tiistai 14. lokakuuta 2014

She's got a price on my head and that price is D.E.A.D.

Tässäpä glitterin täyteinen Deathstars keikan look!

Olin päättänyt jo monta päivää aiemmin että nyt mennään PVC-mekolla jonka olen itse tehnyt, onhan nyt sentään kyseessä mekko jonka olen suunnitellut Deathstarsin musiikin inspiroimana. Koska olen super suuri koppalakki-fani niin pitihän sellainenkin päähän lätkäistä. Kun olen vihdoinkin saanut PVC-versionkin kokoelmaan. :P
Tämän ostin second handina Facebookin kautta. Ihan täydellinen ja onneksi oikeaa kokoakin! Sopii erinomaisesti yhteen niin PVC:n kuin latexin kanssa.Halusin leikkiä asun suhteen kontrasteilla. Koska mekko ja materiaali on itsessään suht roisia kamaa, niin halusin jotain pehmeää sen vastapainoksi. Ristiriidat, I like them.
Niinpä päätin pistää hiukset saparoille! Ehkä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen?! Kiva kun edellisenä iltana olin tupeerannut hiukset kohti taivasta niin siinä olikin pieni työ saada hiukset asettumaan jotenkin inhimillisesti lakin alle, ja niin etteivät sojota jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan.
Sitten vain "vähän" glitteriä. Joka paikkaan. Paljon.Aluksi oli mielessä tehdä joku tosi hieno uuden tyylinen meikki mutta en sitten jaksanut. Eikä olisi ollut aikaakaan! Aina myöhässä haha. Kunhan saa vain rypyt ja silmäpussit jotenkin piiloon. Lakki päähän, glitteriä lisää ja menoksi!


Keikka-asu / Gig-outfit :
Hattu / hat - second hand
Mekko / dress - Itse tehty / made by me
Kengät / shoes (ei näy / can't see) - New Rock, second hand

Illan paras asukuva on tässä, arvon rouvat ja herrat. Tarkoitus oli ottaa parempia kuvia, mutta yhtäkkiä pitikin juosta Klubille ja ja jaaa.
Mekko itsessäänhän on todella hieno mutta ei mikään maailman paras keikka-vaate kun on sen verta KUUMA. Siis voi hyvä Luoja kun harkitsin jokaisen biisin kohdalla että kehtaisko avata koko mekon vai ei. Tyydyin lopulta avaamaan vain puolet. :D Olin kuitenkin vasta kolmannessa rivissä mutta mun edessä oli aika lyhyitä ihmisiä, näkymä lavalle oli hyvä ja sieltä varmasti yleisöönkin ... niin en viitsinyt siinä hankkia itselleni itsensäpaljastelijan-mainetta.

Kiva huomata muuten miten erilainen ruokavalio vaikuttaa nykyään kroppaan. En ollut ennen tätä viikonloppua käynyt pikaravintoloissa yli kuukauteen tai juonut alkoholia tippaakaan Wackenin jälkeen. Perjantaina join kolme ja lauantaina yhden. Lisäksi kävin molempina päivinä Hesburgerissa. Ai saatana sitä mahakipua ja turvotusta mikä oli lauantai-yönä, ihan kamalaa. Tuntui että toi mekko hajoaa päältä, vaikka alku-illasta vähän pyöri päällä. Huh huh.


Siinäpä hieno loppu kevennys. IMMORTAL JAJAJAJA!  Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! :)


Translation ;

My make-up and outfit for Deathstars gig few weeks ago.
The dress is inspired by Deathstars, designed and made by me. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!