaPoista
 5. Mä puolustan bootsieni myymistä sillä, että ne sai paremman kodin Empulta :D
  Mutta pitää ehkä alkaa metsästämään uusia popoja^^

  VastaaPoista
 6. Lumira ; No eihän niitä käyttämättömäks saa jättää :D
  Kyllä ne sieltä vastaan (jostain) kävelee ^^

  VastaaPoista

Scream for me!