lauantai 25. lokakuuta 2014

Halloween - special ; The Zombie Slam, part 1.

Tämän viikon ajan luvassa hyytäviä Halloween-postauksia! Postaukset ovat Alpha Geekin sponsoroimia. Koodilla "halloween15" saa -15% koko Halloween valikoimasta, joten jos asustasi uupuu jotain verisiä asusteita tai koko puku puuttuu, niin kannattaa tsekata tarjonta. Paljon mielenkiintoisia ja cooleja Halloween-aiheisia asusteita ja asuja, hyvään hintaan. :)


Kolmas hahmoni on the suosikki kautta aikojen - zombie!
Tämä neitonen on raahautunut elävien keskuuteen Tsernobylin raunioista ja janoaa oi, niin mehukkaita aivoja ja herkullista elävien lihaa ...Pakko myöntää että mua pelotti ihan tooooodella paljon ruveta tekemään tätä. Koska se mun Wicked Witch meni sen vahan osalta ihan päin sitä itseään ... mutta ei pidä lannistua!
Tavoitteena oli tehdä mahdollisimman ruma, ällöttävä ja brutaali zombie. No, kuvottaako?
Suurin osa tehosteista on tehty käyttäen arpi-vaha meikkisettiä sekä verenä käytetty vampyyri verta. Alpha Geekin sivuilta löytyy tosi monta coolia ja hienoa zombie-asua! Pakko ehkä tilata yksi tai kaksi sieltä ... mulla ei ole koskaan ole ollut varsinaista Halloween-asua, olen kaiken aina tehnyt tai kasannut kokoon itse. Mutta nyt voisi ottaa ja repäistä! ;)

Olen aina laittanut osaksi zombie-asua valkoiset piilarit ... mutta nyt päätin sitten Walking Deadin rohkaisemana luottaa vähän "luonnollisempaan" lookiin.

Good morning!

Huomenna tulee tarkempi postaus tämän zombie-meikin tekemisestä! Olehan siis kuulolla, koska kyseessä ei ole todellakaan mikään maailman vaikein meikki. Muutama niksi hihassa ... ;)
Muutenhan zombie-lookin saa luotua monella kymmenellä eri tavalla. Aina ei tarvitse edes läträtä verellä ihan määrättömästi, jos kiinnittää yksityiskohtiin enemmän huomiota. Revittyä, limaista, veristä, harmaata, vanhaa, tomuista ... toimisto-täti, lääkäri, opettaja, hoitsu, koululainen, bändäri, rokkari ... kaikesta voi tehdä zombi-version. Antaa luovuuden päästä valloilleen! Braaaiiinnnssss ...
Close your eyes ... let us bite and eat a bit of you ...
and then ... you will join us.
We are the Dead and we are coming for you! "

2 kommenttia:

Scream for me!