keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Bitch, you give a fucking aspirin a Headache

Uskokaa tai älkää, matelin kuin matelinkin kesällä kauppaan. Sisälläni ehkä myllersi elämää suurempi ja synkempi myrsky mutta olin sentään sen verran tajuissani, että ymmärsin tarvitsevani jotain radikaaleja työkaluja ulkoisen olemuksen kohentamiseksi.


Suuntasin naamani kanssa KICKSiin. Päätin piristää itseäni vähän kaikella tarpeellisen tarpeettomalla kamalla.


Proffsin kuivashampoo, hinta-laatu-tuoksu-suhteeltaan paras tähän mennessä löytämäni kuivashampoo.
Muut tuotteet esittelen alempana. Olkaa hyvät!


Olen tässä alkanut etsimään uutta meikkivoidetta. Käytän tällä hetkellä Natural Coden vaaleinta meikkivoidetta Vanilla, kiitos Lumene vain siitä että päätit senkin lopettaa, mutta olisi kiva kokeilla välillä jotain muuta.
Sitä paitsi se on tavallaan vähän liian tummaa ja ei nyt ihan muutenkaan vastaa täydellistä meikkivoidetta. Mutta hyvää se on silti.
Pyysin sitten näytteitä Make-Up Storen vaaleimmista meikkivoiteista. Toinen on liian tummaa, toinen oikean sävyistä mutta en ole oikein koostumukselle lämmennyt.


Ostin elämäni ensimmäiset meikki-siveltimet.
Kyllä, olen tähän asti pärjännyt hyvin ilman siveltimiä mutta jestas sentään mikä maailma tästä avautui. Mun sormet ei enää sotkeennu järjettömästi luomiväriä laittaessa! Halleluja!
Eipäs muuten ole ensimmäiset siveltimeni, tavallaan, koska olin rebel jo helmikuussa kun ostin Make-Up Storen poskipuna-siveltimen.Sisäinen goottini otti vallan.
Otin, menin ja ostin mustan että punaisen huulipunan. Osa saattaakin muistaa tunteita riistävän tarinani täydellisen tumman punaisen huulipunan löytymisestä. Tässä ollaan jo aikalailla siinä pisteessä missä pitää olla!
Sävy ei toki ole ihan noin liila kuin kuva antaa. Minusta ei vain ole kosmetiikka-bloggaajaksi, hehe. Puna on Kicksin omasta mallistosta, vähän ehkäpä matampi kuin punat yleensä.
Musta on taas Viva La Divan. Se on enemmän kiiltävämpi ja liukuvampi, jos noin härskiä sanaa saa tässä yhteydessä kuvailussa käyttää. On kiva ettei se jätä sellaista perus-pete-hei-olen-super-gootti jälkeä, jos tiedätte mitä tarkoitan.

Kesällä luin myös ekstra paljon kirjoja ja lehtiä, törmäsin välillä elämän suuriin neuvoihin. ;)Translation ;

I bought some new beauty products on summer. So ... these are more like old new stuff.
Everything is from KICKS, that shop you can find from at least in Sweden and Finland. Very good one, lots of different labels.

I bought dry shampoo, two brushes, two lipsticks and got two samples of Make-Up Store make-up foundations.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!