sunnuntai 21. elokuuta 2011

If I can't have you, then no one will

Pahoittelut viime aikaisesta kuoleman hiljaisuudesta täällä blogin puolella. Koko elokuu on ollut semmoista rumbaa että huh huh, heikompaa ihan hirvittäisi.
Kiitos Ruotsille koomasta jonka seurauksena pakkasin tämän viikon maanantaina semmoiset muutto-kamat mukaan että oksat pois. Elin tossa 4 päivää keposesti melkein ilman ruokaa, verhoja, lamppuja, roskiksia, kylpytakkia yms. tarpeellista :P
No, kenkiä oli mukana n. 10 paria että ei ihan itku päässyt. Samoin puolet vaatekaapista. Voi kyynel.

On ihan outoa olla KOTONA lauantai-iltana/yönä. Siis en muista koska olisin viimeksi ollut. Ahaa! Se olikin silloin Kotkan Meripäivien-aikaan, se ainut "vapaa viikonloppu" tänä kesänä. Vai oliko se sitä edellinen? En tiedä, en muista ja ei sillä loppujen lopuksi ole minkään valtakunnan väliä edes.
Aloitin ensin kirjottamaan jotain todella 'diippiä shittiä' mutta päätin olla julkaisematta sitä. Toisaalta haluaisin tehdä blogistani monipuolisemman ja raottaa fiiliksiä enemmän sekä tehdä mielipide-kirjoituksia mutta ... muttamutta.

Niin. Listallani on jälleen yksi asia, joka Ruotsissa on paremmin kuin täällä. Josta mun on vaan pakko avautua. Okei, oon sanonut sen tuhat kertaa mutta ... ne miehet. NE MIEHET. Siis for real, voisin mennä naimisiin ainakin joka kolmannen kanssa joka tulee kadulla vastaan. Olinkin aikamoinen kissa kun iskin niitä huonolla ruotsillani/englannillani ja joka kerta sanoin perään "SEX-ETT!!! Muhahahauaahuahua du vet?". Sinne meni ne haaveet naimisiin menosta aina, I guess so :P
Onneks mulla on kuitenkin niin paska tuuri että ei musta kukaan kiinnostu tai jos kiinnostuukin niin ... räyh.
No mut enivei, mun silmät putos varmaan Kiinaan asti kun Sister käveli lavalle ja myöhemmin ne putos vaan sen takia että olin aivan tuhannen naamoissa siellä. Että kiitos ja moi, ei paljon muistikuvia, paitsi Lestatin ( Sisterin kitaristi ) villapaita on jäänyt mun verkkokalvoille kummittelemaan. Se oli meinaan aika ... mielenkiintoinen. Noo, saatte lukea lisää myöhemmin. Voin taata, että kuvamateriaali on mitä kauneinta. Ne, jotka on kavereita Facebookissa voi käydä tsekkaamassa kuvia sieltä, ja varmasti bongaatte mut akrobaattisista asennoista.

Koska tässä merkinnässä ei ole järjen hiventäkään ( ei, en ole lähdössä baariin/en ole humalassa, vaan ihan SELVÄ ) mutta halusin nyt vain johonkin vähän avata tuntoja kun alkaa vieroitusoireet olemaan pahimmillaan. On aika pitkä pudotus kun on riekkunut lähes koko kesän putkeen joka viikonloppu jossain ja yhtäkkiä - nothing. Okei, eilen meillä oli mun kämpillä hienot kalsarikänni-bileet Iran kanssa, mutta silti.
Joku on varmaan sitä mieltä että mut pitäis laittaa pakkopaitaan ja väkisin nukkumaan viikoksi.
Mutta hei, meillä on yksi elämä käytettävissä ja musta se pitää elää just niin kuin haluaa - ei sitä voi koskaan tietää koska se loppuu. Pitää uskaltaa tehä asioita, pitää uskaltaa elää.
Monikaan ei välttämättä arvosta tämmöistä ns. hälläväliä-asennetta/ajattelu tapaa, mutta en mä ole täällä miellyttämässäkään ketään. Olen toteuttamassa omia unelmiani ja elämässä omaa elämääni.
( Ja tämän kaiken jälkeen tulee sinun kirjoittaa blogiin kuinka väsynyt olet ja valittaakaikesta mutta todeta että se oli sen arvoista! )
Jokainen tehköön sillä mitä haluaa. Ja se, joka ei ole tyytyväinen elämäänsä niin tehköön sille jotain. Jos ei tiedä mitä, miettiköön. Jos tarvii apua, pyytäköön sitä. Se ei aina ole helppoa mutta se kantaa hedelmää.
Tosin, ei mitään massa-murhia, kiitos. Jos elämä vituttaa ni posauttakoon ittensä eikä muita. En oo ikinä tajunnut "saadaan ihmiset heräämään kun posautan tässä 666 ihmistä tuhannen pillun päreiksi"-meininkiä. Sillä ne asiat ei nyt varsinaisesti parane, näin btw, jos joku ei ole sitä tajunnut.
No okei, tuli tästä nyttenkin aika diippiä shittiä ...

Piti keksiä joku hassun hauska lopetus tälle älyvapaalle tekstille, mutta näin just Rikkistä kuvan semmoisissa järkyttävissä urheilumaisissa shortseissa, joissa ei ole lahjetta edes nimeksikään. Kirjaimellisesti HOTpants ... or not.
Tiedä sitten miksi toi edes järkyttää mua koska mun kamerassa on kuvia sen paljaasta perseestä eli käytännössä olen nähnyt jo kaiken. Ei kun siis ... what what in the butt.

No mutta. Jottei menis nyt ihan pelkäksi lörpöttelyksi niin onko mitään ideoita, toive-postauksia? Kiinnostaako erinäiset avautumiset? Taikka mielipide-kirjoitukset? Joku aihe, josta mielipiteeni kiinnostaa? Aihe, josta olisi kiva kuulla jauhavani paskaa? Yms!
Sana on vapaa änyyteenyt.

P.s. Sain ystävältäni lempinimen Chaos Queen. Musta se kuvaa mua paremmin kuin hyvin :D

5 kommenttia:

 1. Tee postaus tosta skogsröjetistä,mua ainakin kiinnostas. Tai sitte tee sellane postaus mis on koko kesästä sellane yhteenveto.:D Erikseen mitä tapahtu missäkin kuussa. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä mua kiinnostaa avautumiset, tääkin oli hauska, oot niin hämmentynyt ollessasi vaan kotona xD Mielipidepostauksia, ne on aina kivoja :)!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Leenan kanssa, kek. :> Lisää sinua!

  VastaaPoista
 4. Mulla on tismalleen sama asenne elämässä. Jokainen päivä eletään täysillä ja kuin se ois viimeinen. Nukkua ehtii haudassa ja kiikkutuolissa täytyy olla muisteltavaa :) Jatka samaan malliin! <3 Ja mielipidepostaukset kiinnostaa!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi ; Postaus on tulossa, ehdottomasti! ^^
  ja hyvä idea tuo, taidampa toteuttaa. Kiva itsekin muistella mitä tuli tehtyä :D

  Leena ; Heh, kiitos! Kiva kuulla että kiinnostusta on! :)

  Anonyymi ; Okei. Tulossa on! ^^

  Mistress Mystral ; Nimenomaan! Hyvä me! <3
  Selvä, taidampa jokusen tänne kirjoittaa ... pari aihetta jo taka-taskussa ;)

  VastaaPoista

Scream for me!