tiistai 7. lokakuuta 2014

" Some old wounds never truly heal, and bleed again at the slightest word. "

On pakko myöntää etten ole Game of Thrones-sarjasta vielä ensimmäistäkään jaksoa nähnyt, vaikka kovin on ollut mielessä katsoa ... ensin ajattelin että hankinpa vähän Black Milk Clothingin lisenssi-GOT mallistosta jotain ja katson sitten ... hankin, mutta jotenkin se katsominen on vain jäänyt. Ehkäpä vielä tämän vuoden puolella!

Anyway, olen ollut hurrrrrrrjan innoissani tästä yhteistyö-mallistosta koska kaikki mitä olen sarjasta nähnyt/kuullut, etenkin visuaalisesti, on ollut käsittämättömän upeata. Ja mikä parasta, lohikäärmeitä! LOHIKÄÄRMEITÄ! Aaaaaa those little fluffy dragon babes. *____*

Heti oli alusta alkaen varmaa että kaikki pinkinpunaiset Drogon Dragon Egg lohari-jutut on saatava. Koska lääh ja puuh, aah ja uuh, ihan törkeän upeita!
Ensimmäisenä tilasin Vegas suitin joka osoittautui kaikkea muuta kuin hot little bossiksi ylläni. No, tulipahan testattua ettei se malli sovi minulle laisinkaan ja nyt se onkin sitten myynnissä ...

Drogon Dragon HWMF leggings,
tilattu suoraan Black Milkiltä. / Ordered straight from Black Milk.

Kun Disney-mallistosta meni eräs limited-mekko ohi suun, koska sivu jumitti niin pahasti, niin sen seurauksena tullut ääretön ärsytys sai mut tilaamaan vihdoin ja viimein nämä Drogon Dragon Egg HWMF leggingsit.
En tiedä miten näitä pitäisi pyöritellä kameran edessä että niiden oikea väri tulisi esille koska se on aivan tajuttoman upea! Tämä tai puhumattakaan BM:n omista tuotekuvista ei anna minkäänlaista oikeutta tälle värille/designille. Kerta kaikkisen upeaa!

Sekä ... sekä Rhaegal Dragon Egg HWMF leggingsit että skater skirt. Ira meni ja tilasi nämä leggingsit, ja kun näin ne livenä olin ihan myyty. Olen tässä julkaisusta asti ajatellut että "en mä noista tykkää, liian vihreät mun makuun, liian turkoosit, liian spörörölölöö" ja sitten kun näin ne livenä, eka ajatus olikin että PAKKO SAADA. Se väri on, jälleen kerran, niin paljon syvempi ja kauniimpi luonnossa että jopa minä vihreä-kammoinen sulin niiden edessä. Romanttista.

Thrones Reversible Skater dress,
tilattu smuggle mumin kautta. / Ordered via smuggle mum.

Ristiriitaiset tunteet olivat tämänkin Thrones Reversible skater dressin suhteen. Tuotekuvissa kun pohja näytti olevan sinertävän vihreä eli aika iso no-no minulle. Katsoin sitten asiakkaiden kuvia, kun GoT-paketit alkoivat lopulta rantautua ostajille, ja ns. oikeiden kuvien nähtyä tulin vakuuttuneeksi siitä että pohja on ennemminkin musta joten tänne, kiitos ja hei.
Tämä mekko on kyllä ihan super hieno, minusta tuo printti on kerrassaan upea!

Tästä julkaisusta on siis vielä napattavana ;
Drogon Dragon Egg skater skirt
Rhaegal Dragon Egg skater skirt
Rhaegal Dragon Egg HWMF leggings
Team Targaryen Scoop skater dress

Lottovoittoa odotellessa, hehe. Jos joku ihmettelee mitä toi HWMF tarkoittaa leggingseissä, niin se on high waisted matte finish. :)
Tykkään enemmän näistä high waisted-malleista leggingseissä, ovat tämmöiselle jätille aika lailla normaali korkuiset leggingsit! Sen siitä saa kun omistaa pitkän torson ja jäätävän ghettobootyn.
Koko Game of Thrones-malliston voit tsekata tästä!


Translate ;

My small Game of Thrones-collection by Black Milk Clothing!
This is licensed stuff so no worries about the design. :) To be honest I haven't ever watch any episode of GoT yet but I guess I should fix that problem as soon as possible ... ;)

There is still few pieces to get from this collection, as I really like the dragon prints in both colors!
I hope there could come out bodycon dress from this Dragon Egg print, it would be so rad!

The whole Game of Thrones-collection you can check out from here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!