keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Halloween - special ; Bloody awesome Vampire, part. 2

Tämän viikon ajan luvassa hyytäviä Halloween-postauksia! Postaukset ovat Alpha Geekin sponsoroimia. Koodilla "halloween15" saa -15% koko Halloween valikoimasta, joten jos asustasi uupuu jotain verisiä asusteita tai koko puku puuttuu, niin kannattaa tsekata tarjonta. Paljon mielenkiintoisia ja cooleja Halloween-aiheisia asusteita ja asuja, hyvään hintaan. :)

Tässä vähän lähempää tutkailua vampyyri-meikkiini.
En käyttänyt mitään sen kummempia erikoisuuksia ellei verta lasketa ... näyttävän meikin saa aikaiseksi perus jutuillakin. :)On pakko sanoa että olen tyytyväinen tähän meikkiin, etenkin silmämeikkiin, koska oli ensimmäinen kertani kun kokeilin tämän tyylistä meikkiä!
Olin vähän peloissani, mutta löysin suht yksinkertaisen step by step-ohjeen Pinterestistä. Lähinnä mietitytti tuo varjostusten teko, mulla on sellaiset aika raskaat luomet ja esimerkiksi tavallisia rajauksiakin saa aina säätää ettei meikki 'lässähdä' jossain kohtaa. Tekisi mieli käydä nostattamassa noi luomet että saisi meikattua paremmin, ehkä jossain vaiheessa hehe.
Kulmista tein aika tavalliset, mitä nyt ne ei ole mustat vaan laitoin pohjalle tumman ruskeaa kynää ja siihen päälle mustaa. Mulla on vieläkin vähän traumoja mustista kulmista, kiitos teini-aikojen "hienosti" piirrettyjen gootti-kulmien ...
Neuvoja löysin Pinterestistä myös koskien noita varjostuksia kasvoissa. Otsassa on yhteensä kolmessa eri kohtaa varjostuksia, mutta ne ei oikein näy ... ja tuo ainut joka näkyy on aika Cari Crow. :D Mutta se näyttää silti ihan kivalta!Eli periaatteessa omalla arkimeikillä on jo melkein valmis vampyyri, haha!
Siihen vain lisää piilarit, verta ja hyvältä näyttää.
En nyt muista mistä nuo piilarit tilasin, totaalinen black out, mutta muistan että sivuilla pystyi valitsemaan kirkkaan tai tummanpunaisen värin. Itse valitsin tuon jälkimmäisen ja omasta mielestäni nuo ainakin ovat törkeän hienot! Nuokin on loppujen lopuksi aika kirkkaat joten veikkaan että ne jotka kulkivat ''kirkas punainen'' nimellä olisivat olleet väärän väriset minun käyttö tarkoituksiini.
Linssit tuntuu olevan jotenkin vähän isommat kuin ne piilarit mitä olen tottunut käyttämään, mutta ainakin silmiin laitto ja pois ottaminen on helpompaa. Ainut asia mikä hieman nakertaa on jälleen kerran tuo keskikohta, en tiedä onko mun silmissä/iiriksissä jotain vikaa kun tuo ei ikinä ns. täyty vai sitten itse linsseissä.

Silmiä tehostin vielä rajaamalla silmän sisänurkat punaisella kynällä. Se jos mikä antaa mihin tahansa Halloween meikkiin sellaista creepyä twistiä että voin vain suositella!Huulet rajasin aika paksusti mustalla kynällä ja siihen päälle punaista huulipunaa. Niin sai vähän eloa huuliin, ettei ne ole vain punaiset.
Verenä käytin pari vuotta vanhaa Grimasin verta sekä Alpha Geekin verta. Grimasin veri on juoksevampaa ja tämä Alpha Geekin taas vähän "klimppisempää". Teinkin niin että ensin laitoin nenästä, että suupielistä Grimasin verellä verta valumaan. Sen jälkeen tavallisella pensselillä, millä maalaan tauluja ( eheehee ammattimaista käytöstä eikö vain? ), rupesin levittelemään verta ja lisäsin tekstuuria tuolla vähän klimppisemmällä verellä. Kun veri oli jonkin verran kuivunut, mutta ei täysin, taputtelin päälle sormen päällä mustaa luomiväriä. Jos on pelkkää punaista verta niin jotenkin se näyttää vain liian ketsuppimaiselta omaan silmään, kun siihen lisää vähän tummuutta ja pintoja niin siitä saa ainakin omasta mielestä aidomman näköistä. Muutenkin tuo tummuus tuo siihen ehkä vähän brutaalimpaa twistiä ettei se ole ihan Twilight-meininkiä ...
Jos haluaa ottaa asusteeksi viinilasillisen verellä, niin mikäs siinä, se on oikein veikeä ja creepy! Voi juoda siitä punaisia juomia tai sitten voi pitää sitä vain asusteena, kuten itse tein. Harmi että se ei nyt kovin hyvin näissä kuvissa näy tai ole edukseen, koska sain siitä omasta mielestäni tehtyä varsin aidon ja ällöttävän näköistä. :/ Pohjalle laitoin vadelmahilloa, jota hieman laimensin vedellä. Sitten vain jysäytin sinne molempia veriä ja lusikalla vähän loin pintoja tuohon lasin sivuille. Luovuus ennen kaikkea, haha!
En tiedä saako noita veriä niellä, vahingossa kuvia ottaessa tuli hörpättyä tuota lientä, ei se mitään pahaa ollut mutta ei nyt varsinaisesti kovin hyvääkään. :D " Sometimes the world doesn't need another Hero,
sometimes what it needs is a Monster. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!