lauantai 6. elokuuta 2011

Hold out my arms and scars start to show

Tiistaina ( 26.7. ) oli vuorossa The Sisters Of Mercyn keikka!
Ben-ihana laittoi mut synttäreiden kunniaks listalle niin pääsi tämä köyhäkin paikalle. Suoraan töistä porhalsin kodin kautta bussiin, ehti just hyvin heittää viinakset laukkuun ja suoristaa tukan, hehs.

Päivän asuksi valitsin vähän 'gootimpaa' kuin yleensä, ja pitkästä aikaa hiuksiin eksyi vähän prameampi panta. Tiedä sitten, menikö aivan metsään ...
Oon myös innostunut käyttämään huulipunia. Useinhan sanotaan että ''ei saa yhdistää vahvaa silmämeikkiä vahvoihin huuliin" mutta mulle on sanottu että koko look on muutenkin niin vahva ettei se haittaa. En oikein itse tiedä ... on päiviä, jolloin se tuntuu että on too much, ja päiviä jolloin ei.
Mitä mieltä on lukijoiden arvo valtainen raati?

Kampissa tapasin sitten keikka-seurani eli Tanjan!
Keikalle eksyi myös moni muu kaveri, joista osa esiintyy seuraavissa kuvissakin :) Myös ihanaiseen Mystikseen törmäsin ainakin itse keikalla!

Simba with sweet Tanja!

Jaloviina-girls!

Mirva the Speed Princess oli ottanut mukaansa Jaloviinaa, tuota takuuvarmaa muistin viejää!
Siitä oli kiva hörppäillä shotteja ennen Tavastialle menoa. Siis, yhdillehän lähdettiin, krhm.

Before the shot ...

... and after the shot. And btw, no, I didn't drink the whole bottle :D

Tavastialla oli kiitettävän paljon porukkaa. Saatiin hyvät paikat sieltä vasemmasta reunasta, hieman rappusten edestä. Siitä myös saatiin hivuttauduttua melkein eturiviin.
Keikka hipoi täydellisyyttä, mutta ainut miinus oli kuumuus. Siis hyvä luoja! Paikka oli joo todella täynnä mutta ilma ei sitten kiertänyt edes nimeksikään. Ennen encorea oli semmoinen fiilis että kohta pyörtyy, mutta joten kuten siinä pystyi sinnittelemään.
Benkin kertoi keikan jälkeen Bäkkärillä että sen oli pakko välillä polvistua siihen tuulettimen eteen, vaikka näytti idioottimaiselta soittaa kitaraa samaan aikaan, koska lavallakin meinas pyörtyä!

Tosiaan, Tavastialta jatkettiin Bäkkärille, jossa itse viihdyin koko illan poppoon kanssa sulkemis-aikaan asti ja siitä jatkettiin vielä Hietsuun :'D
Nukkumaan pääsin kahdeksan jälkeen aamulla ... krhm.

Simba, Mirva and Tanja.

Simba ja Marjut muikkeloina.

Mirva, Simba, lovely Ben and Inga.

Bäkkärissä oli aika hurja meno vaikka oli tiistai. Ja sainpas Jussi69:ltä synttäri-halit ja soitti vielä mulle synttäri-biisiksi Rob Zombien Feel So Numbin!!!
Aaa. Vähäks se oli muutan kuuma, btw :D

Oli ihanaa nähdä Ben pitkästä aikaa! Suomalaisten miesten pitäisi ottaa "VÄHÄN" mallia noista briteistä, niin ehkä ei ois nii montaa sinkku-miestä Suomessakaan, hoho.

Oli aivan ihanaa! Benin toinen bändi, Night By Night, tulee sitten uuden rumpalinsa kera lokakuussa keikoille Suomeen :)
Pitäkäähän mielessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!