maanantai 8. elokuuta 2011

22 years louder than Hell !

... yep, mä olen 21 mutta Wacken Open Air järjestettiin nyt 22. kerran!

En todellakaan ole varma tällä hetkellä, että olenko elossa vai elävä kuollut vai mitä. Corpse Bridekin on tällä hetkellä lempi-nimeksi liian hehkeä, ennemmin muistutan jotain kädetöntä zombia Michael Jacksonin Thriller-videosta.

Mustelmia on joka paikassa, selkä on vähän auki ( luulin että ne on vaa mustelmia mutta ne on aivan ruvella ... kappas kummaa, että pari päivää on tuntunut että selkä on poikki ), polvi meni melkein paskaksi, on tullut kaatuiltua siellä sun täällä ja etenkin teltan naruihin, tissit on palaneet HYVIN oudosti ( saatte todisteita myöhemmin ), haistu ehkä maailman kamalimmilta ikinä ( ja tietenkin koko helvetin Children Of Bodom on sitten samalla kentällä heeboilemassa samaan aikaan kuin me ... ), poltettua vähän sitä sun tätä, tullut juotua aivan liikaa jonka seurauksena istuttu mm. hollantilaisten jäbien kanssa aamu kahdeksaan sateessa turisemassa jotain todella mielenkiintoisia juttuja ja missattiinpa ihan helvetisti bändejä mitä haluttiin nähdä koska -> "nyt loppuu juominen ja aletaan ryyppää!" :D
Ei se sinänsä harmita koska kyseiset bändit tulee varmasti näkemään tulevaisuudessa ja pääasia on se että on ollut helvetin hauskaa! Ja okei, missattii kolme bändiä ... ei ihan miljoonaa ... onneks.
Siinä vähän esimakua mitä tuleman pitää ;)

Olen myös toteuttanut pitkä aikaisen unelmani. En ole ikinä nähnyt Children Of Bodomia muualta kuin eturivistä sitten vuoden 2007 Tuskan ( ja oon nähnyt ne yli kymmenen kertaa :D siis hurrjaa ), ja nyt halusin tietää että millainen meno on moshpitissä, wall of deathissa ja etenkin crowdsurffauksessa ulkomailla. Unelman pääpiste oli kuitenkin siinä, että halusin mennä COBin keikalle mansikka-mekossani ja crowdsurffata se päällä. Se on nyt tehty!

The Dress. Kuva tosin viime kesältä!

Ja voin kertoa että se oli sen verta hullua että ihmettelen yhä miten olen yhtenä kappaleena eikä tarvinnut ruumaan laittaa kättä tai jalkaa.
Uskomatonta, ei oikein muuta nyt osaa sanoa!

W:O:A on ehdottomasti paras festivaali maailmassa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.
Iskee "lievä" vitutus kun sieltä pitää lähteä takaisin. Enkä JAKSA sitä että seuraavaan on taas vuosi.
V-U-O-S-I. Vaikka olo on tällä hetkellä semmoinen että ollaan päälakea myöten haudassa niin silti toivoisin että olisin vielä Wackenissa tai vaihtoehtoisesti vasta menossa sinne.
Ikävää helpottanee tuo pullo Ouzoa ...
Ensi vuoden liput tulee myyntiin nyt 8.8., joten täytynee ne samantien ostaa.

Btw, mun pitää huomenna muuttaa osa mun tavaroista Espooseen.
Koulu alkaa 16. päivä.
Lähden Ruotsiin torstaina ja tulen ( ehkä ) takaisin sunnuntaina ja siinä on päivä alkaa kerätä luunsa JA muuttaa loput kamat.
Hektisiä aikoja tiedossa ja vähän pelottaa että miten selviän mutta ... koska sitä nyt oltais sieltä menty mistä on aita matalin! :D

2 kommenttia:

  1. Ens vuonna määki Wackenissa! Päätetty! Hörähdin kyllä tuolle "crowdsurffata mansikkamekossa" :D

    VastaaPoista
  2. Feline ; Kannatan, se on paras kaikista :)
    Hehe, se oli kyllä yks kohokohdista tänä vuonna.

    VastaaPoista

Scream for me!