perjantai 31. lokakuuta 2014

The world is not in your books and maps, it's out there!

Nyt tulee pieni blogi-tauko. Kävi sellainen onnekas juttu että ystäväni Melu voitti Hobitti-kilpailun ja hän valitsi minut mukaansa!

Eli me lähdetään nyt tänä aamuna kello 8:00 kohti Lontoota, jos viikoksi Uuteen-Seelantiin Los Angelesin kautta. Käydään Taru Sormusten Herrasta ja Hobitti elokuvien kuvauspaikoilla, WETAlla, nähdään The Battle Of The Five Armies eli Hobitti-trilogian viimeinen osa Sir Peter Jacksonin kanssa ... tämä on ollut unelma 14 vuotta joten voitte kuvitella kuinka innoissamme ollaan!

Matkaa voi seurata Instagramin ja Twitterin kautta joista löydyn nimimerkillä sinnavonsuicide. :)
MOIKKAAAAAAA!!!

Kuva / photo ; Hobbiton Movie Set

Olen oikeasti niin onnellinen, innoissani, jännittää, pelottaa, ääääääääääääää. Mä en voi uskoa että tää tapahtuu, tuntuu että hajoan kappaleiksi silkasta onnesta!

Katsellaan taas 8.11. jos nyt suostutaan palaamaan Keski-Maasta. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin uskomattoman hienolta! En malta odottaa kun kerrot matkasta lisää. Saatko tuosta elokuvata sanoa mitään? :D Oliko parempi kuin edelliset? Miten paljon thranduil sai ruutuaikaa... :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta se olikin! Ei sitä oikein vieläkään voi tajuta. Yksi hienoimmista kokemuksista ikinä. Koitan kirjoittaa mahdollisimman pian postaukset jokaisesta päivästä. :)
   Elokuvaa en saa sen kummemmin kommentoida juonen kannalta tms., mutta sen voin sanoa että se on hyvin eeppinen, tunteikas ja hieno elokuva joka kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan! ;)

   Poista

Scream for me!