sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Halloween - special ; The Zombie Slam, part. 2

Tämän viikon ajan luvassa hyytäviä Halloween-postauksia! Postaukset ovat Alpha Geekin sponsoroimia. Koodilla "halloween15" saa -15% koko Halloween valikoimasta, joten jos asustasi uupuu jotain verisiä asusteita tai koko puku puuttuu, niin kannattaa tsekata tarjonta. Paljon mielenkiintoisia ja cooleja Halloween-aiheisia asusteita ja asuja, hyvään hintaan. :)


Tässä postauksessa kerron vähän tarkemmin kuinka loin zombie-meikin. Tämä on eka kerta kun tein minkäänlaisia tehosteita ihoon, tähän asti on menty pelkällä helvetisti verta-tyylillä!
Tämän lookin tekoon tarvitset ; hiusten hoitoainetta, valkoista / mustaa / punaista / keltaista kasvomaalia, meikkivoidetta, ruskeaa / lilaa / mustaa luomiväriä, punaisen meikki-kynän, puuteria + huiskun, vahaa, nenäliinaa, ripsiliimaa, verta, pensseleitä, meikkisienen, kipon / kulhon / kupin vedelle sekä fööniä.
Tehosteiden tekemisessä käytin Alpha Geekiltä valitsemiani arpi-vaha meikkisettiä ja vampyyri verta.
Lateksi olisi ehkä iho ystävällisempää kuin ripsiliima mutta ei nyt sattunut löytymään kaapista. :D

Homma aloitetaan työstämällä arpi-kohdat pohjalle. Kannattaa rasvata naama normaalisti ennen meikin tekoa ja antaa sen imeytyä hyvin. Sen jälkeen kannattaa kaivaa vaha, nenäliina ja ripsiliima esille.Tämä otsan arpi on tehty sekä ripsiliima + nenäliina kombolla että arpivahalla. Pohjalle ripsiliimaa, kannattaa levittää pensselillä. Siihen päälle laitetaan nenäliinan palaset. Kannattaa repiä nenäliinan kerrokset niin, että se ohuin kerros jää jäljelle, sen jälkeen repiä siitä suikaleita ja kiinnittää ne kasaksi iholle. Tässä välissä voi vähän kuivata föönillä. Levitä koko möntin päälle ripsiliimaa, etenkin reunojen yli, föönää uudelleen. Kun kuiva, puuteroi.
Sen jälkeen kaavi arpivahaa esimerkiksi lautaselle, ja pistä mikroon. En tiedä kuinka sallittua tuo on, mutta ei se sinne ainakaan räjähtänyt hehe! Annoin olla n. 30 sekuntia, jolloin se oli jo vähän helpommin käsiteltävää ; pehmeää ja 'juoksevampaa'. Sitten tuputtelin sitä nenäliina-kohdan päälle, ikään kuin ihoa olisi siitä revitty.

Kun pohjan arpi-kohdat ovat valmiit, kannattaa tuputella meikkivoide + valkoinen kasvomaali sekoitus meikkisienellä koko naamaan ja aloittaa vasta sen jälkeen arpien työstäminen väreillä.Tämän puolen arvet on molemmat tehty pelkällä arpivahalla. Laitoin alle ripsiliimaa, koska ainakaan minulla arpivaha ei tarttunut tarpeeksi hyvin paljaaseen ihoon.
Etenkin posken alueelle koitin luoda jonkunlaisen kuvion, ja sen reunat selkeästi arpivahalla. Ikään kuin siinä kohtaa ihoa olisi revitty vähän suurempi pala pois. Leukaan vain tein jotain revittyä pintaa.
Ainut ero nenäliina-arpiin on se, etten föönännyt näitä kuivaksi missään vaiheessa. Laitoin ripsiliimaa siis alle että arpivahan päälle, ja sen kuivuttua varovasti puuteria.

Kun koko naama on meikkisienellä 'maalattu' saman väriseksi meikkivoiteella + valkoisella kasvomaalilla, voi se hauskin osuus, eli tehosteiden ja arpien teko alkaa!
Pakko sanoa että tämän puolen poski-arpi onnistui omasta mielestäni parhaiten. :)

Ennen arpia hoitelin kuitenkin silmät. En alkanut kulmakarvoja tehdä, jos ne kasvoista löytyy niin minusta ne voi vain antaa rehottaa sellaisenaan.
Ensin pistin lilaa luomiväriä, häivytin. Sitten sama homma ruskealla. Ja lopuksi sama juttu mustalla luomivärillä. En käyttänyt mitään ripsiväriä tms. vain rajasin tuon sisärajauksen punaisella että sai verestävän lookin aikaan.Tällä puolella otsassa oleva pieni tehoste on tehty sellaisenaan, ilman tehosteita. En siinä vaiheessa enää voinut alkaa säätämään vahan tai ripsiliiman kanssa, enkä jaksanut, joten annoin vain mennä jonkunlaisen varjostuksen kanssa hehe.

Eli kun pohja silmät valmiit, aika käydä kasvomaalien kimppuun! Meikkisetin mukana tulee punainen, keltainen ja musta kasvomaali-nappi. Ne on vähän kuin vesivärit, väri alkaa toimimaan veden avulla.
Sekoitin siinä sitten keltaista ja mustaa että sain tuollaisen mädäntyneen vihreän sävyn aikaan. Arpien kolojen värjäämiseen käytin pensseliä, muuten tuputtelin setissä mukana tulevalla sudilla. Vihreän jälkeen harmaata, jota sekoitin mustasta ja valkoisesta of kooors. Sitten punaista. Sitten keltaista. Kaikki värit oli aika hyvin lantrattuja vedellä, että sävyistä tuli nuhjuisia ja kulahtaneita.
Sen jälkeen otin mustaa ja aloin tekemään noita varjostuksia arpien reunoille ja sinne tänne itse arvissa. Että sai vähän kolmiulotteisuutta. Sitten verta, tuuttasin sitä tipan arpeen ja sitten siitä pensselillä levittelin. Sen päälle mustaa, koska en edelleenkään pidä pelkästä verestä koska ketsuppi-look. :D


Tämä nenä oli kyllä hauska tehdä!
Myöskin nenäliina + ripsiliima tekniikalla. Jätin tahallaan tuon repaleen tohon, on aika veikeä!
Tein itseasiassa tän ennen mitään muita, siis väritin ... Tuputtelin vain harmaalla värillä, sitten lisäsin vähän vihreää siihen päälle sinne tänne. Varjostuksia mustalla ja sitten kaikkiea värejä sekaisin tuohon nenän alle samalla kun tein muita arpia. Ja lopuksi vertaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!


Kun koko maski oli muuten valmis, annoin sille sen viimeisen silauksen!
Koska halusin lookin olevan myös brutaali, tein tuon splatter-kuvioinnin. Koska mun molemmat veret on aika paksuja koostumukseltaan, niin sekoitin pieneen kuppiin verta ja mustaa kasvomaalia, sitten lantrasin vedellä. Että siitä sai tarpeeksi juoksevaa jotta splatter-kuvion saa tehtyä! Tein sen käyttämällä apuna kupin reunaa ja suht isoa pensseliä. Ja sitten vain roiskimaan sinne tänne niin paljon kuin sielu sietää! Ahh, ihan sairaan hauskaa ja ihanaa. :P

Lopuksi hiukset käsitellään hoitoaineella! Sitä vaan lähmii hoitoainetta hiuksiin niin saa sopivan limaisen, lähmäisen ja ällöttävän pinnan ja lookin niihin. Näissä kuvissa näyttää vähän sliipatulta, jos haluaa vähän rähjäisemmän lookin kannattaa tämän jälkeen vähän kuunnella vaikka Slipknotin uusinta albumia, moshailla, tanssia ja sitten sukia hiuksia sinne tänne niin näyttää just siltä kun olisi herännyt katuojasta zombina. Itse tajusin tuon näyttävän paremmalta vasta kun olin jo repinyt puolet arvista pois naamasta. Höh! :D

Tällä videolla on paljon vinkkejä ja aika paljon sen pohjalta teinkin tehosteet ja ideoin. :)

Close your eyes ... let us bite and eat a bit of you ...
and then ... you will join us.
We are the Dead and we are coming for you! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!