torstai 25. elokuuta 2011

Wacken Open Air 2011, day1

On aika aloittaa massiiviset Wacken open Air-postaukset. Nämä tulee päivä kerrallaan ja viimeisin postaus on ostoksista :)
Voin myös tehdä yhteenvedon koko festarista, plussia/miinuksia, yms. yleistä ulkomaan festar(e)ista, jos jotakuta kiinnostaa.

Tosiaan, lähdimme Iran kanssa jo tiistai-iltana kohti W:O:A:ta.
Meillä oli tosiaan semmoiset "mukavat" lennot Riikan kautta Hampuriin ; Lennettiin se about tunti Riikaan jossa odotettiin 8 TUNTIA ja sitten se tunti, pari Hampuriin. Mutta, halvalla sai ja kun lentokenttä on auki koko yön niin mikäs siellä nukkuessa :D
Meidän lento lähti n. 21:00 Helsinki-Vantaalta ja oli jo alussa vähän ongelmia. Lennettiin lentoyhtiöllä joka vaati ruumaan laitettavasta laukusta 20€/kappale. Ei otettu kuin yksi tommoinen jätti-laukku, ajateltiin että keposesti ne tavarat sinne mahtuu. Niin, krhm, no jaa ...

Reppu ja paras "laukkuni" ikinä eli Entwine-kassi. Sori, ei jätti-laukusta kuvaa tähän hätään :/

Kaikki meni Riikassa ihan ok, paitsi että mun oli vaikea löytää hyvää asentoa nukkua. Laitoin hiukset Suomen päässä enkä viittinyt möhläistä niitä heti ensimmäisenä iltana kumoon, vaikkakin Proffsia oli tukassa eli möhliminen ei olisi tullut kuuloonkaan. Mutta silti :D
Itseasiassa, kaikki meni hyvin paitsi että Suomen päässä turvatarkastuksessa pillit EIVÄT soineet. Ei olla tarpeeks metal 666 >:(

Lopulta aamu alkoi sarastaa Riikassa ja seitsemän jälkeen meidän lento lähtikin kohti Hampuria. Oltiin aivan koomassa, jotenkin todella luonnotonta herätä "lomalla" ennen seitsemää, heh.
Hampurin lentokentällä meillä oli aikaa yllin kyllin, koska loput seurueestamme saapuivat vasta kolmen jälkeen.
Päätettiinkin valita asut, laittaa naamat kuntoon ja nostattaa fiilistä! Kuultiin Ouzon huuto niin voimakkaana, että meinattiin vaan mennä ostamaan sitä ensin kaupasta. Mutta pystyimme hillitsemään itsemme, juuuuuuuuri ja juuri. HYVÄ ME!

Hampurin asemalla, jännityksestä tutisten. Wacken Vitun Open Air!!!


Lopultakin oltiin valmiita ja otettiin suunnaksi Hampurin pää-rautatieasema.
Viime vuodesta muistin että siellä oli paljon ruoka-paikkoja ( ihan HIRVEE NÄLKÄ! ) ja edulliset marketit sen läheisyydessä.
Ensin mentiinkin Burger Kingiin syömään! Ai että, kana-ateria maksoi siellä vain vähän päälle 4 euroa, ja oli isompi kuin Hesen tai Mäkkärin. Meinasi jo siinä vaiheessa ratketa liitoksistaan.
Maha tiedosti heti että nyt ollaan taas lähdössä festareille ja että ruokaa ei tule kuin silloin tällöin ja pienissä määrin. Ja maksa varautui vuoden kovimpaan mittelöön :D

Matkalla Hampurin lentokentältä Hampurin pää-rautatieasemalle. Into piukeena :D


HEWIII, perkele \,,/

Simban kesämökki.

Burger Kingin jälkeen suunnattiin ( = vyöryttiin ) kohti erästä tiettyä, Lidlimäistä super-markettia josta saa kaikki mahdolliset litkut saman katon alta eikä tarvitse mitään Alkoja etsiskellä.
Se hyvä puoli Saksassa onkin ; alkoholit ( miedot ja vahvat ) marketeissa ja HALPOJA. Pienet ilot on niitä elämän suuria iloja :D

Koska budjetti oli rajallinen, piti tarkkaan miettiä mitä ostaa.
Lopulta mukaani lähti kori feikki-Breezereitä ( 24 kappaletta *looooove*, n. 0,70 €/kpl, n. 19 €/24 kpl !!! ) ja kolme pulloa Ouzoa :D
Joka päivälle oma! Tai no ei ihan, koska oltiin siellä 3,5 päivää. Mutta melkein!

Ostettiin siis molemmat nuo 24 kappaletta feikki-Breezereitä, eli yhteensä niitä oli 48 kappaletta. Viisi pulloa Ouzoa, Jägermaisteria, rommia ... pulloa pullon perään. 'Normi' asukkaat katsoivat kauhuissaan ja naureskelivat meidän epätoivoisille ilmeille kun mietittiin että miten helvetissä viedään nämä salaa leirintään. Sinnehän saa omia juomia viedä muttei lasi-pulloja.
Ei muuta kuin makuupussit, makuualustat yms. pois jätti-laukusta ja viinat tilalle :D
Joka ikisestä laukusta löytyi joku pullo jotain ja oli yhtä tuskaa kävellä alle kilometri takaisin rautatieasemalle, selkä vääränä kuin aasit, etenkin se jätti-laukku painoi kuin SYNTI. Oikeasti, se jos mikä oli painava. PAINAVA.
Ja silti tuumailtiin surkeina että mahtaakohan nämä juomat riittää ... :D

Vielä oli hetki aikaa odotella muita ja käytiinkin ostamassa jäähile-juomat ( nams! ) ja kalkkuna-patongit joihin oli tungettu ties mitä mutta oli silti ihan huippu hyvää.
Toi vihree, jossa oli mm. kiiviä oli aika jännän makusta. Ihanan mehukasta!

Sluprs, slurps.

Ihan tarpeeks pitkä rautatieasema. Ehkä 1/3 osa siitä ...

Suck, baby suck.

Seurueemme saavuttua toiset menivät vielä samaiseen markettiin hamstraamaan juomia ja lopulta meiltä löytyi yhteensä yli sata pulloa feikki-Breezereitä :'D
No, meitä oli kuusi!
Oltiin ostettu Iran kanssa joltain randomilta ryhmä-lippu junaan, saatiin se hieman halvemmalla kuin normi-lippu, ja siiitä sitten vain nokka kohti TÄPÖ TÄYSIÄ junia.
Ihan kuin muutenkaan elämä ei olisi tarpeeksi vaikeaa kun pitää raahata elämää painavempia laukkuja niin junat on niin täynnä että hädin tuskin edes mahtuu itse junaan.
Asiaahan ei parantanut se että meillä oli vaihto, ja vielä vaihdon jälkeen edessä bussi-matka kohti itse W:O:A:ta.

Kuin ihmeen kaupalla selvittiin muun mustan massan mukana perille ja saatiin nappastua oivalliset paikat festari-bussista eli päästiin sinne ekana.
Suskillakin oli tommoinen mega-laukku eli niiden kanssa ei paljon naurata tunkeutua täpötäyteen bussiin!
Matka festari-alueelle sujui muuten hyvin, vaikkakin oli pidempi kuin muistin, paitsi että meidän vieressä seisova poika sai jonkun kohtauksen. Se oli oikeasti pelottavaa. Sen kaveri vaan nauroi vaikka tyyppi oli selvästikkin huonossa kunnossa ja varmasti vetänyt liikaa alkoholia tai pilveä tms.
Poika tuli nähtyä myöhemmin festari-alueella, että kai se sitten siitä selvisi :D

Vuorossa oli teltan pystytys joka, no, jokainen mut tunteva tietää ettei ole mun vahvin laji eikä näemmä Irankaan. Oltiin liian malttamattomia korkkaamaan Ouzot niin aikamme keimailtua jotkut veljekset tuli pystyttämään sen meidän puolesta >:)
Tosin, ne pystytti sen ihan vituralleen, mutta se nyt oli loppujen lopuksi se ja sama. Pääasia, että oli katto pään päällä ja hyvät kaverit ympärillä - aika aloittaa bileet!

Apulainen yrittää tunkee kuvaan ja mahdollisesti varastaa meidän Ouzot :o

Suski ja Suskin eväät ;)

Kuuden suomalaisen eväät, puolet niistä. Ai niin, jotain ruokaakin ostettiin. Pari pakettia keksiä. Sillä pärjää. Jos nälkä yllättää, korkkaa Ouzo.

Viereisen leirin ruotsalaiset ( joihin kehkeytyi viha-rakkaus-suhde :D ) tulivat ihan äimän käkenä ihmettelemään meidän pulloja.
"Mistä helvetistä TE OOTTE?"
"No, sieltäpä juuri, Hellsingistä!"
"Aaaa! Te ootte suomalaisia. No sitten ymmärrän!"
"Joo, tässä itseasiassa on puolet meidän elämän eliksiireistä. Eihän tätä nyt selvinpäin kestä 3,5 päivää :)"
"O___________________O Skåål!"
:D

Koska teltat oli pystyssä, oli aika korkata "Breezerit" ja Ouzo-colat ja aloittaa biletys. Se tunne, kun istuu W:O:A:n leirinnässä, sillä ihanalla paska-pellolla, "breezer" kädessä ja jauhaa paskaakin paskempia läppiä kavereiden kanssa on parhaimpia hetkiä elämässä. Hetki, jota on odotettu vuosi toteutuu vihdoin!

Ja meno oli varsin hewiä. Ei pienissä häissä, vaan pienissä sienissä.

Team Glitter-pehkot!


Kaikilla meni kiitettävän lujaa jo ensimmäisenä iltana eikä kellään ole oikein muistikuvia koska ollaan menty nukkumaan, luultavasti kolmen/neljän aikaan aamuyöstä.
Suski sammui ensimmäisenä, laitettiin se nukkumaan ja jatkettiin turinoita. Teltan reunalle alkoi kohoamaan kiva pullo-pyramidi ja onneksi kiva järjestysmies-setä ei kiinnittänyt siihen paljon huomiota.
Jos olisi kurkannut telttoihin oltais varmaan saatu porttari koko festarille :D

Ja kaikilla oli meno niin muikeaa. Väpä ihmettelee luultavasti mihin katosivat ouzot ...

THE TORNI. Wackenissa ollaan, äiti!

Meidän suht muovinen leiri. Paras leiri!

Hyvää päivää, voinko olla avuksi? EI, en ole Lauri Tähkä. Vaan Simba Tuhka.

Ensimmäinen ilta meni lähinnä sen paskan jauhamisessa, lauseen "VITTU ME OLLAAN WACKENISSAAAAAAAAA!" hokemisessa, ruotsalaisten kanssa kinaamisessa ( no vittu sex-ett se on ja pysyy ... ) ja joidenkin random-tyyppien kanssa hengailussa.

Jossain vaiheessa tosiaan ollaan käyty yöpuulle ja otettu kauneus-unet W:O:A:n ensimmäistä virallista festari päivää varten.
Faster, harder, louder - hell yeah!!! Valmiita ollaan WACKEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!