perjantai 11. helmikuuta 2011

I never wanted to be President, 'cause it's nothin' but an ego trip, yeah!

Siltä Stadin shoppailu-reissulta jäi muutama ostos esittelemättä. Tai no, ne ale-ostokset.

H&Mssä ei ollut, ainakaan Forumin, enää aleja joten siellä en jaksanut sen kummemmin aikaa edes viettää. Monkissa oli kanssa kaikkea perus-kivaa mutta ei mitään pakkosaada juttuja.
Suurimmat löydöt tuli tehtyä tosiaan sieltä Dinskosta, Gina Tricotista (johon mulla oli 20e lahjakortti) ja Indiskasta.

Oli ihan äärettömän ihanaa, kun kerrankaan mulla ei ollut mitään kasseja mukana ja sai vapaasti katsella kaikkea ihanaa. Tää saattaa kuulostaa hirveeltä, mutta kiertelin kaupungilla yksin eka noin tunnin kaks, ja nautin siitä ihan sikana. Paahdan sinne sun tänne semmosella vauhdilla ettei kaikki aina pysy mukana :D
Mutta, don't get me wrong, myöhemmin seuraan liittyi Reetta ja Ira, ja sitä ennen kahvittelin ihanan Anastasian kanssa jolta ostin ne kolmet kengät (no okei, sitten tuli kasseja ... ) ja oli oikein kivaa!
Musta on kiva kierrellä kauppoja yksin silloin kun on semmoinen hyvä fiilis, ei semmoinen ''kulutan aikaani yksin kun kukaan ei halua olla mun kanssa''. Oon sen verta erakko että viihdyn kyllä omissa oloissani. Mutta sitten taas viihdyn super hyvin kavereiden kanssa kaupungilla ja oon sosiaalinen ... eli voimme tästä päätellä että en omista kultaista keskitietä sosiaalisuudessa vaan kaksi ääripäätä :D

Okei, takas asiaan.
Indiskassa on aivan yltiö ihania sisustus-juttuja ja tykkään siellä myytävistä eksoottisista vaatteista ja koruista. Itämaiset jutut on muutenkin tosi hienoja vaikkei ne omaa tyyliä olekkaan.
Tässä ne mitä tarttui mukaan ;

Korvakorut.


Sormus. Tästä näkeekin että on aika iso mollukka, heh!
p.s. Olempas pinkki ...

Indiskassa oli loput ale-tuotteet -50% ale-hinnasta ja korvakoruille ja sormukselle tuli yhteensä hintaa 3,90e, eli ei paha!

Gina Tricoteissa kävin sekä 'Forumin' omassa että Steissiä vastapäätä olevassa GTssä. Yhteensä näihin kului se koko lahjakortti, 20e, eikä muistaakseni mennyt yli :)

Tekonahkaiset pyöräilyshortsit ...

... joista kaikessa kammottavuudessaan pienellä tuunauksella saa oivat hotpantsit ;)

Punainen leo-mekko kevyestä, laskeutuvasta materiaalista.

Bikinit. Ajattelin jotenkin maalata noi kultaiset jutut esim. mustiksi ... kulta = yökötys.

Tekonahkaiset leggarit, samaa matskua kuin nuo pyöräilyshortsitkin.

Kaikki oli 4,90e/kpl paitsi bikinit jotka tais olla 2,90e ja 1,90e?
Noi tekonahkaiset byysat on siis molemmat samaa matskua. Ei ole semmoista trikoomaista wetlookia kuin useimmiten noi pvc/nahka-jäljitelmä leggarit, vaan semmoista vahvempaa mutta kuitenkin joustavaa, jotka tekee niistä mukavat päällä!
Pitäis päästä vielä kyyläämään noita pyöräilyshortseja, toiset haluaisin (tai kolmet.. ehh..) jos niitä olisi vielä jäljellä ...
Punainen leo-mekko jätätti mulla yhden sydämen lyönnin väliin ja rukoilin mielessäni että sen on oltava mun kokoa! Kokolapussa luki 38 mutta väljän mallinsa ansiosta päätin että se menee mun päälle. No menihän se ja tuntuu jotenkin vähän turhan väljältä vyötäröltä mutta tisseistä oli just eikä melkeen sopiva.
Hetken mietin jo sen jättämistä kauppaan, koska se näytti aika yöpaidalta. Vyön kanssa toimi kuin unelma! Myöhemmin kotona sovittelin vyötärö-korsetin kanssa ja oli oikein namu.
Simba loves red leopard. Mun hääpuvussa tulee olemaan punasta leopardia. Aivan varmasti :D

Sitten MicMacista (Forum) ostin lasit Hardcore Superstarin keikalle (näette myöhemmin!) ja hiusväriä tukkaan ;



Ajattelin tehdä vähän 'syvemmän' hius-aiheisen postauksen, siis omasta päästäni (:D) mutta tässäpä ne värit mitä mä käytän.
Oon todennut ainakin itselleni sopivimmiksi shokki-väreistä Directionsin värit, ja yleensä miksailen sävyjä keskenään. Nyt sekoittelen näitä kahta, eli Pillarbox Rediä ja Poppy Rediä keskenään. Poppy on pohjaltaan enemmän oranssi kun taas Pillarbox pinkimpi.
Purkeilla oli hintaa 5,90e/kpl, tosin voisin alkaa noita metsästämään eBaysta halvemmalla kun Kylie tilasi eBaysta 2 purkkia n. kuudella eurolla kera postikulujen!

Ja sitten ;
Tänään mulla oli Autokoulun teoria-koe. Ja LÄPI MENI !!! Enää ajotunteja kaksi ja sitten ois inssi. OMG.
Päätin myös tänä viikonloppuna vihdoin ja viimein ottaa itseäni niskasta kiinni ja järjestellä ompelu-juttuja ja alkaa tekemään tuunauksia ja kaavoituksia jne jne jne. Mulla olis tuolla polka dot-kangasta, musta pohja/valkoiset PIENET pilkut, ja ajattelin tehdä siitä perus kellohameen kuminauhavyötäröllä, tulis oikein näpsäkkä hamonen!
Ja koska ei ole ihan mun tyyliä niin laittelen vaikka tänne kuvan jos joku haluaa :)

2 kommenttia:

  1. Noista Gina Tricotin legginseistä sen verran, että kokemuksella voin sanoa, että jos tahdot ton PVC pinnan pysyvän, suosittelen todella 'hellää' käsinpesua. Itellä on pesty pari kertaa koneessa, kerran käsin niin noi on.. olemattomat? Vähän niinkuin super ohuet sukkahousut joista näkyy läpi. Harmittaa, että meni pilalle mutta pitää metsästää uudet ;)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi : Kiitos vinkistä! Mä oon pessyt myös joitain tommoisia legginsejä väärinpäin, niin se kiilto ei niin pahasti lähde :)
    Mutta joo, usein halpa hinta takaa huonon laadun :/

    VastaaPoista

Scream for me!