maanantai 29. elokuuta 2011

Wacken Open Air, day 3

Kolmashan aamu lähti käyntiin niinkin loistavasti kuin pakko herätyksellä.
Piti mennä tietenkin katsomaan Ensiferumia joka soitti totaalisen epäinhimilliseen aikaan eli joskus kello 12-13 välillä aloittivat.

Itsehän ehdin olla kauneusunilla peräti kaksi tuntia ennen kuin revittiin väkisin ylös. Ei sillä, se oli aivan oikein tehty ja olisin suuttunut enemmän jos kukaan ei olisi herättänyt!
Hauskintahan tässä on se, että Simba nukkua puuskutti niin syvästi ulottuvuudessa X, että en herännyt edes herätyskelloon. En herännyt vaikka toiset tönivät mua, mutisin kuulemma vain jotain todella diivaisaa ja aivan toisesta asiasta takaisin. Jollain ihmeen kummalla kuitenkin heräsin, tukka vintturassa ja meikit poskilla.
Nopeastihan siitä pandat saatiin takaisin naamaan ( perus Wacken touhuilua ; pidät samat meikit 4 päivää naamassa, ainoastaan lisäät kajalia aina sen verran ettei silmäpusseja/ryppyjä erota ... takuu varmat emo-meikit viimeisenä päivänä! ) ja "vittuapuaEnskakännipäälle!"-missio ... täytäntöön.

Ehdittiin just ja just Enskan alkuun ja äkkiä kun ehti nappaista pari kuvaa niin lähdin crowdsurffaamaan. Se oli moro se!

Siel ne hame-hemmot on!


Enskan jälkeen palattiin jälleen leirintä-alueelle tankkaamaan ja hengailemaan. Tiedossa ei ollut kovin montaa must have-bändiä, mitä nyt Trivium, Airbourne, Apocalyptica sekä Judas Priest.
Koska tän vuoden W:O:A oli mitä ilmeisimmin meidän kohdalta siunattu pääosin bändien feilauksella niin feilattiinpahan sitten Trivium ja Airbourne. PERKELE. Arvatkaa ottiko päähän. Ottaa edelleenkin :D
Airbournen aikana vain tehtiin erästä sabotaasia leirintä-alueella ( ei siitä sen enempää, muuta kuin että 6-1 ;D ), ja yhtäkkiä kajahti meidän lemppari-biisi Runnin' Wild!!! Aaargh. Siinäkään vaiheessa ei tajuttu että ehdittäis keposesti juosta ja crowdsurffaamaan Airbournea ... yyyyhyyy. Toisinaan vihaan itseäni ja toi feilaus kyllä lukeutuu niihin hetkiin!

Tässä kuitenkin varsin, krhm, kaunista kuva-materiaalia leirinnästä ;

Kamerassa mitä ilmeisimmin hilpeää kuva-materiaalia ...

Suski miettii että mitä seuraavaksi miksaisi Ouzon kanssa.

Some serious business ...


Ouzo-colan tuleva mainos! p.s. Mä tiedä että sä rakastat mua, Väpä.


Sipsiiiiiii.


Ruualla ei saa leikkiä. Mutta sipsillä saa.

 "Terveisii Wackenistaaaa!"

Suskin ja ouzo-colan herkkä hetki.


I'm the Queen of Chips.Some serious business ... again ...

Mites noi hiukset ??!!??

Wackenin kauneimmat naiset, part 2.

Tästähän se idea aika lailla lähti. Pari uutta tatskaa tuli otettua ja lisää vielä tuli!

Wild cat.Ja siis toinenhan feilaus oli se, päivällä, kun Triviumin tiedettiin aloittavan niin me ei vaan jaksettu liikkua ja nostaa perseitämme ylös maasta vaan jäätiin kaatamaan loputkin viinat kurkusta alas.
Vittu Trivium. Tuhma Simba, TUHMA!

Eihän feilaukset toki tähän loppuneet. Ei ehditty nähdä Judas Priestiäkään ensimmäisistä sävelistä asti, mutta nähtiin yli puolet showsta! Se jos mikä oli jo aika kunnioitettavaa, noiden feilauksien jälkeen ...
Tyttö-powerilla mentiin, matkassa oli mukana Ira, Kripa, Kaisla sekä ihana punkkari-tyttö ( Eleanor ) johon tutustuttiin hollantilais-leirinnässä, joka kuitenkin oli ( luojan kiitos ) Englannista! :D

 Ira, Kaisla, Kripa, Eleanor, random linssilude + Simba!


Lick it up!\,,/

Judas Priestin jälkeen lähti meidän poppoo takaisin leirintään ja aikamme siellä huilittua ja hengailtua oli aika sabotaasin. Voi hyvä luoja että se oli samalla sekä pelottavaa ja hauskaa!

Olihan siellä alueella ihan muutama ihminen ...

... vai mitä? Tässä ehkä puolet siitä määrästä mikä siellä oikeasti oli. EI kaikkia saanu mitenkää kuvaan :D

Perjantain vika ( ? ) bändi oli Apocalyptica ja siitä me ei missattu edes alku sointuja! Vaan nähtiin koko keikka! WOOOHOOO!!!
Meillä ei ollut oikein muuta missiota Apoissa kuin nauttia keikasta ja mä ja Kripa lähdettäis vähän crowdsurffaamaan.
Oli semi-vaikeaa päästä surffauksessa alkuun kun lähdettiin tosi takaa ... jonka seurauksena tuli kiitettävän monta kertaa tiputtua maahan. Selkä kiittää - mustelmia selän täydeltä, osa vielä auki ja ruvilla! NAJS.
Tavoitehan oli yhdessä surffata mutta kadotettiin aina toisemme. Muutaman kerran kuitenkin mentiin. Oli niiiiiiiiin siistiä!Paskimmat keikka-kuvat EVER. Olkaa hyvä.


Apojen jälkeen matka kävi taas kohti leirintää ja jotain epämääräistä ryyppäilyä. Ollaan varmaan kammettu 'nukkumaan' joskus neljän jälkeen aamuyöllä.
Itse olen kuulemma nukahtanut hokien erästä lausetta, jota en todellakaan julkisestpaljasta, että mikä se oli :D

Fiilisteltiin jo valmiiksi, surun murtamina, kuinka kohta tää taas on OHI.
Miten voi olla mahdollista, että jos odotat jotakin tapahtumaa VUODEN, on se jo viidessä vitun päivässä ohi? Ja ne päivät menee aivan liian nopeaa?
Miksi, oi miksi.

4 kommenttia:

 1. No kuin siistiä! Mua jostain syystä hirveesti huvittaa nuo kaksi kuvaa joissa vain sun ilme muuttuu ja toiset möllöttää samalla naamalla. :D Ja voi kamala, ite oisin varmaan kuollu tuonne ihmismassaan. :o

  VastaaPoista
 2. Anniinaisesi ; Oli ihan hurjan siistiä kyllä! ^_^
  Välillä kyllä semisti ahdisti tuo ihmismassa, etenkin pimeällä. Ja jos jäi jonnekkin 'väliin' jumiin..

  Haha, joo, oon vaan tämmöinen kuminaama x)

  VastaaPoista
 3. Tissit bongattu! <3 Lukasin nää WOA -postaukset kaikki nyt läpi ja melkonen rymyvestari vaikuttaa olevan :D

  ... saanko syyttää sua jos törmätää ens vuonna samassa paikassa 8)

  VastaaPoista
 4. Feline ; Hahahaa, hyvä sinä! <3

  Se on. Paras festari ikinä! Et saa ... ;)

  VastaaPoista

Scream for me!