torstai 23. lokakuuta 2014

Halloween - special ; Wicked Witch

Tämän viikon ajan luvassa hyytäviä Halloween-postauksia! Postaukset ovat Alpha Geekin sponsoroimia. Koodilla "halloween15" saa -15% koko Halloween valikoimasta, joten jos asustasi uupuu jotain verisiä asusteita tai koko puku puuttuu, niin kannattaa tsekata tarjonta. Paljon mielenkiintoisia ja cooleja Halloween-aiheisia asusteita ja asuja, hyvään hintaan. :)


Seuraava hahmo onkin sitten Wicked Witch. Tämä synkkään noituuteen erikoistunut noita-rouva on elänyt myöskin jo muutaman vuosisadan ja yrittää epätoivoisesti sulautua ihmisjoukkoon, ettei tulisi liian huomatuksi ... hän on menettänyt monta ystävää kauhealla tavalla, jotka ovat paljastuneet noidiksi, eikä halua kokea samaa kohtaloa itse.
Lievä hipsteri-look ... menkööt tämän kerran. :D


Halusin tehdä ruman mutta nykyaikaisen noidan. Koska vampyyri oli niin perinteisiin nojaava niin tässä sai olla modernia twistia! Osa syy moderniin lookkiin on se, etten valinnut/tilannut tätä ihan törkeän upeaa noitahattua! Nyt harmittaa etten valinnut tuota, siis tuo on niin makea, pakko tilata toi varmaan jossain vaiheessa. :D Vaikka en rotista tykkääkään ...Noita-meikki ei onnistunut ihan suunnitellusti ... halusin saada elävämpää pintaa tällä meikkisetillä jossa on myös arpi-vahaa mukana, mutta en tajunnut kysyä neuvoa ystävältäni tarpeeksi ajoissa että miten käsitellä tuota vahaa ... olisin halunnut oikein spitaalisen lookin. :/ Vaha itsessään on aluksi jäykähköä, sormien välissä pyöritellen siitä saa notkeampaa ja helpommin muotoiltavaa. Upottelin sitä myös lämpimässä vedessä, mutta sen jälkeen se ei oikein tarttunut naamaan hehe ... kun sitä tarpeeksi lämmitteli sormilla, se alkoi olla helpommin käsiteltävää mutta tuntui että vaha aina jäi sormiin eikä naamaan. :/ Tajusin sitten liian myöhään että olisi pitänyt levittää sitä kasvoihin jollain muulla kuin sormilla ... no, myöhemmin uusi yritys! Vaikuttaisi kuitenkin olevan ihan laadukasta vahaa eikä mitään sinnepäin höttöä. :)
Setin mustalla värillä tein myös noita mustia 'viiruja' naamaan. Setin mukana tuleva pensseli ei ollut omaan makuuni tarpeeksi ohut, joten käytin eyelinerin päätä. Kun 'viirut' olivat valmiita, levitin maalaus-pensselillä niiden päälle mustaa luomiväriä.

Päätin jättää kulmat tekemättä tällä kertaa ... minusta tuo näyttää ihan hauskalta, manaaja meet wicked witch haha!
Tärkeintä oli omasta mielestäni luoda tuo "hei en ole nukkunut sitten viime vuosikymmenen"-look, joka onnistuikin suht mukavasti levittämällä ensin alle tumman lilaa luomiväriä ja siihen päälle ruskeata luomiväriä. Sitten vain varjostaa ja värittää luomia ruskean eri sävyillä ja mustalla.

Posket varjostin tavallisella poskipunalla ensin ja siihen päälle ruskealla luomivärillä. Koitin saada spitaalista lookkia aikaiseksi taputtelemalla ruskeaa ja tumman vihreää luomiväriä sinne tänne poskilla ja suupielissä.
Omaan silmään tämäkin look oli parempi ja 'näyttävämpi' luonnossa kuin kuvissa.


Peruukki on ostettu second handina, tossa on tosi kiva malli että tekisi mieli pitää ihan vapaa-ajallakin! Oikeasti otsis tulee alemmas mutta halusin noiden otsa-tehosteiden näkyvän kunnolla ... ja koska kyseessä on Wicked Witch niin eihän se haittaa että leikkaus on vähän wicked. :D

Mitä noita-lookin vaatteisiin tulee ... ainakin Alpha Geekin sivuilla on tosi monta hienoa pukua. Pakko paasata niistä siksi että oli niin lähellä etten valinnut niistäkin jotain ... olen todella nirso naamiaspukujen suhteen ja ne näyttää usein liiankin halvoilta, jos tiedätte mitä tarkoitan. Tuolla sattui kuitenkin olemaan mukavan erilaisia pukuja! Laadusta en osaa sanoa koska mitään pukua en valinnut.
Muutenhan lookin voi hoitaa vähän sen mukaan minkä tyyppisen noidan tekee. Joko perus lepakko-hihat ja mustaa päästä varpaisiin, tai Gandalf-tyyliin harmaata ja risaista. Miksei vihreää tai lilaakin, ihan miten itse haluaa! Hienoina asusteina toimisi esim. kattila, kävelykeppi ... rotat, pienet purnukat joissa kaikkea epämääräistä sisällä ...
Luovuutta saa, ja pitää, käyttää. :)" Witchcraft? That's how I like it. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!