tiistai 2. elokuuta 2011

You're like the drug that I can't stop taking, I want more and I can't stop craving

Lähdin siis perjantaina ( 8.7. ) kohti Turkua töiden jälkeen, Suski hyppäsi bussiin Salosta.
Oltiin Turussa noin puolen yön aikoihin ja syy siellä olemiseen oli Ruisrock ja Bulet For My Valentine. Lopulta käveltiin keskustasta koko matka festivaali-alueelle kamojen kanssa ja jäätiin hengailemaan sillan 'tälle puolen' muutamaksi tunniksi.

Siellä tuli törmättyä muutamaan tuttuun sekä jokin jäbä luuli mua Paramoren laulajaksi. Kai sen kohteliaisuutena voi ottaa, vaikka Paramore onkin täyttä kuraa musiikillisesti ja se muija on ihan vitun rasittava tapaus.
Oltiin siis porttien ulkopuolella virallisesti jonottamassa noin kolmen, neljän aikoihin. Eikä oikein itsekkään tiedetty että miksi, joten avattiin siinä viinat ja alettiin ihmettelemään maailman menoa :D

Aluetta porttien ulkopuolelta.

Saatiin nukuttua jokunen tunti ja sitten saapui muutama muu jonottaja. Meidät luonnollisesti häädettiin teippien taakse ennen porttien aukeamista, ja siellä olikin aikaa posetella aikansa kuluksi :D

Hmm ... jättääkö huuliin vain pelkät rajaukset?

Urpå mikä urpå.

Suski säätää :D


Simba ei ole ihan happy. Missä kuumat emot?!

Lopulta päästiin porteille odottamaan. Siitä suht vikkelään portit aukesivat. Sovittiin Suskin kanssa että se ottaa kamat ja mä juoksen.
Kuinka yllättävää, että kun on kyse Ruisrockista, niin kaikki kusi!

Ihmisiä lappaa vaan ohi muista porteista ja mä jumitan koska lipunlukulaite väittää ettei se toimi ja mun lippu on väärennetty. Onneks Suski pääsee kuin pääseekin kamojen kanssa juoksemaan mutta jäin sen jälkeen vielä n. 10 minuutiks jumittamaan porteille. Ahhh.

No, lopulta pääsin siitä sitten läpi ja en edes viitsinyt juosta kun ei eturivissä ollut edes paljon jengiä ja tiesin että Suski pitää paikkaa.
Saatoin myös hajota pahan päiväisesti kun Suski huutaa että "tBB on ILMAN PAITAA!!!" ja nään sen ja kaaduin vaan maahaan nauramaan. Hienoa Simba, erittäin kohteliasta.
Mua myös nauratti kamalasti kun tBB ja Suski tuijottaa mua silmät suurina ... yritä siinä ny kerätä ittes. Nauroin niin paljon että mahaan sattui, ja naurattaa myös tätä kirjottaessa. En ikinä unohda sitä hetkeä!

Ei edes viitsitty mennä istumaan vaan päätettiin kuolata/kyylätä tBBtä, kun siihen niin hyvä tilaisuus oli. Kyllä, me oikeasti ollaan menetetty ne viimeisetkin järjen rippeet.
Yksi kiva setä Bullet For My Valentinen crewsta heitti meille karkkia. Ihan hyvä, koska meillä ei ollut eväinä muuta kuin ... karkkia ja trippejä :D


Ei siitä kyyläämisestä yms. sen enempää, koska ei sitä kukaan paitsi minä, Suski ja tBB tajuais, niin säästän sen teiltä.

Lievä vitutus iski kun ohjelmasta kävi ilmi että lavalla soittaisi Scandinavian Music Group ( boooooooooooring ), Von Hertzen Brothers ( boooooooooooring ) ja sitten Bullet For My Valentine ja illan viimeinen esiintyjä olisikin PMMP ( okei ... ).
Ja toisella lavalla tietty Bring Me The Horizon ... fuck you Ruisrock. Mun mielestä täydellinen ohjelma päälavalle ois ollu Jare&VilleGalle ( pienissä häääääääääääissä xD ), sitten Bring Me The Horizon, Apulanta ja Bullet For My Valentine. Fiilis ois pysynyt katossa koko ajan!
SMG ja VHB pääsi ehdottomasti top 10:n, jos puhutaan maailman tylsimmistä live-bändeistä. Hohhoijaa.

Itse paholainen ja sen apuri.


SMG meni noh ... ihan kohtalaisesti. Alkoi loppua kohden puuduttaa pahemman kerran ja mietin vaan sota-suunnitelmia kuinka livahdan katsomaan BMTH:a, menettämättä eturivi-paikkaa.

Mina bongasi meidät jo enne SMG:tä ja sai mut lopulta houkuteltua katsomaan BMTH:ia 8)
Suski ei oikein innostunut ajatuksesta koska se tietää että mun uusin, pahin heikkous on emot/britit, joten ei lainkaan hyvä yhdistelmä. Ei muuta kuin kamera käteen, lentopusut tBBlle ja nokka kohti telttaa!
Keikka oli ehtinyt just alkaa ja saavuttiin sinne bileiden ollessa jo täydessä vauhdissa. Oli juuri kehotti pomppimaan kun kiemurreltiin tiemme aika eteen ja eihän siinä muu auttanut kuin muuntautua kenguruksi!

Yritin parhaani mukaan hillitä itseni, mutten vain kyennyt. En kerta kaikkiaan. Katsoin yhden biisin paikallaan pomppien jonka jälkeen tyrkkäsin kamerani tytölle, joka lähti mun ja Minan seuraksi BFMV:n eturivistä kattomaan BMTH:ia, ja suuntasin circle pittiin. Viihdyin siellä parin biisin ajan, etsin tovin tätä tyttöä, otin pari kuvaa ja lähdettiin takaisin BFMV:n eturiviin.

"JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMP!"


Oikeesti, BMTH oli niiiin vitun hyvä, että aloin melkee itkee koska missasin ne Graspopissa :(
Onneks näin tuolla. Enkä suinkaan pystynyt jäämään sinne eturiviin vaikka kuinka yritin, joten bongattuani Reetan ja Essin, lähdin Reetan matkassa kohti telttaa uudestaan, tällä kertaa ilman kameraa.
Bongattii pitistä myös ihanaiset Sonja ja Vanessa!
Jossain vaiheessa Reetta lähti pois mutta itse jäin sinne bilettämään ja pittaamaan. Kun Oli päätti haluta kaikkien lyövän kättä päälle kanssaan, siirryin yhtäkkiä keskeltä circle pittiä johonkin kolmanteen riviin.
Se meno oli aivan sekopäistä, aivan mahtavaa!
Ihmisiä myös crowdsurffasi koska Oli niin käski, järkkäreiden suruksi. Itsekkin päädyin surffaamaan ja vielä ilman paitaa ... hups. Pahoittelut niille, joille aiheutin traumat.
Ennen vikaa biisiä oli pakko lähteä pois, koska viiden minuutin jälkeen siitä kun BMTH:n lopettaisi aloittaisi Von Paska Brothers päälavalla ja mun pitäisi päästä paikalleni niiden nurisevien hipsterien keskeltä. Raaah!

Mutta sen voin sanoa että te kaikki, joilla on marraskuussa tsäänssit lähteä katsomaan BMTH:ia kun lämppää Machine Headia, niin LÄHTEKÄÄ. It will BLOW YOUR MIND!

Kukkuu.

Von Hertzen Brothers laski fiiliksen kuin se surkean kuuluisa lehmän häntä, ja melkein nukahdin eturiviin. Mun mielestä ei ollut myöskään mitään hauskaa siinä, että tBB nauro mulle ja Suskille kun koomattiin siinä eturivissä, ja vielä pyys Mattin teknikon siihen naureskelemaan. Reilu kerho kokoontuu JÄLLEEN KERRAN.
Keikan jaksoi kyllä tBBn avulla ja mun ja Suskin huonojen vitsien avulla ... kiitos myös sille randomille joka puhalteli kuplia, niitä oli hauska ottaa kiinni ja puhallella sen sijaan että keskittyisi keikan katsomiseen. Ja sille randomille joka laitto jonku ihme naamarin päähänsä ja joka pelästytti meidät ja kiljuin kuin riivattu ja sain koko BFMV:n crewn nauramaan kaksin kerroin. Ahh, Simba, tuo kaikkien vitsien alku ja juuri ...
Yleensä en käyttäydy noin epäkunnioittavasti bändejä kohtaan keikoilla, mutta nyt vaan vitutti niin suunnattomasti se että BMTH:n oli eri lavalla kuin BFMV >:(

Muikistelua ennen Luotia Viholliselleni! Huomio-huorrrrrrrrrrat.

Tuleva aviomieheni nro 374842483920 se siinä.

Thank God se shaisssse loppui lopultakin ja saatiin rauhassa keskittyä ( = alkaa jännittämään ) BFMV:a ja kyylätä tBBtä!

Tällä kertaa BFMV:n soundchecki oli enemmän kuin vähän viihdyttävä, kun tämä kiva karkki-setä tuli laulamaan ja pojat siinä soitti oikein onnistuneen setin. Että kantsii varoa vaan, tai kohta BFMV:ssa on aivan uudet jäsenet ;)
Padgen teknikko päätti ottaa myös meistä kuvan ... edustus varmaan 10+. Onneksi siihen tuli muutama muukin niin meitä tuskin siitä huomaa.
Siis just meistä, todellakin. Ei yleisössä voi olla ketään muuta yhtä ihanaa, parasta, kaunista, seksikästä, pornoa ja syötävää kuin me.

Yritä siinä ottaa edustavaa eturivi-kuvaa kun eräs nimeltä mainitsematon iimou vaan kyylää. Argh!

Intron pärähtäessä me alettiin vain leikkimään bläkkis metallisteja ( voiko olla urpompaa kuin omien kouriensa esittely ... ? Ei ! ) ja Tarja Turusia :D
Silmät meinas myös tipahtaa päästä, koska Matt oli päättänyt vähän glämärisöityä ja heittää huivin päähänsä :D
Luultiin että se oli joku hetken huuma silloin Graspopissa mutta kai se on jäänyt pysyäkseen ...

Siis, osaatsä tehä tällee kesken biisin? Bumtsibum.

"Vedin tossa viivan liikaa kokkelia ja oon vähä ooomissssha maailmoiiiissshhaaa"

"Joujouuuu Ruisrock! Whääääätzzzz Appp?!?!"

Yritettiin, oikeasti, pitää pokkamme ja käyttäytyä kunnolla ja inhimillisesti mutta kiitos herra Matt Muskeli Tuckin se ei onnistunut, ei ja kaiken kukkuraksi tämä kyseinen herra päätti näpäyttää heti ekan biisin aikana.
" So here we are, I'm in YOUR PINK HEAD!!" ... vittu kiitti. Hienoa että huomaat et oon vaihtanu hisväriii!
Hajosin niin pahasti että meni melkein koko loppu Your Betrayalista ohitse :D
Sen lisäksi piti vielä vahtia ettei Suski ukehdu nauruun. Kiitti tsäbäli!

"SOO SOOO LAPSET!"

Lallatilaalaa ... lauleskelen vähän tässä nyt.

Siis TSÄDÄÄÄÄM! Meikä on kinGi.

Loppu keikka, kuten arvata saattaa, meni enemmän tai vähemmän levottomissa fiiliksissä.
Siis tää bändi aiheuttaa vaan ja ainoastaan ennen aikaisen sydänkohtauksen mulle ja Suskille, no ehkä ne haluaakin päästä meistä eroon.
Mun mielestä ei ole reilua nauraa jos ei saa plekua kiinni puhumattakaan jos naamalla on hiuksia ja näyttää ihan vitun idiootilta kun yrittää parhaansa mukaan repiä ne pois naamalta.
Simban vinkki nro 2738473947825728+7583 ; älä laita keikalle huulipunaa+huulikiiltoa, jos haluat moshata. Taattu emo-look! Tukka silmillä + huulilla. Repikääs siit tr00-emot!

Tähän kuvaan voi olla jo tyytyväinen tämmönen amatööri.

Tsirbula tsim tsim tääl' ollaan.

Tällä kertaa oli kyllä siinä mielessä 'helppo' keikka että vieressä olevat tytöt oli tosi mukavia eikä crowdsurffaajia ollut LAINKAAN. Sekä tunogs oli niin naurettavaa verrattuna Graspoppiin että oli niin hyvät oltavat että pystyi ihan rauhassa bilettämään ja tanssimaan tosi typerästi sekä hauskuuttamaan poikia lavalla.
Sekä otettua silmien pullistelu-kilpailua Mattin kanssa, tosin se voitti aina.

Oon vittu yhtä kuul ku Äxl Röys.

SEX-ett.

Emo mikä emo.

Voi Padge!

Padge oli niin lutuinen että. Harvemmin sitä varta vasten nenän eteen tullaan tervehtimään ja kyselemään kuulumisia.
Mut joo sori, ei meil ollu yhtää ruohoo :(

Kivat värit, jebou.

Ihana Padge.

Keikka oli ehdottomasti yks parhaimmista BFMV-keikoista ikinä, ihan vain sen takia että pojat oli ihan fihfgpgisöosöfhonfafaölifolfäfiäspsf ja me hajottiin pähkinöiks siihen eturiviin. Puhumattakaan tBBstä!
Setti oli myöskin ihan paras koska siinä ei ollut kahta slovaria vaan menoa ja meininkiä riitti alusta loppuun!

Ja siis joo, mä en nyt jaksa mitään hirveetä sepustusta kirjottaa koska niin kuin sanoin jo, kateelliset Anot tulee itkemään ja sitten pitäisi selitellä että miksi näin ja näin koska eihän ne oikeastaan muille edes kuulu, ja toisekseen ei niitä kukaan tajuais.
Niin ja kolmanneksi, voisin hehkuttaa paljon enempääkin, mutta en koe sitä tarpeelliseksi. ;)Keikan aikana oli ainakin yksi pitti toiminnassa sekä yksi wall of death saatiin aikaiseksi. Tosin yleisöllä kesti tovi tajuta mitä bändi haluaa ... urpot.
En muista missä festarilla joskus olin kun bändi selitti juurta jaksain että mitä haluaa, miten wall of death tehdään mutta jengi ei silti tajunnut ... :D

Silmät pulleiks vuan, totes Tuckin Matt.

"Siis ahaa ... nyt mä tajusin!"

Jotain oli kai pojat pistäneet Graspopista ja sen surkean kuuluisista tapahtumista merkille, koska tällä kertaa palvelu pelas, erittäin hyvin.
Mm. ei tarvinnut erikseen vettä pyydellä, kun Jay-herra heitti sen siihen kätöseen, ilmeisesti niinä hetkinä näytettiin siltä että nuupahdetaan kohta eturiviin.
Muuten ihan kiva, mutta jos ens kerralla sitten vähä pienemmällä volyymila niitä vesipulloja, olen nääs aika rähmäkäpälä ottaa niitä kii ja kuten mun tuurilla, se vesipullo ensin purskui ja puhkui meidän naamoille ja siitä voimasta se lens vielä maahan. Mahtoiko hävettää?
Ei, ennen kuin huomaa hirnuvat britit lavalla. Kiisss my ass.


Tää on mun yks ehdoton suosikki kuva minkä oon Padgesta ottanut.

Setti oli seuraavanlainen ;

Your Betrayal, Pleasure and Pain, Waking the Demon, The Last Fight, 4 Words (To Choke Upon), Say Goodnight, Scream Aim Fire, Hand Of Blood, Tear's Don't Fall, Creeping Death (Metallica-cover), Begging For Mercy ja Alone.

"Auauauauauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!"


Koska en saanut Mattin plekua kiiinni vaikka se suoraa meille heitettiinkin ( ollaan niin osaamattomia, mutta sille ei silti tarvi nauraa ), niin sainpahan Padgen plekun vaikka se maahan pomppasikin käsistäni. Whoopsii.
Jayn plekun sain tBBltä .... krhm. Ei siit sen enempää. Suski tais saada Jayn plekun suoraan herralta itseltään.
Tämän lisäksi saatiin Mattin luntti-lappu, voooooi että.
Ja niitä rumpukapuloita ei jaksa edes yrittää ottaa kiinni jos ne lentää metrin pään yläpuolelta :D


Oltais menty katsomaan näitä Belgiaan elokuun 3. viikonloppuna mutta tietty peruivat sen keikan erään toisen kiertueen takia :(
Eli saas nyt nähä kuinka kauan täytyy odottaa että tulevat taas Eurooppaan. Kun se tapahtuu, WE'LL BE THERE!

No mutta anyway, rakastan teitä beibet. A LOT. Siinäpä se pähkinän kuoressa. R-A-K-A-S-T-A-N. Tuliko selväksi?!
Ai ei ... no, vittu ihan sama, see ya soon!

p.s. Kiitos Matt Tuck sinulle, kun kutsuit meitä "crazy bitcheiksi".
Ootko kenties kuunnellut liikaa Buckcherryä? ;D
Enivei, onhan se kiva kun yleisesti kerrot että on kiva nähdä nuo craaazyt bitchit täällä ja naureskelet makoisasti päälle. Voit olla varma, et nää crazy bitchit tuut näkemään vielä monesti ;)
Koska mekin sua, raksupoksu/haniböö/heinäsirkka/suoni/seksikissa/matami/muskelini! <3 Miau!

3 kommenttia:

 1. Hahahahahaha. Ei vittu. Yhtään ei ole siis parempaan suuntaan menny. Olin Bulletin keikalla 05 eikä nää dorkat tajunnu mitä pitää tehä ku pitti ois pitäny saada pyörii.

  VastaaPoista
 2. Öm, en ihmettele ettei tällaisen kevythevibändin yleisö osaa pitata, kyllä se meininki on sit vähän muiden bändien keikoilla. ;) BFMV on kyllä ihana ja harmittaa aika perkeleesti ettei ollut rahaa lähteä Ruissiin setiä katsomaan. Toivottavasti tulevat sit erilliselle keikalle Suomeen...

  VastaaPoista
 3. Glenny ; No siis en kyllä tajua että mikä menee ymmärryksessä yli, ei voi olla niin vaikeaa ymmärtää (vuonna 2011 daa!) mikä on wall of death yms. :D

  Anna Gramm ; Voi olla, mutta toisaalta ihan hyvä, koska se meno mitä oli Graspopissa oli vielä ihan tarpeeksi hyvässä muistissa eikä sitä halunnut toiste kokea, ainakaan näin lyhyen ajan sisällä :D
  Ainakin ne lupasivat tulla pian takaisin. Toivottavasti pitää sanansa! :D

  VastaaPoista

Scream for me!