tiistai 21. lokakuuta 2014

Halloween - special ; Bloody awesome Vampire, part. 1

Tämän viikon ajan luvassa hyytäviä Halloween-postauksia! Postaukset ovat Alpha Geekin sponsoroimia. Koodilla "halloween15" saa -15% koko Halloween valikoimasta, joten jos asustasi uupuu jotain verisiä asusteita tai koko puku puuttuu, niin kannattaa tsekata tarjonta. Paljon mielenkiintoisia ja cooleja Halloween-aiheisia asusteita ja asuja, hyvään hintaan. :)Itse sain valita muutaman jutun ja päädyin asusteisiin vaikka moni asukin houkutteli! Päätin näiden juttujen pohjalta tehdä neljä erilaista hahmoa joista nyt valokeilaan astuu ensimmäinen yön lapsi ...
Vaikka minulla oli selvä visio minkälaisen vampyyrin tekisin niin Alpha Geekin inspiroiva valikoima sai minut pyörtämään päätöksiäni moneen kertaan.
Lopulta päädyin luomaan lookin seuraavilla asusteilla :
Musta pitkä peruukki : Siis tämä on ihan mahtava peruukki! Soveltuu moneen eri lookkiin, on helppo käyttää ja näyttää vaan niin creepyltä. 
Veriset ruusut : Minulla on joku fiksaatio ollut aina näihin ruusuihin kun olen kaupoissa nähnyt, ne ovat vain kovin upeita. Halusin vampyyrini olevan armoton tappaja mutta samalla ylväs ja pitävän kauniina asioita joita ns. tavalliset kuolevaisetkin pitävät.
Vampyyri hampaat veren kera : Itse hampaita en näissä kuvissa käyttänyt kun eivät oikein istuneet omaan suuhun. Verta sen sijaan käytin sekä naamassa että lasissa.

Postitus oli nopeaa, tuli ihan päivässä ja parissa sekä asiakaspalvelu on ystävällistä ja auttaa varmasti tarpeen tullen. :)

Ensimmäinen Halloween-hahmoni on lady Dracula, tunnetaan myös upeana ja verta hyytävän tyrmäävänä Bloody awesome Vampirena. Hänen mottonsa on "Blood is the new Black", hän rakastaa erityisesti nuorten, komeiden miesten verta ja hän pitää eniten kyvystä kulkea ääneti että nopeasti.
Halusin tehdä mahdollisimman perinteikkään vampyyrin koska se look näyttää vuosisadasta toiseen karmaisevan kauniilta. Vampyyri-lookin pystyy helposti luomaan synkällä twistillä ; musta, punainen tai lila peruukki ( miksei myös omat hiukset passaa tähän, jos värimaailmaan sopii hehe ) , pitsiä, samettia, nahkaa,  korsetteja. Minulle vampyyrit ovat aina edustaneet viktoriaanista tyyliä, ylväyttä ja lumoavaa kauneutta.

Seuraavassa postauksessa kerron vähän enemmän vampyyri-meikistä, miten sen saa luotua perus meikkipussin sisällöllä sekä verellä.  " Sometimes the world doesn't need another Hero,
sometimes what it needs is a Monster. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!